Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ] (291. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.906
Cevap
42
Favori
198.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kullanmadım yani powerbank hakkında tecrübem yok.
  • kaptantulun kullanıcısına yanıt
    Sözünü ettiğin olay başıma gelmedi sadece arama sırasında yukarıda bulunan kamera bölgesini parmağınız ile kapatırsanız veya aynı şekilde kulağınıza götürdüğünüzde bu bölgenin ışık ile teması kesileceğinden ekran kararıyor.
    Eğer kameranın olduğu yeri kapatmıyorsanız kameranın olduğu bölgeyi temizleyin.
    Yoksa servis
  • Beyler eski aldığım 920 nin videodaki ois performansı yeni aldığım 925 in ois performansından biraz daha iyi gibi karşılaştıran oldu mu hiç merak ettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bonnie kullanıcısına yanıt
    bölge temiz kardeş servise vereyim en iyisi

arkadaşlar bide telefonumun faturası yok ama lumia 925 çıkalı daha 2 yıl olmadı yani garantisi devam ediyor aslında otomatik olarak.
    seri numarasından telefonumun garantisinin devam edip etmediğini öğrenebilirmiyim bir yerden
  • Nokia Lumia 735 ve Lumia 830 ile tanıştığımız, Windows Phone 8.1 GDR1‘i getiren Lumia Denim ile ilgili nihayet bilgiler verilmeye başladı. Halihazırda Ağustos ayından bu yana Preview for Developers kullanıcılarının ücretsiz olarak yükleyebildiği GDR1 güncellemesininin kararlı sürümünü Nokia Lumia cihazlara getiren Lumia Denim güncellemesi Microsoft’un resmi Lumia twitter hesabına göre “yakında”.

Daha önce de Lumia 930 ve Lumia 1520 için öncelikli başlayacağı belirtilen Lumia Denim güncellemesinin operatörlerce test edildiği ve yakında dağıtılacağı paylaşıldı.
    DARISI BİZİM BAŞIMIZA heralde yılbaşı sonrası bize gelir.
  • Arkadaşlar herkese merhaba
    Uzun zamandır akıllı telefon kullanıyorum.Önce symbian sonra ios daha sonra uzun bir süre android kullandım ama hem yeni şeyler öğrenmek hemde değişiklik olsun diye bu gün itibarı ile Windows'a döndüm ama Windows hakkında en ufak bir bilgim yok.
    Uygulama nasıl kurulur,püf noktaları nelerdir android gibi root a benzeyen bir işlemi varmıdır.
    Kendimi eğitebileceğim bir link verebilirseniz sevinirim.32 gb lumia 925 aldım telefon yarın elimde olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lylat

Pişmanım Çünkü:
    Usb ile yığın depolama yok.
    Direkt arka planda sekme açma yok.
    Kamera 3-4 saniye sonra açılıyor.
    Çoklu pencere açma yok.
    Bir uygulama takıldı sıfırlama yok.
    Kamera uygulamasında ön kamera simgesi yok.
    Video kayıt ederken durdurma, devam etme yok.
    Galeride Resimlerin ayrıntılı bilgisi yok.
    Uygulamalar hala çok az ve iyi olanlar ücretli.
    Uygulama yedekleme yok.
    Müzik oynatıcı berbat farklı seçenek yok.
    Galeride Resim düzenleme yok.
    Kamerada renk doygunluğu seçeneği bile yok.
    Adam akıllı bir video oynatıcı yok.
    Hat üzerinden görüntülü görüşme yok.
    Kronometre yok.
    Bluetooth hiçbir seçenek yok.
    Ses kaydı yok.
    Mağazadan 100 mb üstünde oyun ve uygulamayı wifi ile indirmek zorundasın 3G ile indirme yok.
    Bildirim ses ayarları kısıtlı.
    Bildirim ekranında pil yüzdesi bile yok.
    Parlaklık ayarı 4 tane yüzde olarak yok.
    Telefonu kapalıyken şarj etmek yok.
    Plazma veya Müzik sistemine bağlama yok.
    Tv ye kablosuz resim,müzik gönderme yok.
    Mp3lerin ayrıntısı yok.
    Bluetooth isim verme yada görünürlülük ayarlama yok.
    Menü kullanışsız ve alternatif yok.
    Android gibi dışarıdan bedava uygulama atma yok.
    Bildirim ekranı eksik seçenek yok.
    Toplu mesaj silme yok.
    Dahili hafızaya rehber ekleme yok.
    Arama tuşuna farklı tarayıcı atma yok.
    Orta tuşu bildirim ışığı olarak kullanma yok.
    Hız yok,sürekli; sürdürülüyor yazısı.
    Farklı klavye yok.
    Ayarlardaki seçenekleri menüye atma yok.
    Ve unuttuklarım...
    BİR DAHA ASLA.

KENDİMİZİ AVUTMAYALIM
    BU WİNDOWS PHONE 8.1=ANDROİD 2.1

Nokia 925 WP.8.1

Hocam dediklerinizin bana göre sadece 5 tanesi eksi tabi bu kişiden kişiye değişir.Örneğin iostada dışarıdan uygulama yok ve mağazada pahalı ama bazı noktalar gerçekten sinir bozucu her platformun kendine göre eksi ve artısı var.

• Şu an elimde sony xperia s var. telefon eskidi ve fazla program yüklü olmamasına karşın çok yavaşladı. Ancak ben daha çok telefonu kendi ana işlevinden (telefon ile konuşmak) sonra müzik çalar olarak kullanıyorum. Telefonunu ses seviyesinden ve müzik çalar kolaylığından memnunum. Ben yeni telefon almak istiyorum. Tercihlerimden biride nokia 925 Bu telefon hakkında objektif bilgi verebilirmisiniz. Kullanımı kolay mı, ses seviyesi nasıl, müzik çaları kullanmak kolay mı. Kulaklıkla müzik dinleyen varsa performansı nasıl ve son olarak kronik problemi varmı? Bilgi verirsenis sevinirim
  • Benim birkaç sorunum var forumdaşlar. Belki çözümü yazıyordur ama okuma fırsatım olmadı ve sabredecek gücüm de kalmadı açıkçası. 3 gün öncesine kadar telefonumda hiç bir sıkıntı yoktu. Ancak ne olduysa,

1. Arama esnasında ekran kararmıyor
    2. Göz atma ekranı ayarları menüsü bomboş
    3. Ekran parlaklığını otomatik yapamıyorum.
    4. Tuş kilidindeyken saat ve diğer bildirimler çıkmıyor ekran simsiyah.

bu sorunlar ışığında fabrika ayarlarına döndürüp tekrar denedim olmuyor. Kapatıp açtıktan sonraki ilk tuş kilitlememde saat ve bildirimler 1 milisaniye görünüp kayboluyor ve birdaha da gelmiyor.

Yardımlarınızı bekliyorum.
    Wp 8.1
    IS Sürümü : 8.10.12393.890
  • Telefonu alacağım ancak bir kaç sorum var :

- Söylenen whatsapp vs. bildirim gelmeme sorunu hala var mı ?
    - Windows Phone 8.1 Final sürümü mü ?
    - Bu telefon daha ne kadar güncelleme alacak ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Discursive

Telefonu alacağım ancak bir kaç sorum var :

- Söylenen whatsapp vs. bildirim gelmeme sorunu hala var mı ?
    - Windows Phone 8.1 Final sürümü mü ?
    - Bu telefon daha ne kadar güncelleme alacak ?

Whatsapp tan bildirim gelmemesinin iki nedeni vardır:Telefon pil tasarruf modunda iken batarya durumu %20 ve altına düşmüştür ya da arka plan uygulamalarından whatsapp aktive edilmemiştir.Dolayısıyla whatsapp la ilgili bir sorun yok.Yazılım güncelleme 2 yıl daha olacak deniyordu ama emin değilim..Ben tavsiye ederim kesinlikle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LUCI0 -- 2 Aralık 2014; 16:06:27 >
  • Arkadaşlar instagramda sayfa yenilenmiyor internette bir sıkıntı yok. Kaldırdım tekrar yükledim yine aynı sorun var ne yapmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismetsecen

Arkadaşlar instagramda sayfa yenilenmiyor internette bir sıkıntı yok. Kaldırdım tekrar yükledim yine aynı sorun var ne yapmalıyım

6tag diye bir instagram uygulaması var. İsim tag6'da olabilir. Kombinasyonları deneyin. İnstagram betadan iyiymiş. Sorun devam ediyorsa bu uygulamayla deneyin bir de.

• Hocalarım ben de 2 gün önce n11 den cek puan vs.ile 630 tl ye aldım.telefon sekil olarak mükemmel.ama ilk gün o kadar incelememe rağmen arka kapak ust taraftaki boşluğu göremedim yada sonradan oluştu.kamera cıvarına hafıfce bastırdığında cıt cıt dıye ses geliyor bu canımı çok sıkıyor.bır de şarj çok hızlı boşalıyor gibi geldi.sız de durum nedir?ıade veya degısım talep etmelı mıyım?başınızı ağrıttım sağolun şimdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: jeim

Benim birkaç sorunum var forumdaşlar. Belki çözümü yazıyordur ama okuma fırsatım olmadı ve sabredecek gücüm de kalmadı açıkçası. 3 gün öncesine kadar telefonumda hiç bir sıkıntı yoktu. Ancak ne olduysa,

1. Arama esnasında ekran kararmıyor
    2. Göz atma ekranı ayarları menüsü bomboş
    3. Ekran parlaklığını otomatik yapamıyorum.
    4. Tuş kilidindeyken saat ve diğer bildirimler çıkmıyor ekran simsiyah.

bu sorunlar ışığında fabrika ayarlarına döndürüp tekrar denedim olmuyor. Kapatıp açtıktan sonraki ilk tuş kilitlememde saat ve bildirimler 1 milisaniye görünüp kayboluyor ve birdaha da gelmiyor.

Yardımlarınızı bekliyorum.
    Wp 8.1
    IS Sürümü : 8.10.12393.890

Up

• jeim kullanıcısına yanıt
    Hiç karşılaşmadım, fakat sorunlar devam ediyor ise,

Nokia Software Recovery Tool ile telefona tekrar yazılım atarsanız eksik komponentler yüklenecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hussien43

Hocalarım ben de 2 gün önce n11 den cek puan vs.ile 630 tl ye aldım.telefon sekil olarak mükemmel.ama ilk gün o kadar incelememe rağmen arka kapak ust taraftaki boşluğu göremedim yada sonradan oluştu.kamera cıvarına hafıfce bastırdığında cıt cıt dıye ses geliyor bu canımı çok sıkıyor.bır de şarj çok hızlı boşalıyor gibi geldi.sız de durum nedir?ıade veya degısım talep etmelı mıyım?başınızı ağrıttım sağolun şimdiden

925'lerin pili çabuk biter doğrudur.
    Pil 1 haftaya gelir diyenlere inanmayın pil hala ilk aldığım gibi hızlıca bitiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: aliens

Hiç karşılaşmadım, fakat sorunlar devam ediyor ise,

Nokia Software Recovery Tool ile telefona tekrar yazılım atarsanız eksik komponentler yüklenecektir.

sağol üstad. denedim ama olmadı. zaten telefonu garantiye gönderdim. bakalım sonuç ne olacak. teşekkürler
  • Uzunca bir süredir teknoloji dünyasının gündeminde olan Lumia Denim güncellemesinin yıl bitmeden önce Lumia kullanıcılarına sunulacağı bir süredir konuşuluyor olsa da, Aralık ayına gelindiği halde Microsoft‘tan güncelleme için resmi bir çıkış tarihi açıklanmaması kullanıcıları endişelendirdi. Ancak bugün internete sızan yeni detaylar bu endişeleri büyük ölçüde giderdi ve Denim’in yıl bitmeden en az Lumia cihaz için yayınlanacağını gösterdi. Lumia kullanıcıları tarafından merakla beklenen Lumia Denim güncellemesine ilk kavuşacak olan telefonlar, Microsoft’un en popüler ürünleri arasında yer alan Lumia 520, Lumia 930 ve Lumia 1520 olacak. Amerikalı teknoloji devi Microsoft’un en gözde akıllı telefonlarından biri olan Lumia 625’e bugün ortaya çıkan bilgilerde yer verilmemiş olas da, geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan bilgiler göz önüne alındığında Lumia 625’in de Aralık ayı içerisinde Lumia Denim güncellemesine kavuşması bekleniyor. Öne çıkan akıllı telefonlarını Aralık ayında güncelleyecek olan Microsoft’un Ocak ayında da Lumia 530, Lumia 635, Lumia 920, Lumia 925 ve Lumia 1020 başta olmak üzere diğer telefonları için Lumia Denim güncellemesini yayınlamaya başlayacağı belirtiliyor.

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=100362888&p=2

Kablosuz şarj aparatlarında kampanya oluyor ara ara

İlgilenen takip edebilir

• 
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.