Şimdi Ara

Nokia Lumia 920 ile ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
5
Favori
16.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara Ankamall de taksitli 1600 lira nakit 1450 liradan satılıyordu bugün. Evet kalınlik iki tane S3 eder ama ben yinede S3 ümü satip almayi düşünüyorum 920 yi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • renk olarak bayilerde siyah ve beyaz seçeneği mevcut galiba.
  • Palladium nokia mağazasında tüm renkler vardı... Bugün sordum....

• 15-20 güne 1200 leri görür fiyatı o zaman almayı planlıyorum.

• 1599 tl ye çeşitli kartlara taksitli veriliyor ama daha aşağısını kk tek çekim olarak veren yer bulamadım yaşadığım şehirde yani 1450tl iyi fiyat.ama 15-20 gün sonra 1200tl fiyat bulmak pek mümkün görünmüyor bana.keşke sizin ön görünüz gerçekleşse,bekleyip göreceğiz artık.
    NOT:2 gün önce aldığım yeni hp masaüstü bilgisayarımdaki windows 8 işletim sistemi beni gerçektende wp8 li bir telefon almaya teşvik ediyor.
  • S3 ü satışa çıkardım parayı cebime koyup bekleyeceğim fiyatın inmesini.

• quote:

Orijinalden alıntı: O T T O M A N

aslında asıl cevap verilmesi gereken soru bence şu;
    microsoft ve wp üreticileri cihazlarının donanımları desteklediği müddetçe yazılım desteği verecek mi?yoksa yeni bir wp işletim sistemine geçiş yapmak için yeni telefon almak mı gerekecek yine?

Wp 8 lerdekı guncellemeler cıhazlar kullanılmaya baslandıkca farkedılen eksıklıkler dogrultusunda olacak
    Bız kendımız yapabılecegız 50 mb den buyuk olan dosyalar ıcın wıfı gerekecek.
    Wındows 9 u cıkardıgı zaman bu cıhazı da pesınden getırecek ama o zaman herkes wındows 9 un dırekt yuklu oldugu telefonları tercıh edecektır :)
    Ilk 1, 2 ay lumıa 920 satılacak. Daha sonra alt modelı gırecek satısa.
    Sıze puf nokta ; wp cıhazlarda markalara ozel uygulamalar gorecegız. Nokıa larda nokıa collectıon gıbı..
    Ve wındows yuklu telefonlarda hafı* kartını cıkar komutunu vermeden cıkarırsanız , hafıza kartını bırdaha gormesı ıcın yenıden baslatmanız gerekıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyqnByc -- 19 Kasım 2012; 0:01:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kandemir5353

NOKİA NIN TELEFONLARI ÇOK KÖTÜ VE KABA

evet ya nokia artık berbat telefonlar yapıyor dokunmatik berbat çok yavaş c7 almıştım sıfır pişman oldum hemen sattım galaxy ace aldım süper samsung ve htc çook süper

• quote:

Orijinalden alıntı: emresoyak

quote:

Orijinalden alıntı: kandemir5353

NOKİA NIN TELEFONLARI ÇOK KÖTÜ VE KABA

evet ya nokia artık berbat telefonlar yapıyor dokunmatik berbat çok yavaş c7 almıştım sıfır pişman oldum hemen sattım galaxy ace aldım süper samsung ve htc çook süper

:) Ace ın kenarları soyulmaya baslar yakında.hayırlı olsun

• olsun gene nokia gibi berbat bir işletim sistemi ve yavaşlığı yok jet gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: AyqnByc

quote:

microsoft ve wp üreticileri cihazlarının donanımları desteklediği müddetçe yazılım desteği verecek mi?yoksa yeni bir wp işletim sistemine geçiş yapmak için yeni telefon almak mı gerekecek yine?

Wp 8 lerdekı guncellemeler cıhazlar kullanılmaya baslandıkca farkedılen eksıklıkler dogrultusunda olacak
    Wındows 9 u cıkardıgı zaman bu cıhazı da pesınden getırecek ama o zaman herkes wındows 9 un dırekt yuklu oldugu telefonları tercıh edecektır :)
    Sıze puf nokta ; wp cıhazlarda markalara ozel uygulamalar gorecegız. Nokıa larda nokıa collectıon gıbı..
    Ve wındows yuklu telefonlarda hafı* kartını cıkar komutunu vermeden cıkarırsanız , hafıza kartını bırdaha gormesı ıcın yenıden baslatmanız gerekıyor

cevabınız için teşekkür ederim sn. AygnByc.
    ben ve eşim öyle 6 ay-1 senede telefon değiştiren insanlar değiliz.bu sebeple de güncelleme desteği benim için önemli.ayrıca eşime 3 ay önce sony xperia sola aldım.malzeme kalitesi ve tasarım olarak sony i tek geçerim her zaman ama 3 aylık tecrübelerim bana android işletim sisteminin bize göre olmadığını gösterdi maalesef.ayrıca yeni aldığım masaüstü pc de yüklü gelen widows 8 işletim sistemi ve cumartesi günü biraz inceleme fırsatı bulduğum lumnia 920 beni fazlası ile etkiledi.tabi verdiğiniz diğer bilgi olan markalara özel uygulamalar konusunu da göz önüne aldığımızda,bu konuda nokia nın apple dan sonra en tecrübeli marka olduğundan,ama daha da önemlisi nokia nın microsoft un ürün geliştirme konusunda beraber çalıştığı tek iş ortağı olduğundan yola çıkarak, ben her zaman wp lu cihazlarda öncelikli tercihin her zaman nokia olması gerektiğini düşünüyorum.mutlaka ilerleyen zamanlarda nokia nın diğer markalardan ayrışan bir ayrıcalığı olacaktır diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

cevabınız için teşekkür ederim sn. AygnByc.
    ben ve eşim öyle 6 ay-1 senede telefon değiştiren insanlar değiliz.bu sebeple de güncelleme desteği benim için önemli.ayrıca eşime 3 ay önce sony xperia sola aldım.malzeme kalitesi ve tasarım olarak sony i tek geçerim her zaman ama 3 aylık tecrübelerim bana android işletim sisteminin bize göre olmadığını gösterdi maalesef.ayrıca yeni aldığım masaüstü pc de yüklü gelen widows 8 işletim sistemi ve cumartesi günü biraz inceleme fırsatı bulduğum lumnia 920 beni fazlası ile etkiledi.tabi verdiğiniz diğer bilgi olan markalara özel uygulamalar konusunu da göz önüne aldığımızda,bu konuda nokia nın apple dan sonra en tecrübeli marka olduğundan,ama daha da önemlisi nokia nın microsoft un ürün geliştirme konusunda beraber çalıştığı tek iş ortağı olduğundan yola çıkarak, ben her zaman wp lu cihazlarda öncelikli tercihin her zaman nokia olması gerektiğini düşünüyorum.mutlaka ilerleyen zamanlarda nokia nın diğer markalardan ayrışan bir ayrıcalığı olacaktır diye düşünüyorum.

Nokıa 808de de kullanılan purewıew teknolojısı ılk ayırt edıcı fark.
    Lutfen youtube acın ve lumıa 920 camera test yazın.
    Oıs test yazın.
    Turkce seslı navıgasyon var. Otobus duraklarının saatlerıne kadar guncelleme gelıyor.
    Zıfırı karanlıkta bıle mukemmel resım verıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyqnByc -- 19 Kasım 2012; 0:43:54 >

• benim diğer wp lu cihazlardan ayrışacağı konulardan kastım,ilerleyen zamanda yazılımsal alanda microsoft tarafından daha fazla destekleneceğiydi nokia marka wp cihazların.yoksa bence donanımsal anlamda wp8 li cihazlar arasında en iyisi tartışmasız lumnia 920.
  • Android'de standartlaşmış uygulamalar var mı WP8'de ? Müzik oynatıcısı nasıl, nasıl müzik atılıyor cihaza ?

Güle güle kullanın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deae

Ankara Ankamall de taksitli 1600 lira nakit 1450 liradan satılıyordu bugün. Evet kalınlik iki tane S3 eder ama ben yinede S3 ümü satip almayi düşünüyorum 920 yi.

Hocam Ankara Ankamall'da nerede 1450 TL'ye satiliyordu? Fiyat fazlasiyla uygun cunku de..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)

Merhaba hazır aklımdayken 1-2 soru sorayım bende.

1.Kamera performansı olarak hangisi daha iyi 8x mi yoksa lumia 920 mi ?
    2.Performans olarak ikiside eşit gibi veya aralarında bir fark var mı ?
    3.Marketplace nasıl ? En basitinden günlük hayatta kullandığımız uygulamalar var mı ? (Whatsapp vb.)
    4.Grafik birimi adreno 225 fakat adreno 320 çıktı ve aralarında bayağı fark var diyorlar yeni uygulamalarda sorun çıkartır mı ?
    5.İkisininde fiyatları ne kadar ?
    6.Browser performansı nasıl ? Mesela donanimhaber.com gibi bol içerikli sitelerde takılma/yavaşlama yada donma olayları var mı ?
    7.Birini alacak olsanız hangisini alırdınız ?

Alıntı olarak cevaplarsanız sevinirim.

Merhabalar.
    Kamera olarak nokıa bugun dunyanın kabullendigi carl zeis lensle daha profesyonel fo tograflar verıyor.
    Nokia bılengoz uygulaması htcde yok. Bu uygulama ısımıze yarayacaktir
    Ayrıca nokia nın anakartında bulunan özel sistem ıle (ois) hareket ederken vıdeolarımızdaki sarsıntının buyuk bolumunu emiyor yok ediyor.
    KablosuZ Sarj hosunuza gıdebılır
    Ayrıca fiyatı benim magazamda 1599 tl

Usta eyvallah bi ara ciddi ciddi almayı düşünüyordum fakat adreno 225 beni biraz tedirgin etmişti.Hele hele sadece Çin'e özel lumia 920t adreno 320li üretilecek olması beni resmen hayalkırıklığına boğdu.Artık bir sonraki wp telefonlara bakacağız. Bu arada maksimum kaç taksit ?

Pesin fiyatına 12. +3 ay erteleme
    Dger arkda cvp vereym her 6 ayda guncelleme yapılacak.
    Elımde paylasılması yasak bilgilerde var sadece teknisyenlerin egıtımı ıcın cevrimdısı vıdeoları fln ama henuz paylasmayı etık bulmuyorum. Pm ile yardım isteyebılırsiniz.

Simdi bu wp lardaki eksiklerin giderilmesini 6 ay bekleyecek miyiz ? Bildirim merkezi vs...

• quote:

Orijinalden alıntı: erjunt

quote:

Orijinalden alıntı: Deae

Ankara Ankamall de taksitli 1600 lira nakit 1450 liradan satılıyordu bugün. Evet kalınlik iki tane S3 eder ama ben yinede S3 ümü satip almayi düşünüyorum 920 yi.

Hocam Ankara Ankamall'da nerede 1450 TL'ye satiliyordu? Fiyat fazlasiyla uygun cunku de..

En alt çocuk katındaki nokia shop NAKİT 1450 ye birakıyor, tek ödeme vs degil sadece Nakit.

• Hocam selam bende lumia 920 var şuan piyasadaki en iyi telefon bence hiçbi eksiği yok yazılım donanım her anlamda mukemmel
    sorum şu:
    mobil veri sayacı benzeri bildiğiniz uygulama varmı?

• Kimse sormamıs ben sorayım Turkcell "sozlesmelı" olarak ne zaman baslayacak?? Kontratlı satıslar yani
  • Ben cadde deki büyük Turkcell mağazasına Cumartesi sordum, bana bugün başlayacağını söylemişlerdi....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.