Şimdi Ara

Nokia Lumia 920 ile ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
5
Favori
16.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar birisi outlook kurma olayını anlatabilir mi? Şirkette 1 exchange, 1 adet pop3 hesabı kullanmaktayım. pop3 hesabında bir sıkıntı yok ancak exchange i tanımlayamıyorum :S yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinss

Whatsapp'ı nasıl yükleyebiliriz? Marketplace'de ne zaman bulunabilir olacak? Çok sinir bozucu

http://www.whatsapp.com/?l=tr tıklayıp indirebilirsiniz
  • arkadaşlar, amerika AT&T simkilitli lumia 920 simkilidi nasıl kırdırabilirim ve randıman verirmi
  • merhabalar lumia serilerinden almayı düşünüyorumda eski nokia lardaki gibi işlem kaydı özelliği varmı hani işlem kaydına tıklayınca tüm arama geçmişini gösteren ve tek tek silinmeyen silinirse hepsi silinen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: angorapardus

bazı sinir bozucu şeyler yok değil. mesela adam gibi bir saat yok. lumia clock var parayla 7 tl. free olanı da reklamlı... microsoft parasız iş yapmıyor free umut eden varsa android kullansın... sürpriz yok yani...

saat? sağ üst köşedeki saat ihtiyacını nasıl karşılamıyor anlamıyorum sonuçta bu bir saat daha ne özelliği olabilir ki? ayrıca o lumia'nın saat uygulamasına 7tl veren kekler var mı merak ediyorum
  • Kol saati de var ona bakabiliriz.... ne gerek var orada sağ üst köşede bit gibi duran bir saaate bakacaksın, ya da mercek mi alalım..... :)) Bu kadar aydır kullanıyorum, tek ümidim gelecek olan güncelleme...... saate gelene kadar neler varmış, pişmanlıkları anlatmakla bitmez.... 2 günde bir kapanıyor, nedensiz.. değiştirmiyorlar sebepsiz...
  • quote:

Bu kadar aydır kullanıyorum, tek ümidim gelecek olan güncelleme......

Siz bunu yazdığınızda güncelleme zaten çıkmıştı, en yakın Nokia Care den yazılım güncelleme taleb edebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcpr

Kullanan arkadaşlara benim de 1 2 sorum olacak:
    DH incelemesinde telefonun ısındığı ve arama yapma gibi telefon özelliklerini kullanmanın pratik olmadığı söyleniyordu. Bu konular can sıkacak kadar kötü mü?
    Telefonda donmalar olduğu söyleniyor. Doğru mu ?

Merhaba, Donma sorunu diye bir sorunu yok cihazın. Her elektronik eşyanın olduğu gibi bununda aynı anda yapılabileceği işlem sayısı var. Cihaz arayüzü sayesinde piyasa fiyatı açısından benzeri tüm android telefonlardan daha hızlı. Ben satış danışmanıyım ve kısa sürede devamlı telefon değiştiriyorum, objektif yorumumu merak ederseniz android daha eski bi işletim sistemi olmasına karşın , windows 8 e göre android teki uygulamaların çökme oranı en az 4-5 kat daha fazladır.
    Windows 8 ile lumia gerçekten harika. Ben hayatında dokunmatik kullanmamış adamların aldıkları iphone 5 leri gördüm telefonu tutmayı bilmiyorlar.
    Lumia ya basmayı bilmiyorlar.
    Note 2 nin amacını işlevini bilmeden körü körüne eleştiriyorlar, benim size önerim siz pratiklik konusunun göreceli ve tamamen kişisel oldugunu unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyqnByc -- 13 Şubat 2013; 22:43:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vermilion

Arkadaşlar birisi outlook kurma olayını anlatabilir mi? Şirkette 1 exchange, 1 adet pop3 hesabı kullanmaktayım. pop3 hesabında bir sıkıntı yok ancak exchange i tanımlayamıyorum :S yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Bilgilerinizde yanlışlık olabilir, gelen , giden sunucu adreslerini teyit ediniz
  • en yakın nokia care ne demek ? otobüs kalkıyor mu, taksi ile mi gidelim. :))

bir arkadaş özelden soru sormuş ama buradan yazayım kendisine..

2 günde bir telefon kapanıyor, aldığım gün kapanmıştı, aldığım turkcell bayisine gittiğimde bir ton bürokrasiden ve servis işleminden bahsettiler, halbuki kanuni olarak 30 gün içinde değpiştirmeleri lazım. ha telefon kapanıyor da geri açılmıyor mu, açılıyor 10 sn boyunca açma ve volume tuşlarına beraber basacaksın, bu bile başlı başına eziyet. peki bu sorun sadece bende mi var? hayır.. yabancı forumlara bakarsanız o kadar çok şikayet var ki.... istediğiniz proğramları bulmanız, özellikle iphone ve androidlere göre oldukça zor.. çalıştığınız bankanızın uygulama yapıp yapmadığına bakınız, anlarsınız... whatsupp sorunlu viber kısıtlı falan filannnn. ama telefon yine de güzel :)))
  • galaxy s3 aldım kamerasından da ağırlığından da tüm özelliklerinden gayet memnunum. nokia lumiaya baktım sırf o ağırlığından dolayı almadım. o nedir abi cebimde kremit taşır gibi
  • Merhaba arkadaşlar,
    lumia 920 telefonu 1,5 ay önce. Aldım. Genelde memnunum telefon hızlı ve kararlı. Kullanımıyla ilgi 2 sorum olacak. Yardımcı olursanız sevinirim.
    1. Aldığımdan beri telefon haftada 2-3 kere kendi kendine kapanıyordu. Herkes ayni problemi yaşıyormuş. Son güncelleme ile bu sorunun ortadan kaybolacağını söylediler. Fakat problemim devam ediyor. Sizde güncelleme yaptıktan sonra ayni sıkıntı yaşıyor musunuz? Yoksa telefonumda mı problem var?
    2. Skype ile bir sıkıntım var. Program açıkken yani ben ona baktığımda online oluyorum. Fakat Home tuşuna bastığımda veya ekranı kilitlediğimde kısacası başka programa geçtiğimde çevrimdışı oluyorum. Daha önce iphone 4s kullandım, sürekli çevrimiçiydim, telefon kilitliyken de başka şeylere baktığımda da. Bunun bir ayarı varda da ben bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu dokunmatik 3 tuşun ışığını kapatabiliyormuyuz
  • Arkadaşlar bu ayarlar-telefon depolama alanı-telefon kısmına girdiğinizde "Diğer" diye bir şey var ve sürekli artıyor. Bu diğerin içine neler dahil bunun bir açılımı falan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karpuz kıran

şu dokunmatik 3 tuşun ışığını kapatabiliyormuyuz

İlk yazdığın sorun, yani kapanma sorunu benimde başıma geliyor zaman zaman telefonu alalı 1,5 ay oldu.. Zaman zaman üst üste telefon kendini kapatıyor. İşin ilginç tarafı, telefonla elimde saatlerce oynuyorum. Kimi zaman telefon elimden hiç düşmez. telefonu kurcaladığım zaman kapanmaya hiç denk gelmedim sadece telefonun tuş kilidini kitleyip bi kenara koyduğum zaman tekrar tuş kilidini açııyım derken telefon hiç bir yanıt vermiyor.. ,

Bizim forumlarda baktım çözüm bulamadım, dedim birde bakıyım yabancı forumlara yabancı forumlarda bir çok kez konuşulmuş bir konu, üstelik kronik bir problemde diyebilirim bu kapanma olayı, çok can sıkıcı bir durum.. Yabancı forumlarda bir kaç şeyden bahsetmişler.. SIM kart'tan yapabileceği hakkında konuşmuşlar. Ben aldığım yere gittiğimde oda bana aynısını dedi 128 kb sim kart dene dedi telefon şebeke' çekiminde bazen zorlanıyor bazen sinyal bulamadığı için kendini kapatıyor dedi, ama benim hattım vodafone 64 kb ve 128 kb'lığı malesef şu an piyasada bulunmuyor. Her neyse, yazılımsal mı, donanımsal mı çözemedim ama muhtemelen Sim Kart ve Şebeke ile alakalı olduğu kanaatındayım. Bilmiyorum sizler ne diyorsunuz. Bir kaç gün gittim orjinal micro sim kart aldım, yabancı forumlarda telefonun 2G ve 3G arasında geçiş yaparken, kendini kapatabileceğini konuşmuşlar, ayarlardan şebeke'i otomatik değilde 2G olarak ayarladım merakla bekliyorum bakalım aynı sorunla karşılaşacakmıyım.. Servise vermemek için elimden geleni yapıyorum deneme yanılma yöntemi ile. ..

Bu konu hakkında yardımlarınızı, fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: karpuz kıran

şu dokunmatik 3 tuşun ışığını kapatabiliyormuyuz

Şu an için kapatma ayarı yok. o Işıklar zaten sadece karanlık ortamda kendilerini yakıyorlar, o yüzden rahatsız edici durduklarını ben düşünmüyorum. :)

quote:

Orijinalden alıntı: yuskas

Merhaba arkadaşlar,
    lumia 920 telefonu 1,5 ay önce. Aldım. Genelde memnunum telefon hızlı ve kararlı. Kullanımıyla ilgi 2 sorum olacak. Yardımcı olursanız sevinirim.
    1. Aldığımdan beri telefon haftada 2-3 kere kendi kendine kapanıyordu. Herkes ayni problemi yaşıyormuş. Son güncelleme ile bu sorunun ortadan kaybolacağını söylediler. Fakat problemim devam ediyor. Sizde güncelleme yaptıktan sonra ayni sıkıntı yaşıyor musunuz? Yoksa telefonumda mı problem var?
    2. Skype ile bir sıkıntım var. Program açıkken yani ben ona baktığımda online oluyorum. Fakat Home tuşuna bastığımda veya ekranı kilitlediğimde kısacası başka programa geçtiğimde çevrimdışı oluyorum. Daha önce iphone 4s kullandım, sürekli çevrimiçiydim, telefon kilitliyken de başka şeylere baktığımda da. Bunun bir ayarı varda da ben bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler!

quote:

en yakın nokia care ne demek ? otobüs kalkıyor mu, taksi ile mi gidelim. :))

bir arkadaş özelden soru sormuş ama buradan yazayım kendisine..

2 günde bir telefon kapanıyor, aldığım gün kapanmıştı, aldığım turkcell bayisine gittiğimde bir ton bürokrasiden ve servis işleminden bahsettiler, halbuki kanuni olarak 30 gün içinde değpiştirmeleri lazım. ha telefon kapanıyor da geri açılmıyor mu, açılıyor 10 sn boyunca açma ve volume tuşlarına beraber basacaksın, bu bile başlı başına eziyet. peki bu sorun sadece bende mi var? hayır.. yabancı forumlara bakarsanız o kadar çok şikayet var ki.... istediğiniz proğramları bulmanız, özellikle iphone ve androidlere göre oldukça zor.. çalıştığınız bankanızın uygulama yapıp yapmadığına bakınız, anlarsınız... whatsupp sorunlu viber kısıtlı falan filannnn. ama telefon yine de güzel :)))

Merhaba

Lumia 920 de ne yazıkki bataryanın telefona tam oturmadığını söyleyebilirim. Telefonu salladığınızda farkedebilirsiniz.
    Telefondaki kapanmaların bir çoğu bundan, yazılımsal arıza sebebiylede tekrar ettiği doğrudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyqnByc -- 10 Mart 2013; 22:07:32 >

• Nokia 920 telefonumda rehberimde kayıtlı birisi beni aradığında ekranda "bilinmeyen numara arıyor" diye çıkıyor kimin aradığını göremiyorum yada numarası çıkmıyor nasıl düzeltebilir arayan kimse ekranda adını yazması gerekmezmi yada numarasını
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyqnByc
    Lumia 920 de ne yazıkki bataryanın telefona tam oturmadığını söyleyebilirim. Telefonu salladığınızda farkedebilirsiniz.
    Telefondaki kapanmaların bir çoğu bundan, yazılımsal arıza sebebiylede tekrar ettiği doğrudur.

lumia 920 almayı düşünüyordum ama bu söylediğiniz olayı duyunca gerçekten soğudum diyebilirim
    bu sorun büyük bir üretim hatası bence.ya şu iphone denen şeye bulaşmak istemiyorum ama sırf bu
    nokia gibi firmaların yaptığı üretim hataları, müşteri memnuniyetsizliği vs derken illa istemediğimiz o
    markaların kucağına bırakıyolar bizi ya tebrik ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇöÇan -- 15 Nisan 2013; 13:21:03 >
  • Donmalar oluyor,lumia 920.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • At&t ile Lumia 920 aldım türkçe yok nasıl yükleyebilirim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.