Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ] (292. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.906
Cevap
42
Favori
198.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburada da 925 16gb 699a düştü, 50tl de word ouan hediyesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan kullanmakta Olduğum Lumia 925 telefonum satılıktır arkadaşlar. 16gb Beyaz renk , Vatan bilgisayar faturalı, kutusu aksesuarları ile çok çok temiz durumda. Vuruğu, ezici, çiziği yok. 31 Ağustos 2015 e kadar garantisi devam ediyor. Ilgilenenler pm atabilirler.
    http://forum.donanimhaber.com/m_100980012/f_//tm.htm#100980012

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boffin -- 29 Aralık 2014; 1:48:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

Ben temiz kullanılmış Lumia 925 veya 1050 arıyorum; lütfen özelden irtibat kurunuz. Fiyat durumuna göre karar vereceğim.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 10 Ocak 2015; 12:20:46 >
  • Hoparlör ve mikrofonda toz birikmeye başladı bunları temizlemenin bir yolunu bilen var mı? özellikle mikrofon bölümü çok dar ve birikmeye başlamışlar
  • Guncelleme daha gelmedi
  • boffin kullanıcısına yanıt
    Ilanım güncel. Konuyu takip edenler için nakit 500 e vereceğim.

http://forum.donanimhaber.com/m_100980012/f_//tm.htm#100980012

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boffin -- 10 Ocak 2015; 15:55:19 >
  • Telefonun ses açma kapama tuşları içeri kaçtı telefon titreşip duruyo. Nasıl düzeltebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mordecaí

Hoparlör ve mikrofonda toz birikmeye başladı bunları temizlemenin bir yolunu bilen var mı? özellikle mikrofon bölümü çok dar ve birikmeye başlamışlar

Nokia yazısının üzerindeki kısım için çözüm yok hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar lumia 925 in ekranı bulanıklaştırma vb gibi sorunlar varmıdır

• Arkadaşlar 925 için koşeleri oldukça çizildi ezildi. Arka kapakta hiç çizik yok. Acaba o koşelerinin olduğu kısım kasa değiştirilebiliyor mu ya da satılıyor mu bir yerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptantulun

Arkadaşlar 925 için koşeleri oldukça çizildi ezildi. Arka kapakta hiç çizik yok. Acaba o koşelerinin olduğu kısım kasa değiştirilebiliyor mu ya da satılıyor mu bir yerde.

http://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CDYQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.gittigidiyor.com%2Fyedek-parca%3Fk%3Dnokia%2Blumia%2B925&ei=-qS7VLfxEInvUr-qgYAI&usg=AFQjCNH-KPY_J3-e5p0wnEofuTb7btT5rA

Göz atabilirsiniz.

• 5 gün önce telefonu aldım. İlk gün güncellemeleri wireless üzerinden yaptım ve pek çok özelliğini kapattım. 3g, whatsapp ve wireless açıkken pil süresi 13-14 saat kadar dayanabildi. Yabancı forumlarda telefonu sıfırlayın diyordu bende hem telefonu sıfırladım hem de 3g yi kapattım. Ayrıca çift tıkla ekran açmayıda kapattım. Hangisi işe yaradı bilmiyorum ama dün akşam beşte şarjdan çıkardığımda %65 te olan doluluk oranı şu an %37 ye indi. Whatsapp ve wireless açık. Kullanım oranlarımda hemen hemen aynı.

• Arkadaşlar, Lumia 925'i sanal mağazalar hariç nereden bulabilirim bir bilgisi olan varmı ? Vatan,MediaMarkt,Bimeks vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: CassiusClay54

Arkadaşlar, Lumia 925'i sanal mağazalar hariç nereden bulabilirim bir bilgisi olan varmı ? Vatan,MediaMarkt,Bimeks vs.

Bimekste var.

• quote:

Orijinalden alıntı: CassiusClay54

Arkadaşlar, Lumia 925'i sanal mağazalar hariç nereden bulabilirim bir bilgisi olan varmı ? Vatan,MediaMarkt,Bimeks vs.

Çoğunda bulursunuz ama bu fiyata mümkün değil. Vodafone falan bakın, 32 gb bile bulabilirsiniz.

En az 300, 400 daha pahalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

Hoparlör ve mikrofonda toz birikmeye başladı bunları temizlemenin bir yolunu bilen var mı? özellikle mikrofon bölümü çok dar ve birikmeye başlamışlar

Kürdan veya iğne ile temiz'lene bilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: byata_

quote:

quote:

Ben elektrik süpürgesinin kıllı aparatını takıp sürttürerek süpürüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: biuu

quote:

quote:

quote:

Ben elektrik süpürgesinin kıllı aparatını takıp sürttürerek süpürüyorum.

..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TOMATOMAYOMA -- 3 Şubat 2015; 20:40:01 >

• quote:

quote:

quote:

Zarar vermek istemiyorum açıkçası.

• 
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.