Şimdi Ara

Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.475
Cevap
13
Favori
62.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .NameLesS.

quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

quote:

Ya beyler 1320 ana konusunada yazdim ama burasi daha aktif.. simdi ben turuncu renk istiyorum ama yan tuslarida turuncu oldugu icin itici geliyor.. telefonu siyah alsam arka kapagi degistirsem yan tuşlar siyah olarak mi kalicak

Arka kapak ile yan tuşların bütün olması gerekiyor.

Yani yan tuşlar siyah, arka kapak turuncu olmuyor dimi

Olur ama bantlı kullanırsın ve yan tuşlar fik fik olur.

• Gerek yok diyon yani Haci ne diyon sen yanlis anlama saka yapiyorum bantli derken ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Gerek yok diyon yani Haci ne diyon sen yanlis anlama saka yapiyorum bantli derken ?

Tuşları birinden söker diğerine takarsın anca öyle olur. Durması için de batlaman lazım.
  • 1299 TL bence de çok yüksek. Ben Ç,n seyahatimi bekleyeceğim mecburen almak için. Orada 900 TL max fiyat. Kaydı kuydu 1050 TL ye gelir. 1100 TL ye kadar olsaydı buradan alınırdı ama 1300 TL çok yüksek...

http://s.taobao.com/search?q=lumia830&app=detailproduct
  • quote:

Orijinalden alıntı: arkadasx

Lumia 925 800 liraya satılırken bu telefona 1209 lira istemek çılgınlıktır. Bendede lumia 920 var nokiaya olan guvenimden dolayı gaza geldim aldım ama şuan ne nokiaya nede microsta gunenin var. S400 işlemci ,720p ekran ve wp nin karşılığı 1200 lira değil.Kesinlikle 999 tl ile satışa sunulmalıydı demekki nokia satış yapmak istemiyor.

+1

925 hepsiburada'da 700 liralara satılırken, 830 1300 liraya satış rekoru kırar

Üstüne bir de w10 çıkıyor, Lumia 830 8.1 ile kalacak hatta belki w8.1 kullanan son lumia olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: multimode

quote:

Lumia 925 800 liraya satılırken bu telefona 1209 lira istemek çılgınlıktır. Bendede lumia 920 var nokiaya olan guvenimden dolayı gaza geldim aldım ama şuan ne nokiaya nede microsta gunenin var. S400 işlemci ,720p ekran ve wp nin karşılığı 1200 lira değil.Kesinlikle 999 tl ile satışa sunulmalıydı demekki nokia satış yapmak istemiyor.

+1

Üstüne bir de w10 çıkıyor, Lumia 830 8.1 ile kalacak hatta belki w8.1 kullanan son lumia olacak.

O konuda yanlışınız var, tüm wp8 ve wp8.1 telefonlar wp10 güncelemesini alacak. Hangi sürümde piyasaya çıktığının bir önemi yok. Benim demek istediğiim lumia 925 ile 830 arasında ciddi bir donanımsal fark yokken ,NL830 için kimse 500 lira fark vermez.
    NL830 un ederi 1000 liradır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

+1

O konuda yanlışınız var, tüm wp8 ve wp8.1 telefonlar wp10 güncelemesini alacak. Hangi sürümde piyasaya çıktığının bir önemi yok. Benim demek istediğiim lumia 925 ile 830 arasında ciddi bir donanımsal fark yokken ,NL830 için kimse 500 lira fark vermez.
    NL830 un ederi 1000 liradır.

Nokia telefonlarına 36 ay destek veriyor. Sizin de dediğiniz gibi bu bir güncelleme desteği.

(Örneğin windows xp'ye yıllarca destek verdi ama pc'leri otomatik olarak vistaya yükseltmedi)

Bu açıdan 830 3 yıl daha w8'e verilen destekten yararlanacak.

• multimode M kullanıcısına yanıt
    Ocak-şubat gibi wp10 betası telefonlara sunulacak deniliyor. Şuan piyasada wp10 telefon olmadığına göre hangi telefonlara wp10 betası verilecek bir düşün bakalım ?
    Artık windows phone bedava oldu , microsoft artık bu yazılımı satarak para kazanmaktan vazgeçti market üzerinden para kazanmaya karar verdi. Tüm telefonları son sürümde tutmak onların avantajına olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightwalker23 -- 14 Ekim 2014; 11:58:15 >
  • Tabi ki. W10'un bedava dağıtılması microsoft'un alternatiflerinden biri, ama bu w8 kullanan telefonların w10'a yükseltileceği anlamına gelmiyor malesef.
  • quote:

Tabi ki. W10'un bedava dağıtılması microsoft'un alternatiflerinden biri, ama bu w8 kullanan telefonların w10'a yükseltileceği anlamına gelmiyor malesef.

Güzel arkadaşım at gözlüklerini çıkart ondan sonra tartışalım , ben ne desem boş , aynı düzlemde hala gidiyorsun

• Az önce bir haber daha düşmüş: "Nokia, Letonya’da gerçekleştirdiği basın etkinliğinde Lumia 735 ve Lumia 830′un Türkiye satış detaylarını paylaştı. Teknik özelliklerini bu bağlantıdaki haberimizden görebileceğimiz iki telefondan Lumia 735 ülkemize Ekim ayında gelecek ve 990TL’ye satılacak. Lumia 830 ise Kasım ayında 1200TL fiyatla ülkemizde olacak."
  • multimode M kullanıcısına yanıt
    Ben izledim videoyu adam 1299 diyor 830 için... Yani 100 tl daha ödeyecek alacak olan...

• Teşekkürler.

• http://www.wpcentral.com/nokia-lumia-830-unboxing-impressions

• Şu anda Lumia 820 kullanıyorum. Bence ,

Lumia 830 ile değiştirmeye değer yanları:

+5" ekran,
    +Kamera teknolojisi
    +Dizaynı

Değmeyecek yanları:

-Fiyatı...
    -İşlemcinin düşündüğümden zayıf olması.
  • chemxxx C kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki, şu bir gerçek Türkiye'ye özel fiyat acımasızlığı ve yağması tüm telefon modellerinde olduğu gibi Nokia Lumia 830 içinde geçerli olacak. Diğer ülkelerin 900-1000TL.'ye alacağı telefonu bize 1.300TL.'ye kakalamaya çalışacaklar anlayacağınız batı cephesinde bir değişiklik yok. Her fırsatta dillendiriyorum bu haksız durumun oluşmasına neden olan en üstten en alta kimler yararlanıyorsa hiç ayırmadan tümüne ilençlerimi sunuyorum hepsine zehir zıkkım olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtar72

Ne yazık ki, şu bir gerçek Türkiye'ye özel fiyat acımasızlığı ve yağması tüm telefon modellerinde olduğu gibi Nokia Lumia 830 içinde geçerli olacak. Diğer ülkelerin 900-1000TL.'ye alacağı telefonu bize 1.300TL.'ye kakalamaya çalışacaklar anlayacağınız batı cephesinde bir değişiklik yok. Her fırsatta dillendiriyorum bu haksız durumun oluşmasına neden olan en üstten en alta kimler yararlanıyorsa hiç ayırmadan tümüne ilençlerimi sunuyorum hepsine zehir zıkkım olsun.

Normalde kur hesabı olduğunda 1100-1200 geliyordu fakat Torba Yasa ile gelen vergi ayarı 100 TL fark verdi. Zaten fazlaydı iyice cozuttular. Benim karnım açken adam "Yardım" peşinde.
  • quote:

quote:

Normalde kur hesabı olduğunda 1100-1200 geliyordu fakat Torba Yasa ile gelen vergi ayarı 100 TL fark verdi. Zaten fazlaydı iyice cozuttular. Benim karnım açken adam "Yardım" peşinde.

Bence de vergiler abartılı olmaya başladı bizim memlekette ama biz de bununla ilgili pek bir şey yapmıyoruz ne yazık ki. Güncel telefon kullanma hevesi yüzünden fiyatlar nasıl olursa olsun kendimizi yeni telefon almaktan alıkoyamıyoruz. Satış sıkıntısı olmayan firmalar da herhangi bir indirim yapmak ihtiyacı duymuyorlar doğal olarak... Devlet de böylesine büyük bir pazardaki payını sürekli büyütme peşinde. Kısacası bence durum şu: BİNDİK BİR ALAMETE, GİDİYOZ GIYAMETE... :)

• quote:

Orijinalden alıntı: chemxxx

quote:

quote:

Bence de vergiler abartılı olmaya başladı bizim memlekette ama biz de bununla ilgili pek bir şey yapmıyoruz ne yazık ki. Güncel telefon kullanma hevesi yüzünden fiyatlar nasıl olursa olsun kendimizi yeni telefon almaktan alıkoyamıyoruz. Satış sıkıntısı olmayan firmalar da herhangi bir indirim yapmak ihtiyacı duymuyorlar doğal olarak... Devlet de böylesine büyük bir pazardaki payını sürekli büyütme peşinde. Kısacası bence durum şu: BİNDİK BİR ALAMETE, GİDİYOZ GIYAMETE... :)

Ozetle talep arzı yaratıyor. İstedikleri zaman firmaların fiyatları vergilere rağmen nasıl aşağıda tuttuğunu note 4 fiyatıyla gorduk. Amerikadan daha ucuza giriş yaptı telefon

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pesartik15 -- 17 Ekim 2014; 20:28:35 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.