Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ] (286. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.906
Cevap
42
Favori
198.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SkyTech74

quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: biuu

quote:

quote:

Cihazın şarjı max 8-12 saat.

Min 4-5 saat.

Sadece oyun oynayarak max 2- 2.5 saatte biter.

3g açık oyun oynar,üstelik konum ve internet paylamını da açarsan bu sürenin yarısında şarjı bitirip, dünya rekoru kırabilirsin.

Arkaya cortanayıda açtım,bi interneti girip çıkmam (2 dk) hemen %10'u götürüyor

Güç tasarrufunu kapatamıyorum korkudan. 3G de açamıyorum. Arkada programda çalıştıramıyorum.

Bende pil tasarrufu açık bile değil acımıyorum telefona yarım saatte bile bitirebilirim sarjı o derece

Birde apple kullanıcılarına laf atanlar var. Keşke 5c alsaymışım diye düşünüyorum.

Aynı düşünüyoruz.iPhone 5C alsaymışım plastik mlastik diye dalga geçiyorlar ama elime alınca o kadar güzel geldi ki.iPhone 1500 mAh ile iyi işler başarıyor valla

1510 aslında.

Plastik ama malzeme kalitesi tatminkar. Katılıyor musunuz bilmiyorum ama 925 daha kırılgan gözüküyor.

Ayrıca Apple'ın çoğu hizmetide harika. Keşke demekten başka çarem yok maalesef. Ayrıca yine şarjım bitiyor.

iPhone 5C plastik olması daha sağlam hissettiriyor diğer iPhone'lara göre.Lumia 925 zaten ısınıyor buda pili bitiriyor ama iPhone'ların ısınması zor bi yarım saatte anca ısınıyor lumia 925 3 dk ya fırın.

925'i açmak = cihazın fırın olması. Bir daha telefon alırsam Apple alırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Min 4-5 saat.

3g açık oyun oynar,üstelik konum ve internet paylamını da açarsan bu sürenin yarısında şarjı bitirip, dünya rekoru kırabilirsin.

Güç tasarrufunu kapatamıyorum korkudan. 3G de açamıyorum. Arkada programda çalıştıramıyorum.

Bende pil tasarrufu açık bile değil acımıyorum telefona yarım saatte bile bitirebilirim sarjı o derece

Birde apple kullanıcılarına laf atanlar var. Keşke 5c alsaymışım diye düşünüyorum.

Aynı düşünüyoruz.iPhone 5C alsaymışım plastik mlastik diye dalga geçiyorlar ama elime alınca o kadar güzel geldi ki.iPhone 1500 mAh ile iyi işler başarıyor valla

1510 aslında.

Plastik ama malzeme kalitesi tatminkar. Katılıyor musunuz bilmiyorum ama 925 daha kırılgan gözüküyor.

Ayrıca Apple'ın çoğu hizmetide harika. Keşke demekten başka çarem yok maalesef. Ayrıca yine şarjım bitiyor.

iPhone 5C plastik olması daha sağlam hissettiriyor diğer iPhone'lara göre.Lumia 925 zaten ısınıyor buda pili bitiriyor ama iPhone'ların ısınması zor bi yarım saatte anca ısınıyor lumia 925 3 dk ya fırın.

Niye iphone ısınmıyor mu?

Bu bahane olmamalı her telefon bir miktar ısınır. Metal ısıyı daha çok iletir, 925in kasa alüminyum olunca gayet normal.

Mağaza, işlevsellik, batarya için dersen anlarım ama ısınıyor diye iphone alacağım demek biraz komik. Isınmadan bizden daha çok şikayetçi olanlar varsa oda iphone kullanıcılarıdır. Çünkü oda metal kasaya sahip.

Bu arada bende iphone 5c almadığıma pişmanım. Çok istediğim bir modeldi. O kadar vermek istemedim biraz daha düşsün diye beklerken, 32 gb 925 uygun fiyattan piyasaya girince diğer çok istediğim telefon olan 925i aldım. Windows işletim sisteminden gram şikayetim yok. Mağazada yetiyor bana. Ama batarya sıkıntı. Okuldan dönüşte araçta 1.5 saat şarja takıyorum teli işimi görüyor ama biraz abartsam evde 3. Şarja takmak zorunda kalacağım, bazen kalıyorumda.

Yorumlarda hep iphone şarjı az millet şarj cihazı ile geziyor diyorlardı ama adamlar 5c ile en az 5saat oyun oynuyormuş.

Milletin plastik diye eziklediği plastik tasarım çok hoşuma gidiyordu. Keşke alsaymışım ama nasip eşimeymiş herhalde onun teli bozuldu biraz daha düşsün alacağım bir 5c.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 14 Ekim 2014; 18:10:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Min 4-5 saat.

1510 aslında.

Niye iphone ısınmıyor mu?

Bu bahane olmamalı her telefon bir miktar ısınır. Metal ısıyı daha çok iletir, 925in kasa alüminyum olunca gayet normal.

Mağaza, işlevsellik, batarya için dersen anlarım ama ısınıyor diye iphone alacağım demek biraz komik. Isınmadan bizden daha çok şikayetçi olanlar varsa oda iphone kullanıcılarıdır. Çünkü oda metal kasaya sahip.

Bu arada bende iphone 5c almadığıma pişmanım. Çok istediğim bir modeldi. O kadar vermek istemedim biraz daha düşsün diye beklerken, 32 gb 925 uygun fiyattan piyasaya girince diğer çok istediğim telefon olan 925i aldım. Windows işletim sisteminden gram şikayetim yok. Mağazada yetiyor bana. Ama batarya sıkıntı. Okuldan dönüşte araçta 1.5 saat şarja takıyorum teli işimi görüyor ama biraz abartsam evde 3. Şarja takmak zorunda kalacağım, bazen kalıyorumda.

Yorumlarda hep iphone şarjı az millet şarj cihazı ile geziyor diyorlardı ama adamlar 5c ile en az 5saat oyun oynuyormuş.

Milletin plastik diye eziklediği plastik tasarım çok hoşuma gidiyordu. Keşke alsaymışım ama nasip eşimeymiş herhalde onun teli bozuldu biraz daha düşsün alacağım bir 5c.

Diğer şikayetlerimi de belirtmiştim daha önceki mesajlarımda.

Gerçekten bende çok çok pişmanım 5c almadığım için burada size katılıyorum.

• Denim güncellemesi ile şarjım daha iyi gibi eskiden beklerken şarjım gidiyordu.Ben bile şaşırdım normalde 2 saatte %4 falan giderdi şimdi daha hiç gitmedi.

• Eğer L925 kendiliğinden ısınıyorsa sebep telefonun güncelleme için kendini kasmasından.Cyan ile hiçbir ısınma problemi kalmadı ama oyun ya da uygulamalarda diğer telefonlara göre daha çok ısınıyor mu bunu bilmiyorum..
  • quote:

Denim güncellemesi ile şarjım daha iyi gibi eskiden beklerken şarjım gidiyordu.Ben bile şaşırdım normalde 2 saatte %4 falan giderdi şimdi daha hiç gitmedi.

Denim derken?

• quote:

quote:

Denim güncellemesi ile şarjım daha iyi gibi eskiden beklerken şarjım gidiyordu.Ben bile şaşırdım normalde 2 saatte %4 falan giderdi şimdi daha hiç gitmedi.

Denim derken?

Preview denim güncellemesi
  • Baktım güncelleme yok, hayırdır dedim, tmm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Lumia 925 te bazı sorunlar olduğunu duydum ama son güncellemeyi yükleyenlerden öğrenmek istiyorum son durumu. Mesela klavyenin sesini kapatmak için telefonun komple sesini kısmak gerekiyormuş. Telefonu sessize almak sesi kısarak mümkün oluyormuş. Whatsapp mesajları giriş ekranında görünmüyormuş. Sık sık donuyormuş reset atmak gerekiyormuş vs vs.
    Bu konularda beni aydınlatır mısınız, başlıca sorunlar neler bunlar dışında? Telefon benim için yeterli ama sadece bu sorunlar aklımı karıştırıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: lubnatsimehc

Arkadaşlar merhaba. Lumia 925 te bazı sorunlar olduğunu duydum ama son güncellemeyi yükleyenlerden öğrenmek istiyorum son durumu. Mesela klavyenin sesini kapatmak için telefonun komple sesini kısmak gerekiyormuş. Telefonu sessize almak sesi kısarak mümkün oluyormuş. Whatsapp mesajları giriş ekranında görünmüyormuş. Sık sık donuyormuş reset atmak gerekiyormuş vs vs.
    Bu konularda beni aydınlatır mısınız, başlıca sorunlar neler bunlar dışında? Telefon benim için yeterli ama sadece bu sorunlar aklımı karıştırıyor.

Benim telefonun sesi kısık değil ama klavye sesi kapalı uzun zamandır
    whatsapp mesajları giriş ekranında görünüyor eğer arka planda çalışmasına izin verirseniz
    1 yılda hiç reset atmadım bir iki kere telefonla konuşurken görünen ekranda kaldı telefon biraz süre geçince düzeldi kendi kendine

Benim tek sıkıntım telefonun kendi kendine ısınmasıydı o da cyan güncellemesi ile ortadan kalktı...

• LUCI0 L kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim bu bilgiler önemliydi benim için. Peki son olarak şunları sorayım, fotoğraf çekimlerinde görüntüde sararma gibi bi sorununuz oldu mu ve arka kapakta bir boşluk varmış o konuda sıkıntı yaşadınız mı?

• quote:

Arkadaşlar merhaba. Lumia 925 te bazı sorunlar olduğunu duydum ama son güncellemeyi yükleyenlerden öğrenmek istiyorum son durumu. Mesela klavyenin sesini kapatmak için telefonun komple sesini kısmak gerekiyormuş. Telefonu sessize almak sesi kısarak mümkün oluyormuş. Whatsapp mesajları giriş ekranında görünmüyormuş. Sık sık donuyormuş reset atmak gerekiyormuş vs vs.

Merhaba,

Duyduğunuz bu sorunların tümü "uydurma". Kim nereden çıkarıyor bilmiyorum. 2012 yılında ilk defa 920 piyasaya girdiğinde en ilkel wp8 kulanarak başladım. şu an 8.1 denim kullanıyorum. tüm sürümleri kullanan ender kişilerdenim yani. klavye sesi hiç bir zaman problem olmadı. whatsapp en az 1 senedir sorunsuz. hazirandan beri çok daha iyi. sistemin eksikleri muhakkak var ancak bunlar bu kadar basit meseleler değil.

• quote:

Çok teşekkür ederim bu bilgiler önemliydi benim için. Peki son olarak şunları sorayım, fotoğraf çekimlerinde görüntüde sararma gibi bi sorununuz oldu mu ve arka kapakta bir boşluk varmış o konuda sıkıntı yaşadınız mı?

Rica ederim.Görüntüde sararma hiç olmadı ya da ben farketmedim.Ancak gece çekiminde bir miktar mavilik olduğu söyleniyordu.Bunu ben yaşamadım belki güncelleme ile düzelmiştir.Ancak bana göre kamera ve fotoğraf kalitesi çok iyi,

Arka kapağın tek bir köşesinde bastırınca hafif bir oynama var ama inanın burada yazıldıktan sonra farkettim bu durumu.Hiçbir sorun teşkil etmiyor yani...
  • anonymousilver A kullanıcısına yanıt
    Anladım. Teşekkür ederim. Telefonu almaya karar vermemde bu konu etkili oldu. Alınca kendi yorumları da yazarım. :) Yalnız en son cyan sürümü yok muydu?

• quote:

Orijinalden alıntı: LUCI0

quote:

Rica ederim.Görüntüde sararma hiç olmadı ya da ben farketmedim.Ancak gece çekiminde bir miktar mavilik olduğu söyleniyordu.Bunu ben yaşamadım belki güncelleme ile düzelmiştir.Ancak bana göre kamera ve fotoğraf kalitesi çok iyi,

Arka kapağın tek bir köşesinde bastırınca hafif bir oynama var ama inanın burada yazıldıktan sonra farkettim bu durumu.Hiçbir sorun teşkil etmiyor yani...

O mavilik büyük ihtimalle flaşın, sonradan takılan silikon kapaktan yansımasıdır. Teşekkür ederim tekrar, rengine karar verdim mi siparişi vermek kalıyor bir tek:)

• Rica ederim bence şuan f/p olarak daha iyisi yok.Siyahını tavsiye ederim.Yazılım konusunda pek bilgili değilim ama sanıyorum Cyan en son güncellenen...
  • quote:

Rica ederim bence şuan f/p olarak daha iyisi yok.Siyahını tavsiye ederim.Yazılım konusunda pek bilgili değilim ama sanıyorum Cyan en son güncellenen...

Ben de siyahla gri arasında kaldım.
  • quote:

quote:

Rica ederim bence şuan f/p olarak daha iyisi yok.Siyahını tavsiye ederim.Yazılım konusunda pek bilgili değilim ama sanıyorum Cyan en son güncellenen...

Siyah Lumia 32GB'lık, gri olanı ise 16GB'lıktır. Bilgine..
  • quote:

quote:

Siyah kullanıcısıyım, mini minik alüminyum çerçevede çizikler var ve belli oluyor. Telefonum gri olsa bu çizikleri göstermez diye düşünüyorum. Çünkü çizikler metal renginde oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spee-D

quote:

quote:

Siyah Lumia 32GB'lık, gri olanı ise 16GB'lıktır. Bilgine..

Niye 16 gb siyah olmuyor mu?

• 
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.