Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ] (289. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.906
Cevap
42
Favori
198.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, şimdiye kadar hiç akıllı telefon kullanmadım, sebebide malum fiyatlar (bir telefon alıyorsunuz yaklasık yarı fiyatı devlete vergi olarak gidiyor). Hepsiburada sitesinde 800 liraya satıldıgını görünce bir güzel araştırdım, videolarına falan baktım ve yorumları okudum. Genel anlamda telefon kullanışlı, şık ve bu fiyata alınacak kaliteli bir telefon diyebilirim (benim izlenimlerime göre ve bence iphone 6 biraz L925'ten esinlenmiş dizayn olarak). Benim bu telefonu alma amacım ise günde maksimum 1-2 saat facebook, twitter, whatsapp, internet-mail vs kullanımı, maksimum 30dk video izlerim, kamerasıyla belki günde 10 poz falan çekerim ve 1 saat telefon görüşmesi yaparım. Bu kullanım karakteristikleriyle bir günü çoğu kişi rahat çıkarırsınız falan demiş, bana yeterde artar bile diye düşünüyorum. En önemli özellik maillerime bakma mailden dosya gönderme ve anlık ihtiyaç doğrultusunda fotoğraf çekimi.

Şimdi esas sorum şu: Çoğu arkadaş lumia cyan güncellemesi çok güzel demiş, ısınma sorunu artık azaldı demiş fakat batarya tüketiminin arttıgından bahsetmiş. Ben aldıgımda lumia amber ile gelecek ve yukarda yazdıgım özellikleri lumia amberdede sorunsuz çalıştırması beklenir. Telefonu amberde bırakırsam ve cyan'a güncellemezsem batarya tüketimi azalırmı ? Yoksa cyan'a güncellemelimiyim ve sizce hangi güncelleme daha iyi ve stabil, sorunsuz, bataryası çabuk bitmez -> amber mi cyan mı ?

Bir yabancı sitede şöyle bir yazı okumuştum ve bunu yazan adam sanırsam developerdı: I don't know how much I can disclose, but I personally investigated why Cyan is blocked and know the root cause, it's very well-understood internally. There's not one person who doesn't want Cyan released ASAP. Joe's tweet is technically correct, it just doesn't say when. What I can tell you is if you update from 8.0 to 8.1 with Cyan (i.e. it's available for your handset), it's 100% safe to do so if you can safely get back to 8.0 (which has its own risks). But per my previous post, unless you have a compelling reason to have Cyan, you're better off waiting for the real fix. To give a contrived example, the Lumia 520, quite possibly the most popular phone, does not have Miracast support for obvious reasons. So assuming your bluetooth needs are met, there's little material benefit to getting Cyan, and real risks in trying to go back to 8.0, so I personally wouldn't go back to 8.0, I'd just wait.

Burada yazılandan benim anladıgım şu: 8.0'dan 8.1 cyana güncellemek güvenli fakat tekrar 8.0 ambere geçmek (risk unsurunda) size kalmış.
    unless you have a compelling reason to have Cyan, you're better off waiting for the real fix. -> Burada da, cyan'a geçmek için çok önemli bir nedeniniz yoksa amber'de kalmanız ve daha iyi bir düzenleme gelene kadar (real fix) beklemenizdir.
    Ve son olarakta şöyle söylemekte: there's little material benefit to getting Cyan, and real risks in trying to go back to 8.0, so I personally wouldn't go back to 8.0, I'd just wait. -> cyana geçmenin yararları var fakat tekrar amber'e dönmek isterseniz riskli olabilir. Buradaki kişi cyan'a güncellemiş ve sanırsam beğenmemiş bazı sorunlarından ötürü fakat genede 8.0'a dönmeyeceğini bildirip yeni bir güncelleme bekleyeceğinden bahsetmiş.

Biliyorum çok fazla şey yazdım, kafanızı şişirdim fakat 800 tl verilecek sonuçta (kiminize ucuz gelebilir ama bence genede önemli bir fiyat asgari maaşları düşünürsek). Bütün bu yazdıklarım dogrultusunda (telefon şu an kargoda), bana ne önerirsiniz ? Özellikle güncelleme konusunda kafam bir hayli karışık...

Son bir sorum: Amber'demi yoksa cyan'damı çekilen fotoğraflar daha kaliteli ?

Zahmet edip okuduysanız, teşekkürler.

• atkeng A kullanıcısına yanıt
    Hocam yorumunu okudum ve sana tavsiyem telefonunda hazır yoldaymış güncellemeleri yapmandır. Devoloper'a geçme, sadece stabil olarak gelen güncellemeleri yap. Çünkü her güncellemede üstüne bir şeyler katıyorlar. Eksik kalan kısımları da küçük güncellemelerle hallediyorlar. Fotoğraf çekimine de değinecek olursak ben güncellemeden sonra bir fark görmedim. Bana hepsi aynı standartta yani kaliteli geliyor. Eğer ki kameranla ilgili bir sorunum yoksa tabiki. Batarya konusunda çoğu kullanıcı rahatsız. 2000mah yetmiyor. Ne yalan söyleyeyim. Şimdiden telefonun hayırlı olsun. Umarım seni mahçup etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spee-D -- 3 Kasım 2014; 16:11:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarj problemim kalmadı gibi. 6-7 saat zor dayanan şarj şu an fotoğraftaki gibi. 2g hep açık whatsapp online. Bir kaç fotoğraf çektim, internette biraz dolaştım falan günlük kullanım yani. Ekran ışığı da otomatikte. Batarya tasarrufu kapalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: lubnatsimehc

Şarj problemim kalmadı gibi. 6-7 saat zor dayanan şarj şu an fotoğraftaki gibi. 2g hep açık whatsapp online. Bir kaç fotoğraf çektim, internette biraz dolaştım falan günlük kullanım yani. Ekran ışığı da otomatikte. Batarya tasarrufu kapalı.

Şu wi-fi şarj olayını çözseler keşke çok fazla şarj gidiyor bana göre.

• Bende eklemek isterim. Bende de whatsapp online 3G açık ekran ışığı otomatik.
  • Yazmayı unutmuşum. Yaklaşık 45 dakika whatsapp kullandım. Toplamda yaklaşık 25 dakika konuşma. 2 SMS gönderimi. İnternette toplamda yarım saat dolaşma. Facebook yaklaşık 10 dakika...
    Şarjı en çok etkileyenler whatsapp, internette dolaşım ve facebook, diğerleri çok etkilemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lylat

Wp stabilmiş kocaman bir yalan...
    925 Kullanmaktayım sürekli sürdürülüyor yazısı!!!kamera 3 saniye sonra açılıyor.8.1 yüklü,3 aydır kullanıyorum ,discovery 7 ay kullandım belki bundan daha iyi bile, stabilite olarak,2 defa dondu yediden başlattım siz düşünün artık,bu arada wp kısıtlamalarını saymıyorum bile,kamerası için aldım !!!

Dediğiniz problemlerin hiçbirini yaşamadım. Sizin cihazda bir problem olabilir.
  • Whatsapp tan video gönderemiyormuz arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lylat

Hocam hangi uygulama tak diye açılıyor?geçişler arası hep sürdürülüyor yazısı, kamera geç açılmıyor mu?Telefon kapalıyken şarj bile olmuyor kendinden açılıyor.

Telefon kapalı iken şarj etmenin mantığı ne anlayamadım.Acil bir telefon geldi ama telefonunuz kapalı.Bence kapalı telefonu şarj etmek saçmalıktan başka birşey değildir.

• quote:

Şarj problemim kalmadı gibi. 6-7 saat zor dayanan şarj şu an fotoğraftaki gibi. 2g hep açık whatsapp online. Bir kaç fotoğraf çektim, internette biraz dolaştım falan günlük kullanım yani. Ekran ışığı da otomatikte. Batarya tasarrufu kapalı.

Kapışalım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 16 Kasım 2014; 14:40:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

quote:

Kapışalım mı?

Aynısını ben de yaşıyorum şu an.

• Sorduğum soruya cevap verebilecek olan varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: antares07

Whatsapp tan video gönderemiyormuz arkadaşlar?

Gönderebiliyoruz.

• quote:

quote:

Gönderebiliyoruz.

Hocam ben gönderemiyorum,neden olabilir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Gönderebiliyoruz.

Wi-fi'den gönderiyorsunuzdur umarım.Veri bağlantısı ile göndermeyin çok uzun sürer.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Gönderebiliyoruz.

Wi-fi'den gönderiyorsunuzdur umarım.Veri bağlantısı ile göndermeyin çok uzun sürer.

Foto sıkıntımız gönderebiliyorum fakat video göndermeye gelince whatsap bölümü çıkmıyor.yani sorunum göndermenin başarısız olması değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    Bataryanız düzelmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

Bataryanız düzelmiş.

Bataryaya bağlı yaşadığım için sorun olmuyor

• quote:

quote:

Bataryanız düzelmiş.

Denim ile düzelir diyenler olmuş birde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Bataryanız düzelmiş.

Denim ile düzelir diyenler olmuş birde.

Artık kafaya takmıyorum.Pil sorununu biterse bitsin paranoyak olacaktım sırf onun yüzünden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 16 Kasım 2014; 20:54:16 >

• 
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.