Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.906
Cevap
42
Favori
198.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya beyler bu telefonu aldım fakat içinden çıkan kulaklığı bir türlü oturtamıyorum kulağıma bilen birisi yardımcı olabilirmi birde çok kaliteli kulaklık diyorlar kullanamassam üzülürüm :)
  • alanlara hayırlı olsun. çok merak ediyorum şu teli bi elime almak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kskjustin1

Ya beyler bu telefonu aldım fakat içinden çıkan kulaklığı bir türlü oturtamıyorum kulağıma bilen birisi yardımcı olabilirmi birde çok kaliteli kulaklık diyorlar kullanamassam üzülürüm :)

Slikonu küçük boy ile degiştir, öyle aman aman kaliteli bi kulaklık degil ama :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isınma oluyor çok değilde anlaşılcak kadar normalmi beyler bu sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: iboocum

quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

32GB sadece siyah renk olacak. Ayrıca kablosuz şarj kapağı 39 TL olacak.

kılıf yerine şarj kapağı alırız 39 liraya iyi olur

Bugün 8-10 tane Vodafone'a sordum ancak tüm 32gb versiyonlar siyah. Ben ise beyaz istiyorum :( Acaba 32gb'ların hepsi siyah mı yoksa başlangıç olarak böyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamz52

quote:

quote:

Bugün 8-10 tane Vodafone'a sordum ancak tüm 32gb versiyonlar siyah. Ben ise beyaz istiyorum :( Acaba 32gb'ların hepsi siyah mı yoksa başlangıç olarak böyle mi?

bi yerde okumuştum, 32 gb vodafone özel versiyonu siyah olacakmış yalnızca diye. siyah güzel duruyor ama çok iz yapar gibi duruyor. beyaz hoşuma gitti benimde.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

quote:

Orijinalden alıntı: tamz52

quote:

quote:

bi yerde okumuştum, 32 gb vodafone özel versiyonu siyah olacakmış yalnızca diye. siyah güzel duruyor ama çok iz yapar gibi duruyor. beyaz hoşuma gitti benimde.

Ben de onu merak ediyorum sadece Vodafone'a özel mi siyah olacak yoksa daha sonra beyazları da çıkacak mı? Tepe Nautilus'daki Nokia'yı aradım. GSM şirketleri ayakları dedi. 1 aya kadar her renk her depolama kapasitesinde çıkar mutlaka dedi.

• Fotoğraf kalitesini çok merak ediyorum, hızlı çekim yapıyor mu ve en önemlisi netleme sorunu var mı?
    Lumia 820 kullanıyorum, sırf bu fotoğraf meselesi yüzünden 925 alabilirim, bu yüzden emin olmam lazım arkadaşlar..

• incelemelerde L920 deki gibi yumuşaklık sorunu var
  • Beyler sizde ısınma oluyormu menülerde gezerken bile ısınma oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kskjustin1 -- 27 Ağustos 2013; 23:27:32 >
  • montaj34 kullanıcısına yanıt
    ekşi tipi yazmışsın :) hakkaten 16 lık mı var sadece? ben de 920 kullanıcısıyım 925 le değiştirmeyi düşünüyordum inceliğinden ötürü..
  • Avorlair kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun hocam nasıl alet? :) 920 ye göre daha ince görünüyor merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: jayistic

hayırlı olsun hocam nasıl alet? :) 920 ye göre daha ince görünüyor merak ediyorum

Sağ olun :) inceliği L 720 gibi hayret ettim, kamerası mükemmel bişey ona da hayret ettim, kısacası beni hayran bıraktı, amber ile wp8 deki bildirim sorunları çözülmüş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avorlair -- 27 Ağustos 2013; 23:51:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluebest

Fotoğraf kalitesini çok merak ediyorum, hızlı çekim yapıyor mu ve en önemlisi netleme sorunu var mı?
    Lumia 820 kullanıyorum, sırf bu fotoğraf meselesi yüzünden 925 alabilirim, bu yüzden emin olmam lazım arkadaşlar..

Çekimler çok hızlı, iso 3200 de mükemmel ötesi gece fotosu çekiyor gözün ne goruyosa o abartmıyorum, çok ince ve şık, ekran harika ötesi, tek kelime ile manyak bi cihaz :)

• 1 eylülde ben de alacağım. 820'nin yanına 925 ekleyelim. Kameralarını karşılaştırmayı özellikle istiyorum. Burada paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avorlair

quote:

Fotoğraf kalitesini çok merak ediyorum, hızlı çekim yapıyor mu ve en önemlisi netleme sorunu var mı?

Çekimler çok hızlı, iso 3200 de mükemmel ötesi gece fotosu çekiyor gözün ne goruyosa o abartmıyorum, çok ince ve şık, ekran harika ötesi, tek kelime ile manyak bi cihaz :)

iphone 5 ile incelik ve ele oturma yönünden karşılaştirabilirmisiniz hocam? mesaj yazma olayı falan nasıl hizlimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq_

quote:

Orijinalden alıntı: Avorlair

quote:

iphone 5 ile incelik ve ele oturma yönünden karşılaştirabilirmisiniz hocam? mesaj yazma olayı falan nasıl hizlimi?

İncelik aynı hatta daha ince duruyor, ele oturma tek elle biraz zor büyüklükten dolayı ama çift elle çok rahat mesaj yazımı falan klavye önerileri çok iyi

• eyv. hocam hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duratorq_ -- 28 Ağustos 2013; 1:30:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq_

eyv. hocam hayırlı olsun

Hayırlı olsun

• Amber ile Wp8 deki bildirim sorunları çözülmüş derken kastetdiginiz nedir? Rica etsem biraz konuyu açar mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 28 Ağustos 2013; 8:44:30 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.