Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ] (287. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.906
Cevap
42
Favori
198.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bende 920 min camını kırdım 925 alacam siyah ya kenarlarda aşınma fln oluyor mu yahu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spee-D

quote:

Orijinalden alıntı: lubnatsimehc

quote:

Orijinalden alıntı: LUCI0

Rica ederim bence şuan f/p olarak daha iyisi yok.Siyahını tavsiye ederim.Yazılım konusunda pek bilgili değilim ama sanıyorum Cyan en son güncellenen...

Ben de siyahla gri arasında kaldım.

Siyah Lumia 32GB'lık, gri olanı ise 16GB'lıktır. Bilgine..

16 lıkta 3 renk seçeneği de var şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanercan

Beyler bende 920 min camını kırdım 925 alacam siyah ya kenarlarda aşınma fln oluyor mu yahu

2 mesaj yukarıda yazmıştım, siyah kasa çiziklerini gösteriyor, gri muhtemelen saklayacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biuu kullanıcısına yanıt
    Gri hoş da duruyor aslında. Sanırım onu tercih edeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: biuu

quote:

Beyler bende 920 min camını kırdım 925 alacam siyah ya kenarlarda aşınma fln oluyor mu yahu

2 mesaj yukarıda yazmıştım, siyah kasa çiziklerini gösteriyor, gri muhtemelen saklayacaktır.

İşte bende bu yüzden kullananlara bir sorayım dedim sadece siyahları 32gb anasını satayım kılıfsız mı kullanıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 17 Ekim 2014; 20:30:22 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

İşte bende bu yüzden kullananlara bir sorayım dedim sadece siyahları 32gb anasını satayım kılıfsız mı kullanıyorsun

Kılıf var ama alt ve üstü açık bırakıyor. Kapak kullandığım için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Yaklaşık bir yıldır kullanıyorum. Sadece geçenlerde yere düşürdüm çok hafif bir köşesinde ezilme oldu. Onu da dikkatli bakmazsan görmezsin. Kısacası derin çizik olmazsa göstereceğini düşünmüyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Spee-D

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LUCI0

Rica ederim bence şuan f/p olarak daha iyisi yok.Siyahını tavsiye ederim.Yazılım konusunda pek bilgili değilim ama sanıyorum Cyan en son güncellenen...

Ben de siyahla gri arasında kaldım.

Siyah Lumia 32GB'lık, gri olanı ise 16GB'lıktır. Bilgine..

Niye 16 gb siyah olmuyor mu?

Yanlış bilgi vermeyeyim ama benim bildiğim siyah renk sadece Vodafone'a üretilen 32GB'lık modelin rengi.

• Arkadaşlar kullandığınız beğendiğiniz uygulamalar ile öneri ve deneyimlerinizi paylaşmanız dileği ile:

http://forum.donanimhaber.com/m_97796712/f_//tm.htm#98190156
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

Arkadaşlar kullandığınız beğendiğiniz uygulamalar ile öneri ve deneyimlerinizi paylaşmanız dileği ile:

http://forum.donanimhaber.com/m_97796712/f_//tm.htm#98190156

Aslında böyle bir konu var.

İsmi windows phone telefonunuzda olması gerekenler.

http://forum.donanimhaber.com/m_85472202/tm.htm

• şu sıralar bildirimlerde hiç şikayetim yok 4-5 hafta önce bi saç baş yoldurmuştu şimdi düzeldi maillerde dahil olmak üzere anında geliyor. fakat 8.1 e geçtiğimden beri arkadaş pil dayandıramıyorum 2 günde 1 şarj ediyordum çoğu zaman, geceleri de anca %3-4 düşerdi şimdi geceleri %20 gidiyor günde bazen 2 kere şarj ediyorum işin garibi eskiden oyun oynar daha aktif kullanırdım..

pil konusunu çözseler yeni güncelleme ile ne sevinirim tam tekrardan sevmiştim telefonu hataları bir bir giderilince ama şimdide şarj büktü belimizi.
  • Siyahla gri arasında kaldım. Beyaz siparişini verdim
  • quote:

Siyahla gri arasında kaldım. Beyaz siparişini verdim
    Son günlerin en bomba mesajı.

Hayırlı olsun. :D
    Teşekkür ederim
  • son güncelleme ile Wi-Fi aracılığıyla Twitter'a fotoğraf yükleyemiyorum. 4 aydır cihazımın batarya süresi, 3g açık otomatik parlaklıkta maksimum 5 saati görüyor. Hatta 2 aydır 4 saat. iPhone'a denk batarya sürem hatta daha kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeceze

son güncelleme ile Wi-Fi aracılığıyla Twitter'a fotoğraf yükleyemiyorum. 4 aydır cihazımın batarya süresi, 3g açık otomatik parlaklıkta maksimum 5 saati görüyor. Hatta 2 aydır 4 saat. iPhone'a denk batarya sürem hatta daha kötü

Bahsettiğiniz 4, 5 saat tahmini ekran açık kalma süreniz mi? Öyleyse çok iyi.

İphone kullanıcıları min 4.5 saat aralıksız oyun oynayabiliyoruz diyorlar da.
    8.30'dan 12.45'e kadar oto parlaklık + 3G ile forum, twitter whatsapp gezintim oldu telefonu kilitlemedim bile. iPhone da da bu süre ortalama olarak 5-6 saat. 4.5 saat oyunda hangi oyun acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonuna güncelleme gelen var mı benim gibi? GDR1 geliştirici sürümü yüklü.
  • Bana da geldi. sürüm sonu 280 ile bitiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeceze

8.30'dan 12.45'e kadar oto parlaklık + 3G ile forum, twitter whatsapp gezintim oldu telefonu kilitlemedim bile. iPhone da da bu süre ortalama olarak 5-6 saat. 4.5 saat oyunda hangi oyun acaba

Candy crush tarzı oyunlar 7 saate kadar, ağır oyunlar 4.5 saat dayanıyormuş. (iphone 5c)

O sebeple eşime 5c almaya karar vermiştim.

Malum bizim telefonlar ile en en fazla 3 saat oyun oynanabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.