Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.906
Cevap
42
Favori
198.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jayistic

ekşi tipi yazmışsın :) hakkaten 16 lık mı var sadece? ben de 920 kullanıcısıyım 925 le değiştirmeyi düşünüyordum inceliğinden ötürü..

32gb olanı sadece vodofone tarafından satılacakmış.hattın turkcell ise maalesef 16 gb :(
  • Telefonu sadece hat ile mi veriyorlar, ben gidip vodafone'dan 1399 Lira ödeyip alamaz mıyım? Hattım Avea.
    Bir de arkadaşlar 16 gb ve 32 gb aynı fiyata mı satılıyor?
  • Tabii ki paranlada direkt gidip alabilirsin. Ayrıca 16 gb ile 32 gb arasında da 140 lira civarı bir fiyat farkı var. 32gb daha pahalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pardon 150 lira fiyat farkı varmış. 32 gb Vodafone'da 1549.00 tl mis..

• ..scream.. kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim,

Note 2 ve bu telefon arasında acayip bir şekilde gidip geliyorum. Karar vermek çok zor.

Lumia 925 fotoğraf kalitesi hakkında çeşitli söylentiler var, düşük ışık çekimlerinde rakipsiz ama normal gün ışığında bulanık çekme sorunu varmış.

Bir sorum daha olacaktı. Bu cihaz direk amber yüklü olarak geliyor değil mi? Donanımsal radyo olması lazım bu durumda?
  • Rica ederim.. yanlış yönlendirmek istemem seni. Ancak izlediğim incelemelerde glance screen ve diğer lumialara amber ile gelen kamera özellikleri 925 ile birlikte geliyor. Ama radyo konusunda hiçbir fikrim yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 28 Ağustos 2013; 9:46:55 >
  • Az önce internetten nokia resmi sitesinden inceledim lumia 925 i fm radyo var gözüküyor orada.

• Bende android ile Windowsphone8 arasında gidip geliyorum. Şuan çok kararsızim. Windowsphone8 de beklediğim gelişmeler var. Eğer onlar gerçekleşirse hiç düşünmeden lumia serisi bir cihaz alacağım..

• quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

Amber ile Wp8 deki bildirim sorunları çözülmüş derken kastetdiginiz nedir? Rica etsem biraz konuyu açar mısınız?

Whatsapp ta falan kutucuk bildirimleri,bazen 10dk da gelebiliyordu,925 te hepsi zamanında geldi geç gelen olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: montaj34

quote:

ekşi tipi yazmışsın :) hakkaten 16 lık mı var sadece? ben de 920 kullanıcısıyım 925 le değiştirmeyi düşünüyordum inceliğinden ötürü..

32gb olanı sadece vodofone tarafından satılacakmış.hattın turkcell ise maalesef 16 gb :(

Ben vodafone lu değilim, 12 taksitle 32gb aldım :) keyfi davranabiliyorlar ama ellerinde cihaz az ise onu tarifeler için saklayabiliyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avorlair -- 28 Ağustos 2013; 11:25:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avorlair

quote:

quote:

Ben vodafone lu değilim, 12 taksitle 32gb aldım :) keyfi davranabiliyorlar ama ellerinde cihaz az ise onu tarifeler için saklayabiliyorlar

Dostum sende hiç ısınma oluyor mu kamera taraflarında

• quote:

Orijinalden alıntı: kskjustin1

quote:

quote:

quote:

Dostum sende hiç ısınma oluyor mu kamera taraflarında

Evet biraz fazla geldi bana ısınması ama en azından şöyle 1 ay civarı bekleyip telefonun tam oturmasını beklemek lazım bence ısınma ve şarj konusunda kesin birşey diyebilmek için

• Hangi uygulamaları kullanıyorsun dostum varmı tavsiye edebileceğin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kskjustin1

Hangi uygulamaları kullanıyorsun dostum varmı tavsiye edebileceğin

Cool light ve translator şu an için :)

• quote:

quote:

Amber ile Wp8 deki bildirim sorunları çözülmüş derken kastetdiginiz nedir? Rica etsem biraz konuyu açar mısınız?

Whatsapp ta falan kutucuk bildirimleri,bazen 10dk da gelebiliyordu,925 te hepsi zamanında geldi geç gelen olmadı

anladım , teşekkür ederim cevabın için. peki facebook bildirim sorunu yaşıyor musun?
  • quote:

quote:

quote:

anladım , teşekkür ederim cevabın için. peki facebook bildirim sorunu yaşıyor musun?

Evet şu an için sadece facebookta bildirim sorunu var, duzeltirler yakında

• Avorlair kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim cevapların için. tekrar hayırlı olsun..
  • Teşekkürler:)

• arkadaşlar bilginiz olsun diye yazıyorum. Az önce vodafone'a gittim ve sözleşmeyi imzaladım ancak cihazı alamadım. Cihazı dağıtan firma çıkışı yapmadığından dolayı bir sorun yaşadık ancak 1-2 gün için elimde olacak.

BURASI ÖNEMLİ: telefonun 32GB'lık versiyonu sadece Vodafone ile gelecek Türkiye'ye. Eğer fatura üzerinden almak isterseniz RED tarifesi koşulu olacak. Yani ben 16GB'lığı Genç Ekstra tarifesyle aldım ama 32'lik malesef alınamayacak bu tarifeye. (çok düşük bir ihtimal dedi vodafone'da çalışan personel) ben siyahını tercih ettim ancak lumilardaki o albenili renkli kasalar daha bir güzel. Ama 925 de kendine özel bir karizmaya sahip. Ayrıca 16 GB'lık cihaz 1399TL iken 32 GB'lık cihaz (sadece vodafone'da) 1549 TL fiyatlarıyla satılacak.
  • Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi keyfi davranabiliyorlar demekki. İlla Vodafone'li olmak zorunlu değil. Bir de 32GB sadece siyah diye biliyorum?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.