Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ] (293. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.906
Cevap
42
Favori
198.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

Orijinalden alıntı: byata_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mordecaí

Hoparlör ve mikrofonda toz birikmeye başladı bunları temizlemenin bir yolunu bilen var mı? özellikle mikrofon bölümü çok dar ve birikmeye başlamışlar

Nokia yazısının üzerindeki kısım için çözüm yok hocam.

Kürdan veya iğne ile temiz'lene bilir..

Zarar vermek istemiyorum açıkçası.

Rahat ol zarar gelmez kolay kolay, eski diş fırçası da güzel iş görür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: biuu

quote:

quote:

quote:

quote:

Hoparlör ve mikrofonda toz birikmeye başladı bunları temizlemenin bir yolunu bilen var mı? özellikle mikrofon bölümü çok dar ve birikmeye başlamışlar

Rahat ol zarar gelmez kolay kolay, eski diş fırçası da güzel iş görür.

Madem Windows 10 önizleme işi yattı gibi görünüyor temizlik yapalım o zaman.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eline ıslak mendil ve iğne al iğneyi ıslak mendile dola sonra iğneyi işleme başla hafifce komple sil temizle.Diş fırçasından daha iyi temizler hemde çizme şansı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TOMATOMAYOMA -- 3 Şubat 2015; 21:34:45 >

• Telefoncular ortalama lumia 925'e ne kadar rakam biçer? hiç soran bilgisi olan varmı

• quote:

Telefoncular ortalama lumia 925'e ne kadar rakam biçer? hiç soran bilgisi olan varmı

Tavsiyeniz için teşekkürler birazdan deneyeceğim.

• Denim güncellemesi geldi

• Arkadaşlar, telefonumda son iki gündür ara sıra hattın olmadığını görüyorum.Avea sim kartla alakalımıdır diye çıkarıp temizledim.30dk kadar düzeldi ama şimdi tekrar hat yok diyor.Teknik bir problem mi sizce ya da yazılımsal birşey mi?
  • LUCI0 L kullanıcısına yanıt
    Maalesef sorun hatta,920 kullanıyorum bende de öyle. Yeni sim kart alayım dedim şubeler kapatılıyormuş

• Evet, sorun hattaymış.Sanıyorum Ankara genelinde bir problem vardı son iki gündür.Bugün sorun yok....
  • desimetre D kullanıcısına yanıt
    3g nin etkisi çok büyük en çok yiyor şarjı.
  • Arkadaşlar ana başlığımız 925 ama bir 925 kullanıcısı olarak hediye Lumia almak istesem hangisini önerirsiniz? Fiyatı 925 e göre biraz daha uygun olabilir.Güncel fiyatları pek bilmiyorum açıkçası...
    Ben de çok alternatif inceledim L925'e ama 1020 dışındakilerin ne ekranı ne de Lens kalitesi beni tatmin etti. Hediye olacaksa L525 alırdım ben...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Ben de çok alternatif inceledim L925'e ama 1020 dışındakilerin ne ekranı ne de Lens kalitesi beni tatmin etti. Hediye olacaksa L525 alırdım ben...

Teşekkürler...L525 in fiyat aralığı nedir peki?
    Basitçe araştırırsak; 420-500 lira arası fiyatlar çıkıyor karşımıza...
  • Teşekürler yardımınız için, fiyatı mantıklı görünüyor.Özelliklerini inceleyip alabilirim...
  • Son zamanlarda fotoğraf çektiğimde fotoğraflarım çok kötü çıkıyor nedense.Böyle bulanık puslu bir görüntü var.

Telefondan resim özelliklerine de bakılmıyor zaten. Onedrivedan resim boyutuna bakıyorum 500-600 kb civarında dolaşıyor.Önceden mb ları bulurdu bi resim.

Ayarlarda seçme şansıda yok en iyi kalite seçimi vs.Otomatikte çekiyorum ama durum bu. Lumia kamera kullanıyorum.

Sizinde böyle mi ?
  • güncellleme geldi ne güncellenmesiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptantulun

güncellleme geldi ne güncellenmesiydi.

Denim
  • Arkadaşlar, fotoğraflar bölümünde bazı fotoları gruplandırmak istiyorum.Yani klasör eklemek istiyorum.Bizim telefonlarda bu özellik yok muydu? En son denim güncellemesini yükledim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LUCI0

Arkadaşlar, fotoğraflar bölümünde bazı fotoları gruplandırmak istiyorum.Yani klasör eklemek istiyorum.Bizim telefonlarda bu özellik yok muydu? En son denim güncellemesini yükledim...

Mağazadan dosyalar uygulamasını indirip klasör oluşturabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.