Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ] (284. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.906
Cevap
42
Favori
198.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün ben de 925 aldım. Teşhir ürünü 900 e geldi. Bilişim istanbulda hiç kalmamıştı
    Aksi taktirde ordan alacaktım 50 lira ucuza kutusunda olacaktı. Çoğu elektronik markette 1160 civarı. Nette 800-1000 arası bulunuyor ama benim ki aceleye geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu lumialardaki donma sorunu nedir? 925 te var mı? Biladere alıcam, ancak daha önceden güvenip huawei aldık telefon 1 senede pert.. Lumia da öyle olmasından korkuyorum. Bu fiyata alternatifi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reodentreomantik

Arkadaşlar telefon ne zamana kadar güncelleme alıcak ?
    Bu arada gelen güncellemeler ile ısınma sorunu çözüldü mü yada azaldı mı ?

up up
  • Benim L925 te bir iki ay süren ısınma problemi vardı (Telefonun kendi kendine aşırı ısınması) Cyan güncellemesi ile hiçbir sorun kalmadı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LUCI0 -- 30 Eylül 2014; 12:17:05 >
  • Arkadaşlar mobil veri kısayol bildirim merkezinde yok ama microsoft kısayol için program yapmış. kutucuk olarak ana ekrana ekleyebiliyorsunuz.

Cellular Data
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

bu lumialardaki donma sorunu nedir? 925 te var mı? Biladere alıcam, ancak daha önceden güvenip huawei aldık telefon 1 senede pert.. Lumia da öyle olmasından korkuyorum. Bu fiyata alternatifi var mı?

799TL - 50 TL indirim + 75 tl maxipuan kazanılarak 675 liraya geldi ve aldım. Umarım pişmaz etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: firat74

son bir soru daha;

ısınma problemi var mı? 16-32 gb iki seçenek var ,

16 gb yeterli olmuyor mu?

Isınma bir problem mi bilemem ama evet ısınıyor. Bazı uygulamalarda, oyunlarda vs. ısınıyor. Ama uygulamayı kullanmayı bırakınca hemen soğuyor. 16Gb da yeterlidir ancak 32Gb varsa tercihimi ben ondan yana kullanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tt82 T kullanıcısına yanıt
    whatsapp mesajları 100lerce olmayacaksa günde, toplam 15-20 civarındaysa çok rahat çıkarır.
  • Herkese iyi günler şarj bilgilerini paylasabilecek birisi varmı acaba bende nexus 4 var bilindiği gibi şarjı çok az gidiyor bu yüzden L925 almak istiyorum şarj grafiği gibi birşey varsa paylaşırsaniz sevinirim .

• quote:

Orijinalden alıntı: MACUS

Herkese iyi günler şarj bilgilerini paylasabilecek birisi varmı acaba bende nexus 4 var bilindiği gibi şarjı çok az gidiyor bu yüzden L925 almak istiyorum şarj grafiği gibi birşey varsa paylaşırsaniz sevinirim .

Bu konuda sizi pişman edebilir. Ancak bazı özelliklerden vazgeçebilirseniz 1 günü çıkartabilir.

• reodentreomantik R kullanıcısına yanıt
    Isınma sorunu söylendiği gibi son güncellemeler ile çözüldü. Oyunlarda ısındığı doğru ama aynı oyunu android herhangi bir telefonda oynayın ısınma olacaktır.
    Kısaca; oyunlarda işlemci ve gpu yüksek performansta çalıştığı için ısınma normal.

Güncelleme konusunda en az 3 yıla yakın güncelleme alabilir. Daha düşük özelliklerde olan yeni modeller için bile Microsoft 3 yıl güncelleme sözü verdiğine göre, android gibi yarı yolda bırakmayacak.
  • Ctrlshft kullanıcısına yanıt
    Donmadan kastınızı anlamadım. Developer sürümlerinde bazen gelen güncelleme ile yavaşladığı oldu, ama aldığımdan bugüne bir defa bile donmadı. Release sürümleri kullanırsanız hiç bir sıkıntı yaşamazsınız, o zaman da çıkacak yenilikler, düzeltmeleri sonradan alırsınız. Ben tercihimi developer sürümleri tarafında kullanıyorum. Her çıkan güncellemeyi alıp test etme imkanım oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedicovalvole

Arkadaşlar mobil veri kısayol bildirim merkezinde yok ama microsoft kısayol için program yapmış. kutucuk olarak ana ekrana ekleyebiliyorsunuz.

Cellular Data

Hocam merhabalar. Uygulama sizinn pazarınızda mevcut değil diyor. Mağaza içinde de bulamadım. Nasıl indirebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenermaniac

quote:

Orijinalden alıntı: sedicovalvole

Arkadaşlar mobil veri kısayol bildirim merkezinde yok ama microsoft kısayol için program yapmış. kutucuk olarak ana ekrana ekleyebiliyorsunuz.

Cellular Data

Hocam merhabalar. Uygulama sizinn pazarınızda mevcut değil diyor. Mağaza içinde de bulamadım. Nasıl indirebilirim?

Merhaba. Ayarlardan bölge seçeneğini A.B.D yapıp telefonu yeniden başlatman gerek. Daha sonra mağazadan cellular data olarak aratırsan bulabilirsin.

• sedicovalvole kullanıcısına yanıt
    Ya da system tiles diye bir program var. O da bu işe yarıyor ve daha fazla ayarın kısa yolu mevcut.

• Arkadaşlar i6 aldığım için telefonu satıyorum. Bendeki 32gb modeli kılıfta kullanıldı çizik yok. Kulaklık hatasından serviste kulaklığı Değişti. 15ay kadar daha distribütör garantili. Fotoları en kısa zamanda atacağım. İstanbul içi elden teslim edebilirim. Kutusu duruyor kulaklığı kayıp olabilir. Telefona talip olan pm ile iletişim kurabilir. Uygun fiyata bırakacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spee-D

Ya da system tiles diye bir program var. O da bu işe yarıyor ve daha fazla ayarın kısa yolu mevcut.

system tiles ı biliyorum fakat arka planda çok fazla çalışıyor diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum. Birde Cellular Data programını Microsoft sunduğu için tercih ettim.
  • http://www.n11.com/nokia-lumia-925-kilif-soft-silikon-kapak-P16692901

bu şeffaf kılıf nasıldır? Kullanan var mı?
  • Biraz geç oldu kusura bakmayın. Teşekkür ederim bilgilendirme için.
  • aranızda 800 liraya falan 32 gb sini alan var mı?
    lumia 735 ve 830 çıkınca daha da düşme şansı var mı fiyatının?
  • 
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.