Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 820 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.3' WVGA CB-AMOLED | 8MP - 1080p | NFC ] (305. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.231
Cevap
42
Favori
242.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde ekranına görüntü gelmeyen (sanırım iç dış komple patlak) bir 820 var. İnternetten ekran alacaktım da komple panel mi almak lazım yoksa ekran alsam yeter mi? Gittigidiyor'da 65 TL'ye ekran buldum da sonradan bu ihtimal aklıma geldi. Nokia Care 250 TL istiyor ve bu telefon için değmez açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlhxyz -- 20 Nisan 2015; 23:32:15 >
  • hocam ben de hepsiburada'dan aldım, iade etsem mi çok düşündüm. özellikle hiçbir program açık olmamasına rağmen bazı küçük programları açınca (hele hele whatsapp'ı açınca) karşıma çıkıp beni en az 4 saniye bekletmesi, çok sinir edici bir durum. daha birbuçuk yıl önce piyasa ortalaması 900 TL olan bir telefon, ki piyasaya girdiği yıl 2012. 2012 yılında wp ne kadar dandikmiş diye düşünüyorum. sizin yazdıklarınıza mulalif olmak istiyorum :)

1- haklısınız.
    2- haklısınız.
    3- sözlük seçeneklerinde kelime ekle seçeneği vardı diye hatırlıyorum ancak ben manuel yazsam da olur klavyeye dair her şeyi kapatmayı tercih ediyorum.
    4- hesap ekle kısmından gmail ekleyebilirsiniz. ben kullanıyorum, herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
    5- pil çabuk bitiyor. 3g veya wifi farketmez çok aşırı çabuk bitiyor. ancak 3g veya wifi kapalıysa (ki gps'i de kapalı varsayıyorum, şarjı gayet iyi gidiyor o zamnan.)
    6- vakıfbank ve kuveytturk kullanıyorum. kuveyt uygulamasını kurdum henüz işlem yapmadım. vakıfbank içinse tarayıcıda sıkıntısız işlemlerimi hallettim.
    7- bankayı arayıp da "bankacılık için 1'i, kredi kartı için 2'yi, krediler için 3'ü..." diye giden yerdeki tuşlamayı diyorsanız ben orada sıkıntı yaşamadım. vakıfbank ı arayıp işlem menülerini takip edip kredi kartı numaramı tuşlaıp şfiremi tuşlayıp müşteri hizmetlerine bağlandım kaç kere.
    8- hangi trayıcıyı kullanıyorsunuz bilmiyorum ama ben varsayılan tarayıcıda veya uc browser'da hiç reklama rastgelmedim. ilginç.

şimdi size muhalefet ettim diye cihazı övdüğümü sanmayın, sadece size denk gelen bir sorun olmuş olabilir demek istiyorum yaşadıklarınızda.
    nitekim az daha ekleyip lumia 735 alabilirdim ama parayı kıymadım. bu cihaz windowsphone 10 ile düzelmezse elimdekini birine satar gider kendime android alırım.
    "yazılımın" en büyük eksikliklerinden biri klavyenin kişiselleştirilememesi ve dosya gezgini sorunu, şu ana kadar hissettiğim.

• Dostum ben aynı sorun bendede vardı dış cam da sorun yok iç cam çatladı ekranda görüntü yok. Sipariş verdim aliexpress te şuan yolda Shenzen yakınlarında bir kaç gündür orda bakalım ne zaman gelecek göreceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

boyle giderse mayısdada gecmem ben :) iyi haberler alırsam baska ama sarj konusunda.

Wp 8.1 gdr2 de şebekesel sorunla karşılaştınız mı peki? 3g sinyali güçlü çekmesine rağmen 2g ye sık sık düşme yapıyor mu? Duruma göre ben de yükleyeceğim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hic sorun yok dun aksam 3g acmistim H+ cekiyordu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

Hic sorun yok dun aksam 3g acmistim H+ cekiyordu

Programdan atma sorunu var mı? Windows 10 mobile yüklendiğinde office kayboluyormuş öğrendiğime göre. Wp 8.1 gdr2 de bu sorun var mı hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok.
  • arkadaşlar kliksa'dan 519 tlye alıcam cihazı kamerası zaten güzel hoşuma giden taraf bu birde 8.1 geldimi telefona
  • 8.1 var, üstüne bir de w10 güncellemesini de alacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceza87

8.1 var, üstüne bir de w10 güncellemesini de alacak

470 tlye buldum sizce almalımıyım bütçem kısıtlı beni 1 1.5 yıl idare edermi ?
  • wp 10 ne zaman geliyor?
  • Telefonda şarj sorunu var, aktif kullanımda bir günü zor çıkarıyor. Bir de ön kamerası leş gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlhGS

Telefonda şarj sorunu var, aktif kullanımda bir günü zor çıkarıyor. Bir de ön kamerası leş gibi.

ön kamera sıkıntı degil şarj sıkıntı işte :)
  • arkadaşlar uzun bir süredir 820 kullanıyorum telefon kitlendi ve yeniden başlattığımda ekranımda görülen programların çoğu kayboldu hatta rehber ve ayarlar
    da yok defalarca aç kapa yaptığımda sorun düzelmedi simi çıkardım denedim olmadı sd kartı çıkardım denedim gene düzelmedi
    fabrika ayarınada döndürmek istemiyorum kayıtlı bir sürü notlarım vardı
  • sd kartda sorun olabilir acılınca uyarı veriyormu sd kart ile ilgili.Yedeklerin varsa geri gelir.Kisilerin zaten mailden senkronlanır.
  • sd kartı çıkarıp denediğimde gene aynı sorunu verdi normal ekran görüntüsü yerine bi kaç tane program açılıyor
  • karta yuklu uygulamalar varsa acılmaz olmadı yedek varsa resetleyin.
  • pazartesi servise götürüp w10 yükleteyim bari
  • arkadaşlar yarın sipariş geçeceğim sizce almalımıyım yoksa almamalımı ?
  • Batarya Konusunda iyi değil diyebilirim onun dışında bir sıkıntı yok birde ses olayınada karşı tarafa ses vede senin sesin nasıl gidiyor buda önemli.
  • 
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.