Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ] (296. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.906
Cevap
42
Favori
198.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • L925 ten sonra L950 ye geçmeyi planlıyorken şu güncelleme kararı Microsoft a olan bakışımı biraz değiştirdi açıkçası...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LUCI0 L kullanıcısına yanıt
    birazmı değiştirdi , gerçekten çok sabırlı ve cesurmuşsunuz , birdaha microsoft cihazın önünden bile geçmem
  • LUCI0 L kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı durumdaydım ama artık (hala diyorum bence en iyi işletim sistemi hala wp8.1-w10m. IOS'i hiç sevemedim, androidde şu ana kadar kullandığım hepsinde kasma vardı. 5'ten sonra düzelme olmuş gibi.) hiç bir şekilde lumia telefon, hatta lumiayı bırak windows telefon almam. Bilgisayarda oyunların hepsi linuxta çalışmaya başladığı an zaten bir daha windows bile kullanmayacağım(bilgisayar olayının bu olayla alakası yok. Linux'u daha çok seviyorum fakat oyunların çoğu yoktu en son.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

birazmı değiştirdi , gerçekten çok sabırlı ve cesurmuşsunuz , birdaha microsoft cihazın önünden bile geçmem

Ben de buna imzamı atıyorum

Bundan sonra ya androidli bi Nokia, illa windows phone olacaksa da microsoft dışında bi telefon alırım. Gerçi onların da kamerasına güvenemiyorum. En kotu xiaomi alıp w10 yükleriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Beni sadece biraz etkilemesindeki sebep telefonun tüm özelliklerine ya da mağazalardaki uygulamalara pek ihtiyacım olmaması sanırım.Yoksa telefonu verimli bir şekilde kullansam sanırım wp lardan uzak dururdum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LUCI0 -- 20 Mart 2016; 0:02:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biuu

Kim ne derse desin, forumdonanım sayesinde 10larca ürün aldım. Tek kelek çıkan ürün L925 oldu :)

Gerçi hepimiz kandık, neler umduk ne bulduk.

Isınmasından, şarjından hiç bahsetmeyeyim.

Aylarca w8.1, bir o kadar da w10 bekledik.

W10 değil w110 gelsede olmayacak bu iş.

Microsoft gibi yazılım devi, uygulama yapanları bir dize getiremedi. Hala uygulama yok, hala uygulama yok.

Uygulamaların hiçbiri stabil değilki, telefonun stabilitesinden bahsediliyor.

Kimse saymasın bana, en az sizin kadar savundum bu sistemi.

2 bitti 3 yıl olacak bu alemin içindeyim. Neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum.

Mesut Çevik zamanında gelişmişi varken, gelişecek diye telefon alınmaz dediydi de bir kulağımızdan girip ötekinden çıkmıştı.

Deneyim işte. Bunu da öğrendik.

Kimseyle polemiğe girmek istemiyorum. Son sözümdür.

Hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz herhalde. Şu anda L925 yetiyor bana, bir süre değiştirmeyi de düşünmüyorum ama bir daha Windows Phone almam muhtemelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.