Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ] (294. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.906
Cevap
42
Favori
198.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acaba cihaz kac saatte sarj oluyor 0 dan 100 e 2 saatte doluyor mu. 3-4 saat kullanım A bitiyormuş galiba da batarya bu yüzden sarj hizi onemli ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih-8

Acaba cihaz kac saatte sarj oluyor 0 dan 100 e 2 saatte doluyor mu. 3-4 saat kullanım A bitiyormuş galiba da batarya bu yüzden sarj hizi onemli ?

Dolar, dolar. Şarj aleti 1.3A. Zaten 0a kadar şarjı bitirmek doğru değil. Sık sık takın şarja.

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

Orijinalden alıntı: LUCI0

Arkadaşlar, fotoğraflar bölümünde bazı fotoları gruplandırmak istiyorum.Yani klasör eklemek istiyorum.Bizim telefonlarda bu özellik yok muydu? En son denim güncellemesini yükledim...

Mağazadan dosyalar uygulamasını indirip klasör oluşturabilirsiniz.

Teşekkürler, hemen bakıyorum....

Biraz önce uygulamayı yükledim.Sanıyorum benim ihtiyacıma cevap vermiyor ya da ben beceremedim.Ben özellikle fotoları gruplandırmak istiyorum ev, iş gibi..Program sadece uygulamalar ana başlıklarını gruplandırıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LUCI0 -- 24 Şubat 2015; 15:13:39 >
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar, fotoğraflar bölümünde bazı fotoları gruplandırmak istiyorum.Yani klasör eklemek istiyorum.Bizim telefonlarda bu özellik yok muydu? En son denim güncellemesini yükledim...

Biraz önce uygulamayı yükledim.Sanıyorum benim ihtiyacıma cevap vermiyor ya da ben beceremedim.Ben özellikle fotoları gruplandırmak istiyorum ev, iş gibi..Program sadece uygulamalar ana başlıklarını gruplandırıyor..

Siz galeride gruplandırmak istiyorsunuz sanırım. Kusura bakmayın yanlış anlamışım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Siz galeride gruplandırmak istiyorsunuz sanırım. Kusura bakmayın yanlış anlamışım.

Evet dediğiniz gibi galerideki fotoğrafları farklı farklı klasörlere koymak istedim.Sanıyorum böyle bir seçenek yok denimde, yine de teşekkürler ilginiz için...

• Yahu arkadaşlar ekran bir süre sonra ısınmaya başlayınca renkler değişiyor parlaklık kafasına göre kısılıyor. Nette bakınca bir kaç kişinin daha başına geldiğini gördüm bu sorunun. Lumia 925 ekran ısınınca renk değişmesi diye aratınca çıkıyor. Sizde de buna benzer sorun yaşayan oldu mu acaba ?

• LUCI0 L kullanıcısına yanıt
    Hocam albüm oluşturma olayını diyorsan dosyalar ile yapılması lazım onun. Fotoğraf sayısı çoksa fotoğrafları seçmek zor olur ama oradan oluşturduğunuz klasörler film rulosu içinde de gruplanıyor.

• NamelessWonder kullanıcısına yanıt
    Evet kastettiğim buydu, teşekkürler ama nasıl yapılacağını anlamış değilim :) Fotolar fazla olduğu için belirli başlıklarla gruplandırmak istiyorum hepsini...
    Hocam bunu bilgisayardan yapmak daha kolay olur ama telefon üzerinden nasıl olduğunu da kısaca anlatayım. Dosyalarda photos klasörüne girip alt bardan yeni klasörü seçeceksiniz. Sonra camera roll/whatsapp/saved pictures vs adlı klasörde sizin halihazırda bulunan fotoğraflarınız vardır zaten. Bunlar da fotoğraflarda otomatik oluşturulan albümlerdir. Bunların içinden istediğiniz fotoğrafları işaretleyip yine alt bardan taşı dediğiniz zaman nereye taşımak istediğiniz bi ekran gelir. Oluşturduğunuz klasörü seçip içine taşırsanız fotoğraflara baktığınız zaman yeni albümün oluştuğunu göreceksiniz. Karışık olmamıştır umarım

• Teşekkürler, dediğiniz gibi bilgisayara bağlarsam daha kolay olacak sanırım..Ancak telefondaki mantığı da anladım sanırım :)
  • Şu şarj için bi güncelleme yayınlamadıya Microsoft...

• Cyana oranla denimde şarj baya iyi.

alakası yok. cyan da şarjım çok daha iyiydi şimdi hiçbir işlem yapmadığım halde %1 gidiyor saatte bir önceden geceden sabaha kadar %1 anca düşerdi
  • TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    Bende de tam tersi

ayrıca telefonda yüklü olan video ve müzik listesinde çok rahat değil yani akıcı değil onceki durum daha iyiydi cyan da.
    şarjımın daha çabuk bitmesi. telefondaki video ve müzik listesinde gezinirken hafif kasması dışında hiçbir fark göremedim ben neyi düzeltmişler anlamadım
  • Arkadaşlar L925 imde bazı sıkıntılar var.Telefon bazen kilitleniyor, bazen de karıncalanan tv görüntüsü gibi oluyor ve reset atmam gerekiyor.Bunun dışında alarmın bazen sesi çıkmıyor çalıştığı halde.Telefonu açıp kapayınca düzeliyor.Şuanda sanıyorum 8.1 mevcut, telefon güncel.Garantisi bu ayın sonlarında bitecek sanırım.Ne yapmamı öneririrsiniz? Aveadan telefon+hat kampanyası ile almıştım.Servise götürmeli miyim yoksa şu hard reseti bir denemeli miyim önce?Teşekkürler...
  • Normalde kilitlenmemesi lazım. Reset atmaktan başka çare yok anladığım kadarı ile,eğer o zamanda düzelmiyorsa servis.
    Servis mantıklı.

• Teşekkürler arkadaşlar.Soft resetle düzeliyor herşey.Ancak belli bir süre sonra tekrar kilitlenmekte telefon, sanıyorum aldığımdan beri 10-15 defa reset atmışımdır.Henüz hard reseti denemedim, bugün tüm dosyaları yedekliyorum.Sonrasında hard reset deneyeceğim.Bunu ayarlardan telefonu sıfırla ile mi yapıyorum arkadaşlar? Başka bir yöntem var mı ya da tavsiyeniz?
    Lumia software updater ile sistemi sıfırdan kurabilirsiniz. 3.6 gb lık bir indirme yapıyor. Yada ses kısma+power+kamera butonlarına yaklaşık 10 saniye basarak hard reset atabilirsiniz ama onu pek önermiyorum açıkçası.

• 
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.