Şimdi Ara

Nokia Lumia 920 ile ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
5
Favori
16.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: exoz

quote:

Orijinalden alıntı: doganvolkan

quote:

Orijinalden alıntı: AyqnByc

quote:

Ben bi soru sorayım . Outlook yok gibi telefonda . mail uygulamaları süper . ama outlook yok . dolayısıyla outloookta eğer mailleriniz kurallı ise klasörlerdeki mailler telefonda tek bi klasörde görünüyor. Windows 6.5 ta bile bu özellik varmı . varmı bu özellik . yada 3. bir program mı yukeleycez ? yada bi özellik yokmu ? Eğitimde bahsetmişlerdir umarım
    eğer bilmiyorsanız. bunu microsoft türkiye ye mail atsak cevaplarlr mı acep?

Lumia 920, Microsoft Office ve Outlook'un tam sürümlerini içeriyor

Ben bulamadım o zaman . Kişileri çözdümde mailler olmuyor .

Mail kutusunda settings kismina girerseniz folders diye bir menu goreceksiniz ordan show all deyince tum folderlar gorunuyor.

Outlook rulelari server-side olarak yaratmissaniz zaten ruledaki folderin listede gorunmesi gerekli. Machine client-side rule (on this machine only olarak isaretlenen client-side rulelar) yaratmissaniz zaten telefonda calismaz bu rule. Yani iki pc bile olsa birinde yarattiginiz machine client rule digerinde calismaz, cunku o folder orada tanimli olmayabilir. Wp8 clientinda ise telefona ozel machine client rule yaratma yok saniyorum. Normal client-side rulelari (mesajlari tasimayip sadece isaretleyenleri vs) bilmiyorum denemek lazim.

Ben biraz araştırdım sitesinden . Exchange server kurulu değilse mail sync çalışmıyormuş . Ayrıca flag olmaması sıkıntı maillerde . Belki sbp shell tarzı bi 3. yazılımda olur bunlar. Wm6.5 da sbp shell vasıtasıyla bunları yapmıştık.

Onun dışında takvim ve kişi eşitlemeleri süper pc ile .
    menu hızı fealn süper . kesinlikle çok çok iyi telefon .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: exoz

quote:

quote:

quote:

Ben bi soru sorayım . Outlook yok gibi telefonda . mail uygulamaları süper . ama outlook yok . dolayısıyla outloookta eğer mailleriniz kurallı ise klasörlerdeki mailler telefonda tek bi klasörde görünüyor. Windows 6.5 ta bile bu özellik varmı . varmı bu özellik . yada 3. bir program mı yukeleycez ? yada bi özellik yokmu ? Eğitimde bahsetmişlerdir umarım
    eğer bilmiyorsanız. bunu microsoft türkiye ye mail atsak cevaplarlr mı acep?

Lumia 920, Microsoft Office ve Outlook'un tam sürümlerini içeriyor

Ben bulamadım o zaman . Kişileri çözdümde mailler olmuyor .

Mail kutusunda settings kismina girerseniz folders diye bir menu goreceksiniz ordan show all deyince tum folderlar gorunuyor.

Outlook rulelari server-side olarak yaratmissaniz zaten ruledaki folderin listede gorunmesi gerekli. Machine client-side rule (on this machine only olarak isaretlenen client-side rulelar) yaratmissaniz zaten telefonda calismaz bu rule. Yani iki pc bile olsa birinde yarattiginiz machine client rule digerinde calismaz, cunku o folder orada tanimli olmayabilir. Wp8 clientinda ise telefona ozel machine client rule yaratma yok saniyorum. Normal client-side rulelari (mesajlari tasimayip sadece isaretleyenleri vs) bilmiyorum denemek lazim.

Ben biraz araştırdım sitesinden . Exchange server kurulu değilse mail sync çalışmıyormuş . Ayrıca flag olmaması sıkıntı maillerde . Belki sbp shell tarzı bi 3. yazılımda olur bunlar. Wm6.5 da sbp shell vasıtasıyla bunları yapmıştık.

Onun dışında takvim ve kişi eşitlemeleri süper pc ile .
    menu hızı fealn süper . kesinlikle çok çok iyi telefon .

Ben de çok beğendim telefonu. Biraz şüphelerim vardı özellikle ağırlığı ve pili konusunda. Ağırlık hiç sorun olmadı hatta ilginç bir şekilde hoşuma gitti, pili de ilk başlarda biraz canımı sıkmıştı ama giderek düzeldi şimdi ondan da memnunum. Biraz sabırsız olmam nedeniyle elektronik alet aldığımda genellikle pişman olurum :) ama bunda öyle olmadı çok memnunum.

• En cok merak ettigim konulardan biri bu wp cihazlar neden hep kalın olyyor en incesi ativ s o da 8 mm lerde bi seydi paylaşırsaniz sevinirim
    Teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün aldım bugün bozuldu. akşam şarja bıraktım sabh şarjdan aldım kullandım, gündüz bir ara kapatmıştım daha da açılmadı. bayisine gittim , korkuyla suratıma baktılar, ben de bi ton uğraşacağim bunlarla diye offlaya pofflaya gitmiştim. ki hafta sonu nokiadan anlayan bir abi gelip telefona bakacak dediler, günlerden salı 3-5 gün telefon yok derken yabancı sitelerden problemi öğrenip çözdüm. hard reset yaptım.

hard reset : volum - , power ve kamera tuşlarına aynı anda 7 sn den fazla basıyorsunuz ve titreşimi hissedince power düğmesinden elinizi çekiyorsunuz. falan filan...

asıl sorun şu : yabancı sitelerde oldukça çok bu sorundan bahsedilmiş.. çözümü var ancak bir daha olursa nolacak. nedeen böyle oldu. bazı kullnıcılar hard resetle de problemi çözememişler..

telefon ise mükemmmel, özellikle kamera video isteyenler için daha iyisi yok.. bir s3 ile aynı ortamda video çekim yaptık, sidik yarışına bile giremez. kullanımı karışık, iphone ve android kullanıcıları zorlanabilir. nokia map harika. bayanlara tavsiye etmem :) ama renkler süper.. kırmızı aradım bulamadım, nokia tr türkiyeye bir çok rengi getirmemiş, olanlar sarı siyah beyaz, ne yazık ki :(( ama ebayde mükemmel kılıflar var.. bir daha bozulursa bu kadar ii şeyler yazar mıyım bilmiyorum,.. :))

fiyatı 1649 tl , nokia shop ve türkcelller aynı fiyatı veriyor. taksit peşin farketmiyor.. acelesi olmayanlar bir süre beklerse iyi eder, paranızla rezil olabilirsiniz.. benim yaşadığım korkuları yaşamayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: angorapardus

dün aldım bugün bozuldu. akşam şarja bıraktım sabh şarjdan aldım kullandım, gündüz bir ara kapatmıştım daha da açılmadı. bayisine gittim , korkuyla suratıma baktılar, ben de bi ton uğraşacağim bunlarla diye offlaya pofflaya gitmiştim. ki hafta sonu nokiadan anlayan bir abi gelip telefona bakacak dediler, günlerden salı 3-5 gün telefon yok derken yabancı sitelerden problemi öğrenip çözdüm. hard reset yaptım.

hard reset : volum - , power ve kamera tuşlarına aynı anda 7 sn den fazla basıyorsunuz ve titreşimi hissedince power düğmesinden elinizi çekiyorsunuz. falan filan...

asıl sorun şu : yabancı sitelerde oldukça çok bu sorundan bahsedilmiş.. çözümü var ancak bir daha olursa nolacak. nedeen böyle oldu. bazı kullnıcılar hard resetle de problemi çözememişler..

telefon ise mükemmmel, özellikle kamera video isteyenler için daha iyisi yok.. bir s3 ile aynı ortamda video çekim yaptık, sidik yarışına bile giremez. kullanımı karışık, iphone ve android kullanıcıları zorlanabilir. nokia map harika. bayanlara tavsiye etmem :) ama renkler süper.. kırmızı aradım bulamadım, nokia tr türkiyeye bir çok rengi getirmemiş, olanlar sarı siyah beyaz, ne yazık ki :(( ama ebayde mükemmel kılıflar var.. bir daha bozulursa bu kadar ii şeyler yazar mıyım bilmiyorum,.. :))

fiyatı 1649 tl , nokia shop ve türkcelller aynı fiyatı veriyor. taksit peşin farketmiyor.. acelesi olmayanlar bir süre beklerse iyi eder, paranızla rezil olabilirsiniz.. benim yaşadığım korkuları yaşamayın.

Teşekkürler yorumunuz için . bende bir kaç aydır s3 almayı düşünüyorum biraz nexus4 için beklemeye karar vermiştim ama bu tel beni cezbetti resmen kamera video benim için çok önemli ve türkçe map varmış çok isime yarar bence tek sorun uygulama azligi ben yilbasina kadar beklemeyi düşünüyorum fiyatı kaca iner acaba ayrıca tcell den nasıl alıyorum hattimiz olması yeterli mi

• 1 yıldır galaxy r kullanıyorum ,s3 eşimde var dün kapsamlı olarak nokia lumia 920 yi inceledim,telefon güzel ama bu para verilmez en fazla ederi 1200-1100 civarı çünkü hatırlarsanız s3 ilk çıkınca 1900 civarı idi şimdi 1450 kadar indi,onun için beklemek gerek emin olun hiç biri bu parayı haketmiyor 2013 ü bekleyip daha iyisini yada fiyatı düşmüş halde alabilirsiniz fiyat daha sonra sabit kalacaktır....
  • Bence Vista gibi olur önce populer olur sonra kötü derler

• Lumia tecrübeler :

1 haftadır elimde olan makinanın kusurlarından başlayalım : power düğmesi olabilecek en kötü yerde, yanlışlıkla basma ihtimaliniz basmama ihtimalinizden yüksek. normal bir kullanıcı olarak günlük şarj ediyorum, diğerlerinde nasıl bilmiyorum ama hergün şarj etmek sıkıcı.... pcdeki vcard kişilerimi halen telefona atamadım. vcardlar için pcye outlook yükledim ,kişileri kaydettim. ama yine de telefona atamadım. kişileri kaydederken iphone benzeri outlook listelemesi yaptırıyor, can sıkıcı..
    yani telefonu pcye bağlayıp içine sadece müzik video atabilir ya da alabilirsiniz. kişilerimi atayım, dosya atayım falan yok, dosyalara izin verilmiyor.. varsa daben yapamadım. stabilite sorunu da var. dün face bakarken bir anda ekran dondu aha eyvah dedim :)) ama düzeldi... biraz ağır... bazı küçük harflerden oluşan linklere tıklarken zorlanıyor.

iyi tarafları : şu ana kadar tango hariç her proğramı kurdum ve çalıştı. üstelik ücretsiz olanlardan. kamerası ve video çekimi harika. menü sistemi başlangıçta karışık gelmişti ama şimdi oldukça memnunum. 1 hafta oldu 8-9 proğram güncellendi. 3 tane map var ne işe yararsa :) şebeke internetinden televizyon izledim şaşırdım, bağlantı olduğu sürece hiç kesinti olmuyor... menü ekranının ayarlanması kullanıcıya bırakılmış, güzel görünümler yaratılabilir. bir de alfabeden oluşan farklı bir arama menüsü var ki bence oldukça başarılı..

kısaca : bu dediklerimi 500 tl para vererek de herhangi bir akıllı telefonla da yapabilirsiniz. ekran büyük olsun kamera daha kaliteli olsun, rami fazla olsun derseniz, paranıza kıyacaksınız. yok ben bir de hava atacağım imaj yapacağım diyorsanız iphone5 almaya kadar yolu var... 3000 tl .... s3 ile lumialar aynı kategoride ve yaklaşık fiyatları aynı. benim gibi nokia ve microsofta güveniyorsanız, riski siz de göze alacaksınız. Ben bill gatesin ve nokianın mobildeki son kozunun lumia olduğunu düşünüyorum, bu makinayı batırma lüksü onların bile yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angorapardus -- 2 Aralık 2012; 21:55:47 >

• Kullanan arkadaşlara benim de 1 2 sorum olacak:
    DH incelemesinde telefonun ısındığı ve arama yapma gibi telefon özelliklerini kullanmanın pratik olmadığı söyleniyordu. Bu konular can sıkacak kadar kötü mü?
    Telefonda donmalar olduğu söyleniyor. Doğru mu ?
  • arama özellikleri gerçekten kötü ama zevk meselesi de olabilir. klasik arama seçenekleri , gelen giden cevapsız gibi bölümlere ayrılmamış, liste halinde ve altında detay şeklinde, bence hoş değil. yani gelenler diye bir bölüm yok.. ya da cevapsız aramalar... nokianın bize alıştırdığı menü değil.

ısınmayı anlamak için oyun oynayıp zorlamak lazım, bilemiyorum, ama biraz elde kalınca artık elden mi ısınıyor kendinden mi hafif bir ısınma var ama el yakmaz:))
    msj atma bölümü de pek hoş değil... microsoftun acil buraları düzeltmesi gerekiyor :))
  • Nokia Lumia 920 yi tam iki haftadır kullanıyorum, telefonda donup kitlenme sorunu var. günde bir kaç defa kafasına göre kitleniyor , kapatamıyoruzda. belli bir süre bekledikten sonra pil epey ısınıyor ve kendin kendine reset atıyor. Türkiyede bu sorun ile karşılaşan varmı bilmiyorum fakat google dan nokia lumia 920 freezing yazıp bakarsanız nokia nın kendi forumunda pek cok kullanıcı bu sorundan çıldırmış durumda.bu durum harici güzel bir telefon.
  • ozgur bey, eğer böyle bir problem varsa 2 haftanız daha var fazla fecikmeden yenisi ile değiştirin. 30 gün kanuni süre. 30 gün işinde bozulan telefonları yenisi ile değiştirme veya parasını iade alma hakkı tercih edilebilir. tüm bunlarla uğraşırken asla ve asla tamirini istemeyin , eğer tamir isterseniz baştaki 2 hakkınızı uzun bir süre kaybedersiniz. Bu yüzden satıcının teknik servise gönderme talebini tamir için değil, arızanın tesbiti şerhiyle kabul edin.

bende kilitlenme ve aşırı ısınma hiç olmadı. ilk aldığımda telefon açılmıyordu o kadar. telefona gereksiz şarj özellikleri koyunca sorunlar da çoğalıyor, özellikle kablosuz şarj özelliği opsiyonel olsaydı ve fiyata ve hatta ağırlığa etkisi olurdu ki biz de daha ucuza alırdık. siz kablosuz şarj mı kullanıyorsunuz ??
  • Nokia Servis ile telefonda konuştum , Turkcell bayisiylede , kanunen hakkım olmasına rağmen değiştirmiyorlar. illaki servise gönderilmesi lazımmış.Kısacası hep yokuş... illakide bu makinanın içini bir açacaklar ne bulacaklarsa? çok ilginç bir memlekette yaşıyoruz. Cihazı alırken kablosuz şarj almak istedim fakat Turkcell bayinin elinde yoktu.ebay de gördüm 30 dolara fakat TR ye kargosu olmadığı için alamadım.Kısacası uğraşmak lazım, Ne nokia nede turkcell müşteri dostu falan değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: O T T O M A N

quote:

Merhabalar lumia 920 mağazamızda yer aldı. Tabii bir iki hafta içinde benimde cebimde yer alıyor :)
    Cihaz ile ilgili yazılımsal eğitimi Nokia destek, Donanımsal özel bilgileride Nokia Care tarafından güncel olarak almaktayım. Online olduğum müddetce Her konuda destek olmaya hazırım

bence böyle bir başlık açmak yerine "NOKİA LUMNİA 920 KULLANICILAR KULUBÜ VE PAYLAŞIM MERKEZİ" diye bir başlık açarak,ilk mesajda da telefonun yazılım,donanım,teknik özellik,renk ve aksesuar bilgileri-resimlerini paylaşarak hem daha dikkat çekici hemde ilerde siz olmadan da ilerleyen bir konu oluşturmuş olurdunuz.

Lumia 920 kullanıcısıyım bahsetmiş olduğun şekilde bir inceleme yaptım buyur ;

http://forum.donanimhaber.com/m_68756854/tm.htm

• nokia bu kez yapmış telefonun her yerinden kalite akıyor
  • Önemli soru şu ; Programlarda reklam çıkıyormu? En uyuz olduğum şeydir bu. Android de afree ile çözüyorsun.
  • bazı sinir bozucu şeyler yok değil. mesela adam gibi bir saat yok. lumia clock var parayla 7 tl. free olanı da reklamlı... microsoft parasız iş yapmıyor free umut eden varsa android kullansın... sürpriz yok yani...
  • hocam onun kreklisi çıkmamış mı??
  • hocam ben cihazı 2 gün önce adım çokta beğendim , fakat bu uygulamalar konusunda hızlı bir çalışma varmış doğrumudur birde mesela win9 cıktığında bu güncelleştirmedelerden yararlanabilicekmiyim , ya bide ben subway surf tarzı oyunlara hastayım , bölümlü puanlı falan , bi öneriniz varmı o konuda hayal kırıklığım var biraz :D
  • Whatsapp'ı nasıl yükleyebiliriz? Marketplace'de ne zaman bulunabilir olacak? Çok sinir bozucu

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.