Şimdi Ara

Nokia Lumia 920 ile ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
5
Favori
16.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sterman

quote:

Orijinalden alıntı: AyqnByc

quote:

Orijinalden alıntı: nightbringer

Merhaba, WP'da telefonu modem olarak kullanabiliyor muyuz? Ve nasıl yaparız? Teşekkürler

Wifi hotspot yani kablosuz modem yapabiliyorsunuz. Şu an için usb modem özelliği içinde yok

Hocam yarın bu ürünü büyük ihtimal ile alıcam. Kadıköy'de genpa garantili sıfır ürün 900 lira ama telefonda o kadar çok problem var ki canımı sıkıyor ve beni alternatif bulmam konusunda düşündürüyor. Özellikle telefonun kapanması ve açılmaması problemi ciddi bir problem olarak gözüküyor.

Ne diyorsunuz başka bir cihaz bakmalı mıyım yoksa 900 liraya lumia 920 almalı mıyım?

Geciktim kusura bakma. Cihaz çok sağlam tekrar soyluyorum, ben önümüzdeki günlerde lumia 1020 ye geçmeyi planlıyorum mesela :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• whatsapp olayı nedir? genelde whatsapp kullanan biriyimde l920de var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seksipatates

whatsapp olayı nedir? genelde whatsapp kullanan biriyimde l920de var mı?

Bütün lumialarda var whatsapp ama görünümü android ve iostaki gibi değil arka plan falan yok

• mesajlarının açılmaması olayı ve daha tam olarak güncellenmediği doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seksipatates

mesajlarının açılmaması olayı ve daha tam olarak güncellenmediği doğru mu?

Mesajların açılmaması derken sanırım geçmiş mesajları diyorsunuz. Evet sadece son 100 mesaj gözüküyor daha geriye gitmek isteyince kapanıyor.

• lumia 920 ile xperia z arasında kaldım hangisi daha avantajlı
  • merhaba arkadaslar lumia 920 kullanıyorum rehberimdeki kişilere fotograf ekliyorum fakat kişiler beni aradıgında fotograflar ana ekranda cıkmıyor bunun nedenş nedir yada bu özellik yok mu ? yardımcı olursanız sevinirim
  • Lumia 920 telefonu yeni aldım ve diğer arkadaşlarım 925 kullanıor onlar başlangıç menüsündeki kutucukları kendi isteklerine göre birden fazla kutucuğu biraraya toplayıp gruplandırabiliyorlar ancak aynı şekilde 920 de ben denedim olmuyor. Lumia 920 de menü kutularını gruplayabiliyormuyuz? Telefon güncellemesini deneetlediğimde ise telefonun güncel diyo günvcellemiyo..
  • afebty A kullanıcısına yanıt
    Mağazadan klasörler uygulamasını indirmeniz gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.