Şimdi Ara

Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.475
Cevap
13
Favori
62.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orktas

Fiyatı açıklandı bugün 1299tl olacakmış, Kasım da gelecekmiş 735 ise Ekim sonu.

Kaynak: Chip online

Yuh. 1300 çok fazla. Fiyatı çabucak düşer umarım. 735 için de verilen fiyat fazla. Chip'in kaynağı ne?
  • DokuzKuyrukluTilki kullanıcısına yanıt
    Sertaç Şener ile canlı röportaj yaptılar 1 saat önce o açıkladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sertaç Şener ile canlı röportaj yaptılar 1 saat önce o açıkladı.

Yetkili bir abimiz mi? Nasıl bir iş bu 330 € telefon biz de 1300. Maks 1200 olması gerekiyordu.
    Evet yetkili bir ablamız

Nokia Türkiye Genel Müdürü

Haklısın çok ama düşer zaten 820 ile aynı fiyattan girdi.

• 1300 mü... yuh yuh yuh... lumia 1520 aldım 1500tl ye bu hafta. çok mutlu oldum şu an. almayın bu telefonu bence nokia nın bu fiyat politikası yüzünden biraz burnunun sürtülmesi lazım
  • quote:

Evet yetkili bir ablamız

Nokia Türkiye Genel Müdürü

Haklısın çok ama düşer zaten 820 ile aynı fiyattan girdi.

Neyse hemen almayacağım zaten Mart'a kadar düşsün baya. Dibe vursun da alayım.

Sertaç "Abla" naptın sen?

Bayan da o yüzden buyur kendin bakhttp://new.livestream.com/accounts/7529074/events/3484832/feed_embed?&

• şimdi g2 fanları konuşmaya başlar.yok bizde snapdragon 800 işlemci, 2 gb ram, 1080p 5,2" ekran, yüksek batarya ama aynı fiyat vsvsvs...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "...Lumia 735 ülkemize Ekim ayında gelecek ve 990TL’ye satılacak. Lumia 830 ise Kasım ayında 1200TL fiyatla ülkemizde olacak."

Yine de çok fazla geldi gözüme. 1100 TL'ye kadar çıksaydı alacaktım ancak 925'in 799 TL'ye satılması kendine doğru çekiyor beni.

Düzenleme: Verdiğim kaynakta bilgilendirme yanlış yapılmış, 1300 TL doğru fiyat. Detay için diğer arkadaşların verdiği bağlantıya bakılabilir.

Kaynak: Techno-Labs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yabansı -- 13 Ekim 2014; 22:46:13 >
  • 1200 lira biraz çok gibi özellikle ısınma sorunu olup olmayacağı da belli değil g2 bir adım öne geçti benim gözümde ve büyük ihtimalle g2 alacağım.
  • Ya beyler 1320 ana konusunada yazdim ama burasi daha aktif.. simdi ben turuncu renk istiyorum ama yan tuslarida turuncu oldugu icin itici geliyor.. telefonu siyah alsam arka kapagi degistirsem yan tuşlar siyah olarak mi kalicak

• Bu telefonu bekliyordum uzun zamandır fakat fiyatı yüksek geldi. Sakar bir insan olarak ekranı kırmayacağımdan emin olsam G2 alacağım ama kararsızım :)
  • Lumia 925 800 liraya satılırken bu telefona 1209 lira istemek çılgınlıktır. Bendede lumia 920 var nokiaya olan guvenimden dolayı gaza geldim aldım ama şuan ne nokiaya nede microsta gunenin var. S400 işlemci ,720p ekran ve wp nin karşılığı 1200 lira değil.Kesinlikle 999 tl ile satışa sunulmalıydı demekki nokia satış yapmak istemiyor.

• 1320 kullanicisiyim, 5ay once ikinci el temiz almistim sirf 930u beklemek icin fakat, oled ekranini gordukten sonra vazgectim

2-3gundur arastiriyorum , asllinda tasarim acisindan cok sik ve ince bi cihaz yapmislar, tek sikinti batarya, allahtan pil degistiriliyo

Fakat fiyat biraz fazla kacmis, soyle 1-2 ay sonra ikinci el temiz 900-1000tl ye falan alinabilir

Bekleyelim gorelim ;)

• Hayır 1300 buyur buradan en alttaki video'yu izlersen görebilirsin 7dakika 30.saniyeden sonrası http://new.livestream.com/accounts/7529074/events/3484832/feed_embed?&

• quote:

Orijinalden alıntı: Srctr

Cihaz 1300 TL değil 1200 TL'den çıkış yapacak. Şöyle ki;
    "...Lumia 735 ülkemize Ekim ayında gelecek ve 990TL’ye satılacak. Lumia 830 ise Kasım ayında 1200TL fiyatla ülkemizde olacak."

Yine de çok fazla geldi gözüme. 1100 TL'ye kadar çıksaydı alacaktım ancak 925'in 799 TL'ye satılması kendine doğru çekiyor beni.

Kaynak: Techno-Labs

Bizzat kendilerinden dinleyebilirsiniz. 1299 TL ve 999 TL
    http://new.livestream.com/accounts/7529074/events/3484832/feed_embed?&

• quote:

Orijinalden alıntı: Anexilea

Bu telefonu bekliyordum uzun zamandır fakat fiyatı yüksek geldi. Sakar bir insan olarak ekranı kırmayacağımdan emin olsam G2 alacağım ama kararsızım :)

Bu satten sonra g2 alınmaz o telefon artık son günlerini yaşıyor .Ayrıca g2 nin ekranı çok dayanıksız en ufak düşmede kırılıyor.z3 un tanıtılmasıyla z2 nin fiyatı çok duştu ,z2 1400 civarına paralel satıyorlar.Onu tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: .NameLesS.

Ya beyler 1320 ana konusunada yazdim ama burasi daha aktif.. simdi ben turuncu renk istiyorum ama yan tuslarida turuncu oldugu icin itici geliyor.. telefonu siyah alsam arka kapagi degistirsem yan tuşlar siyah olarak mi kalicak

Arka kapak ile yan tuşların bütün olması gerekiyor.
  • Düzelteyim ben de, teşekkürler.

Tabi fiyat çok yüksek, alanlar olacak illa ki ama yanlış bir fiyatlandırma olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu. Ani fiyat düşüşleri yaşar bu telefon, birkaç ay sonra 1000 TL bandına girer tahminen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

quote:

Orijinalden alıntı: .NameLesS.

Ya beyler 1320 ana konusunada yazdim ama burasi daha aktif.. simdi ben turuncu renk istiyorum ama yan tuslarida turuncu oldugu icin itici geliyor.. telefonu siyah alsam arka kapagi degistirsem yan tuşlar siyah olarak mi kalicak

Arka kapak ile yan tuşların bütün olması gerekiyor.

Yani yan tuşlar siyah, arka kapak turuncu olmuyor dimi

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.