Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ] (282. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.906
Cevap
42
Favori
198.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 920'den 925'e geçtim. Tüm güncellemeri yaptım 8.1 cyan vs. Ancak kişiler bölümünde facebook kişileri yok. İlişkilendiremiyorum. Ayrıca ayarlar hesap ekle kısmında da facebook hesabı ekle yok. Twitter,linkedin vs. hepsi var facebook yok?

Hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Crowley -- 17 Eylül 2014; 17:04:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

920'den 925'e geçtim. Tüm güncellemeri yaptım 8.1 cyan vs. Ancak kişiler bölümünde facebook kişileri yok. İlişkilendiremiyorum. Ayrıca ayarlar hesap ekle kısmında da facebook hesabı ekle yok. Twitter,linkedin vs. hepsi var facebook yok?

Hallettim

hayırlı olsun yeni telefonun. nasıl memnun musun? sıcak fırsatlara açılan 925 konuları hemen kapatılıyor. neden acaba ?
  • Arkadaşlar 1000 TL civarı telefon alacağım bu telefonu önerir misiniz? benim için önemli olan şeyler en önemlisi batarya ve internet kamera orta gps önemli değil oyun önemli değil ne tavsiye edersiniz?
  • Bir de telefon beni en az 2-3 sene götürmesi lazım android mi windows mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaa3535

Arkadaşlar 1000 TL civarı telefon alacağım bu telefonu önerir misiniz? benim için önemli olan şeyler en önemlisi batarya ve internet kamera orta gps önemli değil oyun önemli değil ne tavsiye edersiniz?

Batarya konusu bariz zayıf. Normal kullanımda günü çıkarır ama biraz zorladın mı yeter mi bir şey diyemiyorum. Ama ₺1000'da bu telefondan iyisi çıkar mı bilmem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • biuu kullanıcısına yanıt
    Hocam mobil veriyi açtığınızda 3G aktif hale geliyor o yüzden bulunduğunuz konumdaki 3G yayınına göre çekim gücünüz azalıyor.
  • Arkadaşlar bir süredir bekliyorum ama Instagram resmi olarak sanırım hala gelmedi mağazaya. Ne zaman gelecek bilen var mı? Ben üye değilim bir de üye olacağım güvenilir bildiğiniz uygulama var mı 3. parti instagramda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 25 Eylül 2014; 16:38:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spee-D

quote:

Orijinalden alıntı: mustafaa3535

Arkadaşlar 1000 TL civarı telefon alacağım bu telefonu önerir misiniz? benim için önemli olan şeyler en önemlisi batarya ve internet kamera orta gps önemli değil oyun önemli değil ne tavsiye edersiniz?

Batarya konusu bariz zayıf. Normal kullanımda günü çıkarır ama biraz zorladın mı yeter mi bir şey diyemiyorum. Ama ₺1000'da bu telefondan iyisi çıkar mı bilmem.

Telefon HB'de 799 TL, 25 TL world puan, 80 TL'lik hediye çeki var.

world kart kullanan birisi 694 TL'ye mal etmiş oluyor. Gayet güzel fiyat.
  • mustafaa3535 M kullanıcısına yanıt
    1000 tl'e daha iyi bir telefon yok, net söyliyeyim baştan. Kamera oldukça iyi, şarj konusu göreceli herkes başka bir şey söylüyor ama bence standart 1 günlük ömrü var. lumia 830 bu fiyat aralığında çıkarsa ona da bakmanı öneririm.
  • Telefon 1000 değil 700tl ye geliyor hepsiburadada. Bu fiyata gerçekten harika bir telefon ama iki tane alacaksın, birinin şarjı bitince diğerini kullanacaksın 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün güncelleme aldım. Bu güncellemeyle neler değişti acaba ?
  • Paclobutrazol kullanıcısına yanıt
    gözle görülür bir değişiklik yok. Performans artışı ve hata gidermeleri içeriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Arkadaşlar bir süredir bekliyorum ama Instagram resmi olarak sanırım hala gelmedi mağazaya. Ne zaman gelecek bilen var mı? Ben üye değilim bir de üye olacağım güvenilir bildiğiniz uygulama var mı 3. parti instagramda?

Instagram resmi olarak BETA sürümü mağazada bayadır mevcut zaten 3.Parti yazılıma ihtiyaç yokki!

INSTAGRAM BETA
  • teşekkürler @aliens , pek bir değişiklik göremedim şarj süresi artmış sanki
  • Herkese merhabalar

Bende dün itibariyle hepsiburada sitesinden beyaz renk alarak aranıza katılmış bulunmaktayım.

Bundan önceki telefonum nokia n8 di. Özellikle navigasyon uygulaması çok başarılıydı. Android olanlarda bu kadar başarılı göremedim. Bunu deneyerek tecrübe ettik. Ayrıca internetin çok yavaş olduğu, özellikle şehirlerarası yollarda mobil veri ihtiyacı olmadan kullanmak da çok güzel.

Bir kaç sorum olacaktı. N8 de ben bazı dosyaları başka klasörlere taşıyabiliyor ve böylece galeri de vs. görünmemesini sağlayabiliyordum. Yine whatsapp dan vs. gereksiz inen ses dosyalarını filan klasörde görebiliyor ve silebiliyordum. Windosw phone 8.1 de bunu nasıl yapabilirim?

Yine ekrana sabitleme sayesinde farklı ses tercihleri seçebiliyordum. Tek bip, sadece titreşim, yüksek ses vs. kısa yollarım vardı. Bu sistemde bunu yapmak mümkün mü?

Telefona ait bir bildirim ışığı var mı? Eşimde g2 var. Sosyal ağlar, gelen çağrı vs. için farklı bildirim ışıkları seçebiliyor. 9 renk var galiba. Hatta kişiye özel renk de seçebiliyor.

Mpbil veriyi açmak için kısayol oluşturabilir miyim?

Cevap verecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

• fenermaniac kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yeni telefonunuz hayırlı olsun. Eşinizde G2 olduğunu söylemişsiniz. G2 özelliklleri bakımından gayet iyi bir telefon hatta 925 öncesi çok düşünmedim değil
    Ama o çerçevesinin inceliği ve forumlarda 50cm den düşüp kırılan ekranlarından dolayı vazgeçtim. Çok iyi korunması gereken bir telefon

Sorularınıza gelince bildiklerimi yazayım;
    - Dosyalar uygulaması ile en üst dizinde bir klasör oluşturursanız müzik ve resim galerisi görmüyor.
    - Bildirimler+Eylemler üzerinden desteklenen uygulamalar için farklı zil sesi, titreşim ve bildirim durumlarını ayarlayabiliyorsunuz
    - Telefonda bildirim ışığı yok. Fakat kullananların da dikkatini çeken, özellikle şariı bittiğinde açılırken ortadaki windows logosu yanıp sönüyor. Hatta dış kaynaklı forumlarda gelecek bir güncelleme ile bildirim ışığı olarak ayarlanacağı söyleniyor. Farklı renkleri olmayabilir ama yine de işlevsel olacaktır.
    - Mobil veri için kısayol şu anda mümkün değil, GDR2 ile geleceği söyleniyor. Şimdilik bildirim merkezindeki Tüm Ayarlar kısayoluyla Hücresel+Sim uygulamasından ayarlayabilirsiniz.

Dosyalar uygulaması ve bilgi için
    Dosyalar - Windows Phone

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ]

• herkese merhaba,
    bugüne kadar Akıllı telefon kullanmadım, şu an kullanmakta olduğum nokia 7020 cihazım 4.senesini doldurmak üzere ve artık değiştireyim istiyorum.

Nokia Lumia 925 ve LG G2 mini arasında kaldım,

Nokia Lumia 925 sorun çıkarmayan bir telefon mu? LG iyi diye okudum, nokia 3210-3310-numarasını hatırlamadığım 2 nokia ve 7020 telefonları takiben Nokia Lumia 925 i önerirmisiniz?

biraz internet, whatsapp, kullanırım, belki oyun oynarım, çok fazla beklentim yok zaten, batarya bu kullanımla 2 gün yeter mi?

bilgilendirmenizi istirham ederim,

alacağımın aynısından eşime de alacam ,
  • firat74 F kullanıcısına yanıt
    Hocam bu telefon batarya konusunda biraz zayıf. İsterseniz hiç kullanmayın akşamında yine de şarja takmanız gerekebilir. Ama diğer yazdıklarınızı da gayet rahat yaparsınız. Ama şarj bir akıllı telefon için bir gün anca gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spee-D -- 28 Eylül 2014; 17:12:45 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spee-D

Hocam bu telefon batarya konusunda biraz zayıf. İsterseniz hiç kullanmayın akşamında yine de şarja takmanız gerekebilir. Ama diğer yazdıklarınızı da gayet rahat yaparsınız. Ama şarj bir akıllı telefon için bir gün anca gider.

4 saatte bitirdiğim oluyor. 930 un batarya bunda olacaktı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • firat74 F kullanıcısına yanıt
    ben uzun zamandır araştırdığım için bikaç bilgi veriyim . lumia 925 için ısınma ve şarj hariç çok iyi diyor herkes kamerası falan herkes biliodur. g2 ye gelirsek malzeme hariç android için çok iyi olduğunu biliyorum , gördüm ama işte malzeme sıkıntılı kasa 925 kadar sağlam değil o hissi vermiyor .yani düşürme lüksünüz yok ekran gider direk . eşime de alıcam demişsiniz bana kalırsa aynısından almayın kendinize 925 eşinize g2 düşünebilirsiniz . tabi ki işletim sistemi olarak düşüncelerinizi bilmiyorum kendiniz değerlendirirsiniz :)
  • 
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.