Şimdi Ara

Nokia Lumia 920 ile ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
5
Favori
16.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba , bu telefonda bilgisayardan yüklediğiniz hareketli resimler nasıl açılıyo
  • Maalesef hareketli resimler normal resim gibi gözüküyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nokia lumalara istenilen yada herhangibir program yüklenir mi aynı androidde oldugu gibi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: celineee

merhaba , bu telefonda bilgisayardan yüklediğiniz hareketli resimler nasıl açılıyo

Uzantısı ne resimlerin

• quote:

Orijinalden alıntı: eygt82

nokia lumalara istenilen yada herhangibir program yüklenir mi aynı androidde oldugu gibi??

Androide herhangi bir program yüklenmiyor, apk dışında uygulama kuramıyorsun,

demek istediğin mağaza dışında uygulama ise lumialarda ioslar gibi dışarıdan yükleme yok
    edit: Windows mağaza sitesinden bilgisayara dosyayı indirip tele atabiliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyqnByc -- 31 Ağustos 2013; 11:44:42 >
  • Mağazaya gelen güncellemeleri göremiyorum iki haftadır tesadüfen gördüklerim olursa elle yüklüyorum bildirim alamıyorum bunun,sebebi ne olabilir
  • Peşin alırsam kaç liraya alabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

Peşin alırsam kaç liraya alabilirim?

1370 Tl

• quote:

Orijinalden alıntı: AyqnByc

quote:

1370 Tl

Hala cevaplıyor musun sen ya?

• quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

quote:

1370 Tl

Öyle söz verdim :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

quote:

1370 Tl

Öyle söz verdim :)

Sözünün erisin helal sana

• Bugün mağazada Lumia 920'ye naktım. Navigasyonun internet gerektirmeden çalışması gerekiyordu ancak, uygulamaya girdiğimde görünmedi. Neden olabilir?
  • quote:

Bugün mağazada Lumia 920'ye naktım. Navigasyonun internet gerektirmeden çalışması gerekiyordu ancak, uygulamaya girdiğimde görünmedi. Neden olabilir?

Ayarlardan çevrimdışı çalışı seçmelisiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

quote:

Bugün mağazada Lumia 920'ye naktım. Navigasyonun internet gerektirmeden çalışması gerekiyordu ancak, uygulamaya girdiğimde görünmedi. Neden olabilir?

Ayarlardan çevrimdışı çalışı seçmelisiniz

O kadar karışık geldi ki ayarların o kısımlarına tam olarak bakamadım bile, zaten zaman da kısıtlıydı. Bir nevi ön inceleme oldu benim için. Bu sıralar Lumia720 Lumia920 S3 mini bakıyorum. Bir de Nexus4 kafamı karıştırmaya başladı.
  • quote:

Haritalar programından ilk önce internet bağlantısı ile istenilen ülkenin haritası yüklenmeli . daha sonra internetsiz kullanabilrsiniz. Çevrimdışı seçmenize gerek yok, oyle bir menude yer almıyor. Çevrimdışı seçeneği symbianlarda mevcut
  • Merhabalar bir kaç gündür bu telefonu inceliyorum.Ufak sorularım var.Hala telefonda devam eden donma kasma vb sorunlar var mı?.Yada bildiğiniz başka ne gibi sorunlar var.Son olarak fiyat olarak biraz daha beklemek istiyorum sizce ocak şubat gibi 800 900 lere düşer mi? teşekkürler @AyqnByc
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper08

Merhabalar bir kaç gündür bu telefonu inceliyorum.Ufak sorularım var.Hala telefonda devam eden donma kasma vb sorunlar var mı?.Yada bildiğiniz başka ne gibi sorunlar var.Son olarak fiyat olarak biraz daha beklemek istiyorum sizce ocak şubat gibi 800 900 lere düşer mi? teşekkürler @AyqnByc

920 İçinmi ? Kasmamı :)
    Tam aksine iostan sonra en stabil sistemlerden biri diyebilirim. aldığınız günki hızını aylarca koruyabiliyor.Şahsen ben alalı dolmak üzere . Şu anki fiyatı 1350 tl. Türkiye garantili cihazı o fiyatlara bulamazsınız. Nokia zaten 1020 yi çıkaracak yakın zamanda.Tahminim 1200 den aşağı lumia 920 zor.
  • Merhaba, WP'da telefonu modem olarak kullanabiliyor muyuz? Ve nasıl yaparız? Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightbringer

Merhaba, WP'da telefonu modem olarak kullanabiliyor muyuz? Ve nasıl yaparız? Teşekkürler

Wifi hotspot yani kablosuz modem yapabiliyorsunuz. Şu an için usb modem özelliği içinde yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nightbringer

Merhaba, WP'da telefonu modem olarak kullanabiliyor muyuz? Ve nasıl yaparız? Teşekkürler

Wifi hotspot yani kablosuz modem yapabiliyorsunuz. Şu an için usb modem özelliği içinde yok

Hocam yarın bu ürünü büyük ihtimal ile alıcam. Kadıköy'de genpa garantili sıfır ürün 900 lira ama telefonda o kadar çok problem var ki canımı sıkıyor ve beni alternatif bulmam konusunda düşündürüyor. Özellikle telefonun kapanması ve açılmaması problemi ciddi bir problem olarak gözüküyor.

Ne diyorsunuz başka bir cihaz bakmalı mıyım yoksa 900 liraya lumia 920 almalı mıyım?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.