Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ] (295. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.906
Cevap
42
Favori
198.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LUCI0

Arkadaşlar L925 imde bazı sıkıntılar var.Telefon bazen kilitleniyor, bazen de karıncalanan tv görüntüsü gibi oluyor ve reset atmam gerekiyor.Bunun dışında alarmın bazen sesi çıkmıyor çalıştığı halde.Telefonu açıp kapayınca düzeliyor.Şuanda sanıyorum 8.1 mevcut, telefon güncel.Garantisi bu ayın sonlarında bitecek sanırım.Ne yapmamı öneririrsiniz? Aveadan telefon+hat kampanyası ile almıştım.Servise götürmeli miyim yoksa şu hard reseti bir denemeli miyim önce?Teşekkürler...

Karıncalanma sorunu htc 8x te de var yazılımsal bir sorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim arkadaşlar.Bir de servis konusunda bilgisi olan var mı? Ben Avea bayinden almıştım telefonu.Eğer kendilerine bırakırsam bana geçici telefon veremiyorlarmış.Ancak Genpa verebilir dediler.Yetkili serviste geçici telefon veriliyor mu?
  • Dün gece ayarlar bölümünden telefonu sıfırla seçeneği ile resetledim.Şimdilik durum iyi.Telefonun içindeki tüm programlar ve dosyalar silindi.Bazılarını tekrar yükledim.İki sorum var :)

1) L925te internet güvenliği için virüs programı vb var mı?
    2) Şuanki güncel windows sürümü nedir? Resetten sonra benimkinde yazan wp 8.1 Denim.

Teşekkürler ...
  • LUCI0 L kullanıcısına yanıt
    En güncel sürüm denim.

Virüs programına gerek yok. Windows Phone için zararlı yazılım yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler...

Garanti 22 Eylülde bitiyormuş.Umarım bu restle herhangi bir sıkıntı yaşamam.Bir de Nokiaya Genpa bakmıyormuş bunu öğrendim :) Nokia Teleses Servis ilgileniyor ve tamir sürecinde de telefon vermiyorlarmış...
  • Teşekkürler...

Garanti 22 Eylülde bitiyormuş.Umarım bu restle herhangi bir sıkıntı yaşamam.Bir de Nokiaya Genpa bakmıyormuş bunu öğrendim :) Nokia Teleses Servis ilgileniyor ve tamir sürecinde de telefon vermiyorlarmış...
    Rica ederim.

• Arkadaşlar bugün microsoftun windows8 desteğini bitirdiği ile ilgili bir haber okudum.Bu telefonlar için de geçerli mi?Bir de benim telefonda, hakkında menüsünde windows phone 8.1 update yazmakta ve yazılımın güncel olduğu söylenmekte.Destek 8.1 e devam edecek sanırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LUCI0 -- 14 Ocak 2016; 13:27:20 >
    PC için Windows 8'e güvenlik yaması vs yayınlamayacak artık. Telefonlarda sıkıntı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

PC için Windows 8'e güvenlik yaması vs yayınlamayacak artık. Telefonlarda sıkıntı yok.

Teşekkürler :)
  • Arkadaşlar geçmiş olsun güncelleme bize yokmuş hayırlısı artık
    Birkaç yerde buna karşı dava açılabilir deniyor
    Telefonu alırken belli bir sure güncelleme verilecek deniyordu bununla bir ilgisi olabilir mi sizce?

• Daha da kullanmam micro...Ver elini ayfon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SERTKAN

Arkadaşlar geçmiş olsun güncelleme bize yokmuş hayırlısı artık
    Birkaç yerde buna karşı dava açılabilir deniyor
    Telefonu alırken belli bir sure güncelleme verilecek deniyordu bununla bir ilgisi olabilir mi sizce?

Bugün gazetelerin birinde birşeyler okudum windows 10 ile ilgili.Cepler için de uygulama çıkmış ancak telefonlarımıza gelmesi biraz zaman alabilir denilmekte.Bir de öncelikle mağazadan ''upgrate advisor'' uygulaması indirmemiz gerekiyormuş.Eğer 10 a geçmek mümkünse 8.1 i unutabiliriz bence...
  • Haberlere göre bizim telefon güncelleme almayacaklar listesinde resmi olarak

• quote:

Haberlere göre bizim telefon güncelleme almayacaklar listesinde resmi olarak

Almasın zaten. Aylardır insider sürümlerinin hepsini kurdum kullandım. Telefob ateş topu halinde haftalarca çalıştı, 2 gün giden şarjı 10 saatte biter oldu. Yazık cihaza Windows 10 kullanacağım diye eziyet ettim. Bug'lardan bahsetmiyorum bile.

O ilk hevesi aldıktan sonra şu an Windows 8.1 harika bir sistem gibi geliyor gözüme; samimiyetle...
  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
    Siz yüklemezsiniz olur biter. Fakat almasın demek nasıl bir mantık. Bunu bekleyen insider ile hataları söyleyen onca kullanıcı ne olacak.
  • quote:

Haberlere göre bizim telefon güncelleme almayacaklar listesinde resmi olarak

Haklısınız.Biraz önce upgrade advisoru yükledim.Ancak telefonumuz wp10 u desteklemiyormuş...

• Kim ne derse desin, forumdonanım sayesinde 10larca ürün aldım. Tek kelek çıkan ürün L925 oldu :)

Gerçi hepimiz kandık, neler umduk ne bulduk.

Isınmasından, şarjından hiç bahsetmeyeyim.

Aylarca w8.1, bir o kadar da w10 bekledik.

W10 değil w110 gelsede olmayacak bu iş.

Microsoft gibi yazılım devi, uygulama yapanları bir dize getiremedi. Hala uygulama yok, hala uygulama yok.

Uygulamaların hiçbiri stabil değilki, telefonun stabilitesinden bahsediliyor.

Kimse saymasın bana, en az sizin kadar savundum bu sistemi.

2 bitti 3 yıl olacak bu alemin içindeyim. Neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum.

Mesut Çevik zamanında gelişmişi varken, gelişecek diye telefon alınmaz dediydi de bir kulağımızdan girip ötekinden çıkmıştı.

Deneyim işte. Bunu da öğrendik.

Kimseyle polemiğe girmek istemiyorum. Son sözümdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 18 Mart 2016; 23:14:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: biuu

Kim ne derse desin, forumdonanım sayesinde 10larca ürün aldım. Tek kelek çıkan ürün L925 oldu :)

Gerçi hepimiz kandık, neler umduk ne bulduk.

Isınmasından, şarjından hiç bahsetmeyeyim.

Aylarca w8.1, bir o kadar da w10 bekledik.

W10 değil w110 gelsede olmayacak bu iş.

Microsoft gibi yazılım devi, uygulama yapanları bir dize getiremedi. Hala uygulama yok, hala uygulama yok.

Uygulamaların hiçbiri stabil değilki, telefonun stabilitesinden bahsediliyor.

Kimse saymasın bana, en az sizin kadar savundum bu sistemi.

2 bitti 3 yıl olacak bu alemin içindeyim. Neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum.

Mesut Çevik zamanında gelişmişi varken, gelişecek diye telefon alınmaz dediydi de bir kulağımızdan girip ötekinden çıkmıştı.

Deneyim işte. Bunu da öğrendik.

Kimseyle polemiğe girmek istemiyorum. Son sözümdür.

Lumia 925 sahibi olarak imzamı atıyorum

• biuu kullanıcısına yanıt
    İlk başlardan Microsoft az çok umut veriyordu fakat bu Windows 10 ve güncelleme konusunda verdiği ilginç kararlar sayesinde her şeyi eline yüzüne bulaştırdı.

• 
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.