Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ] (288. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.906
Cevap
42
Favori
198.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iPad ile iyi oyun oynamıyor hocam vallahi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • biuu kullanıcısına yanıt
    dostum bence 735 ve 1320 o süredenn daha uzun gider 2 telde 5cden daha ucuz ve ekranları daha büyük biri 4.7 biri 6 inç
    sistemle ilgili konum
    http://forum.donanimhaber.com/m_98682546/tm.htm
  • Bazı arkadaşlardan bu konuya
    http://forum.donanimhaber.com/m_98682546/tm.htm batarya performansıyla ilgili yorum paylaşabilecek varmı windowsun yaygınlaştırmaya çalışıyorum teşekkürler.
  • Wps ile wifi bağlantısı nasıl yapıyoruz 8.1 da yok mu o özellik arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeceze

son güncelleme ile Wi-Fi aracılığıyla Twitter'a fotoğraf yükleyemiyorum. 4 aydır cihazımın batarya süresi, 3g açık otomatik parlaklıkta maksimum 5 saati görüyor. Hatta 2 aydır 4 saat. iPhone'a denk batarya sürem hatta daha kötü

Tamamen katılıyorum Lumia 925 kullanıyorum iPhone'nun bataryası 5 kat daha yavaş gidiyor.iOS 6 için konuşuyorum tabi ,Lumia 925'im ile 5 dk menu gez uygulama gir çık %5 çok rahat gitti iPhone 4 iOS 6'lı telefon 5 dk aynı şeyler aynı uygulamalar hatta iPhone'da 3G'de açık yinede %0 kayıp Lumia 9xx serisi lanetli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Wps ile wifi bağlantısı nasıl yapıyoruz 8.1 da yok mu o özellik arkadaşlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servisemi yollasam ne yapsam

• Hepsiburada.com'da 799TL. Telefon bana çok cazip geliyor alsam mı ki acaba?
  • Eksiklik olarak;

Telefonun şarjı 8.1 güncellemesinden önce gayet iyi gidiyordu. 8.1'den sonra özellikle Wifi açıkken hızlı düşmeye başladı. Ama ben yine de 1 günü çıkartıyorum yani kullanma amacınıza da bağlı biraz.Ben ara sıra girip sosyal ağ bağlantılarımı kontrol ediyorum sadece.Sürekli bir sosyal ağ mesaj trafiği veya resimlere bakma olmuyor.

Bir de kamerası videoda mükemmel ama hala fotoğraf performansı zayıf.Buna bir türlü nedense yazılımsal bir çözüm üretemediler.

Uygulamalar cephesinde eksiklikler var ama ihtiyaç var mı diye önceden araştırmak lazım o uygulama.Örneğin GPS loggor türü bazı güzel uygulamalar var bisiklet ile geziyorsunuz diyelim rota yüklüyorsunuz,sonra rotanızı kontrol ediyorsunuz bu tür bir uygulama olmazsa olmazınız ise WM'de böyle bir uygulama eksikliği var örneğin.Ama amaç sadece sosyal ağlar ise WM yeterli, en azından ben bir eksiklik hissetmedim.

Artıları hala en stabil telefonlardan birisi diyebilirim. Kolay kolay sorun yaşamazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: master_axe

Hepsiburada.com'da 799TL. Telefon bana çok cazip geliyor alsam mı ki acaba?

Ben aldım, Gayet memnunum. Şarj durumunu göz önünde bulundur. Onun dışında markette ben bir kaç eksiklik gördüm. Bunlar sorun değilse kesinlikle almalısın. Gayet stabil, androidin hiç bir telefonuna değişmem bu kadar net söylüyorum. Ancak iphone düşünülebilir lumia yerine.

• quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Eksiklik olarak;

Telefonun şarjı 8.1 güncellemesinden önce gayet iyi gidiyordu. 8.1'den sonra özellikle Wifi açıkken hızlı düşmeye başladı. Ama ben yine de 1 günü çıkartıyorum yani kullanma amacınıza da bağlı biraz.Ben ara sıra girip sosyal ağ bağlantılarımı kontrol ediyorum sadece.Sürekli bir sosyal ağ mesaj trafiği veya resimlere bakma olmuyor.

Bir de kamerası videoda mükemmel ama hala fotoğraf performansı zayıf.Buna bir türlü nedense yazılımsal bir çözüm üretemediler.

Uygulamalar cephesinde eksiklikler var ama ihtiyaç var mı diye önceden araştırmak lazım o uygulama.Örneğin GPS loggor türü bazı güzel uygulamalar var bisiklet ile geziyorsunuz diyelim rota yüklüyorsunuz,sonra rotanızı kontrol ediyorsunuz bu tür bir uygulama olmazsa olmazınız ise WM'de böyle bir uygulama eksikliği var örneğin.Ama amaç sadece sosyal ağlar ise WM yeterli, en azından ben bir eksiklik hissetmedim.

Artıları hala en stabil telefonlardan birisi diyebilirim. Kolay kolay sorun yaşamazsınız.

O tarz bir rota uygulaması var sanırım. WP uygulama önerisi konusunda birkaç tane önerildi.

• Denim ne zaman şafak sayalım .

• Şarj konusu gerçekten kafamı karıştırdı. Çok mu kısa gidiyor yok mudur bir çözümü ?
  • quote:

Şarj konusu gerçekten kafamı karıştırdı. Çok mu kısa gidiyor yok mudur bir çözümü ?

Şarjla ilgili izlenimimi yazacaktım. Mesajınızı gördüm isabet oldu.
    %100 şarjla çıktım dışarı. Whatsapp'ta hep online'ım ve yoğun kullanıyorum(2g). Toplamda 45dk kadar yüksek boyutlu oyunlar oynadım. Yeni olduğu için hep elimde telefon uğraşıyorum tabi. Explorer'a girdim bir iki kez. Bir kaç fotoğraf çektim. Arka planda çalışan hava durumu programı var telefonumda. Bu şekilde 8 saat sonra sıfırlanıyor şarj. (Tabi ben 7 saat sonra şarja taktım %15 teyken)
    Yani özetlersem oyun oynamazsam ve şimdiki kadar uğraşmazsam telefonla 10 saati rahat geçer şarj süresi.

• quote:

Şarj konusu gerçekten kafamı karıştırdı. Çok mu kısa gidiyor yok mudur bir çözümü ?

8.1'den sonra oldu. Çözümü var gereksiz yere nette sürekli gezinmez sadece bakacağına bakar çıkarsan günü çıkartırsın yoksa zor.
  • ikinci soft olanı al bence, ben 1 yıldır onunla kullanıyorum hem telefonun güzel kasasını ortaya çıkarıyor hem de sağlam ve ergonomik
  • Kullanıcı kulübüne de yazdım aynı mesajı;

Arkadaşlar telefondan kulaklığı çıkardım fakat telefon kulaklık takılı algılamaya devam ediyor. Telefonu kapattım açtım, tekrar kulaklık taktım çıkarttım falan ama fayda etmedi. Biri ile görüşürken sesi gelmiyor, müzik dinlerken video izlerken ses gelmiyor. En son çare telefona reset atmayı düşünüyorum. Yok mudur bunun bi çaresi? Ne saçma iş arkadaş ya!
  • Arkadaşlar bu telefon 600 tl ye alınır mı? 32 gb 18 ay garantili

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarj konusunda bir güncellenme falan gelecek mi peki bilgisi olan var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.