Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ] (281. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.906
Cevap
42
Favori
198.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eyvallah hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Mağaza da flickr uygulaması yok mu ben mi göremedim?

Resmi uygulaması malesef yok.
    Ben şunu kullanıyorum:
    http://www.windowsphone.com/en-in/store/app/flickr-booth/3ec30a84-2f6b-46ff-8b86-a09d70f4ee4e

Gayet kullanışlı ve başarılı bir uygulama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihazın konum bulma performansı nasıl arkadaşlar?
    bundan önce 920 kullanıyordum, en geç 5sn de tam konum bulup uyduya kilitleniyordu
    925'te maalesef özellikle şehir merkezi dışında dakikalarca konum arıyor ve yaklaşık konum veriyor (500metre içinde gibi)

GPS'i özellikle şehir dışında sık kullananlar varsa yorumlarını bekliyorum.
  • hepsiburada da 16 gb lık l925 829 tl ye düşmüş fiyatı çok iyi bence
  • arkadaşlar yeni cihaz alcam, aklımda L925 de var. en çok merak ettiğim konu uygulamalar, uygulamalar gelişti mi? özellikle whatsapp'tan rahatça medya transferi yapabiliyor muyuz? en çok kullandığım programlar whatsapp, youtube. bu iki uygulama iyi olsun, tarayıcı performansı güzel olsun, bataryası ortalamanın üstünde gitsin, kamerası güzel olsun başka pek bir şey istemiyorum cihazdan. ne diyorsunuz, istediklerime uygun mudur cihaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrbstnc

arkadaşlar yeni cihaz alcam, aklımda L925 de var. en çok merak ettiğim konu uygulamalar, uygulamalar gelişti mi? özellikle whatsapp'tan rahatça medya transferi yapabiliyor muyuz? en çok kullandığım programlar whatsapp, youtube. bu iki uygulama iyi olsun, tarayıcı performansı güzel olsun, bataryası ortalamanın üstünde gitsin, kamerası güzel olsun başka pek bir şey istemiyorum cihazdan. ne diyorsunuz, istediklerime uygun mudur cihaz?

920 almanızı öneririm. daha hafif olması dışında bir artısını göremedim 925in. hafıza sorunu da cabası
  • bende 15 gündür lumia 920-925 almayı düşünüyorum. konuyu geriye doğru 5 sayfa kadar okudum şarjın çabuk bitmesi ve cihazın çok ısınması genel bir sorun gibi duruyor. ne dersiniz arkadaşlar hiç bulaşmayıp 920 mi alayım?
  • anonymousilver A kullanıcısına yanıt
    Benim telefon şehir içinde ve dışında çok hızlı buluyor konumu ve nokta atışı nerdeyse..
    Foursquare'den here drive açarak çok işime yarıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: dilemma_07

bende 15 gündür lumia 920-925 almayı düşünüyorum. konuyu geriye doğru 5 sayfa kadar okudum şarjın çabuk bitmesi ve cihazın çok ısınması genel bir sorun gibi duruyor. ne dersiniz arkadaşlar hiç bulaşmayıp 920 mi alayım?

Bende arkadaş gibi ikilemde kaldım 920 de 925 deki gibi videoda görüntü sabitleme varmı acaba

• arkadaşlar yardım bekliyorum bu saatten sonra 920 alınır mı? 925 mi tercih edeyim ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 60kc3

quote:

bende 15 gündür lumia 920-925 almayı düşünüyorum. konuyu geriye doğru 5 sayfa kadar okudum şarjın çabuk bitmesi ve cihazın çok ısınması genel bir sorun gibi duruyor. ne dersiniz arkadaşlar hiç bulaşmayıp 920 mi alayım?

Bende arkadaş gibi ikilemde kaldım 920 de 925 deki gibi videoda görüntü sabitleme varmı acaba

Aynı batarya aynı işlemci aynı ekran boyutu...

Üstelik 925 paneli, ips'e göre daha tasarruflu olan amoled. Bu sebeple 920nin şarjı daha iyi gidiyor kanısına nasıl vardınız?

Önceliğiniz batarya ise, ikiside vasat batarya performansına sahip. Yeni çıkan 930da aynı nane. Batarya biraz büyüdü, ekran ve işlemci büyünce 925ten farkı kalmadı.

Lumialarda batarya için 720, 1320, 1520 tercih edilebilir.

• quote:

arkadaşlar yardım bekliyorum bu saatten sonra 920 alınır mı? 925 mi tercih edeyim ne dersiniz?

Daha önce de yazmıştım kıyaslarsak, karar sizin.

quote:

Ebat ve ağırlık farkı var 920 plastik kasa ve baya ağır, ayrıca 920 nokianın ilk çıkan Windows 8 telefonu.

Yeni seri 925 alüminyum, şık bir kasaya sahip ama elden kayıyor.

920 varsayılan olarak 32 gb, 925 ise 16 gb ve 32 gb(sadece siyah renk) modelleri var.

920 ips lcd ekran
    925 amoled ekran. Tasarruflu, özellikle göz atma ekranın da çok tasarruf sağlıyor. Göz atma, telefona gelen arama msj vs, saat gibi bildirimlerin telefon kilitliyken bile görünmesini sağlayan güzel bir yardımcı. 925 bunları gösterirken sadece o pixelleri yakarak enerji tasarrufu sağlar.

Ama amoled ekranlar, Webde gezerken Hareketli yazılarda titreme yapıyor. Çok kafaya takılacak bir durum değil, söylemesem anlamazdı bile.
    Ben yine söyleyeyim de fanlık yapıyor durumuna düşmeyeyim.

Bu glance, yani göz atma ekranı.
     [ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ]

Onun dışında donanımları aynı. Batarya güçleri aynı.

Nokia ürünleri %99 distribütör garantili zaten, akakçeden kıyaslama yaparsın.

• Şu an 920 kullanıyorum yine alsam yine 920 yi alırdım. Göz atma ekranını ayarlardan özet olarak kullandığınızda ips ekranda şarja etkisi olmuyor.
    İps ekran beyaz renkleri amolede göre daha iyi verir.,
    Kasa sağlamlığı 920 nin daha fazladır. Kaç kere yere düştü sıkıntı olmadı.
    Kaydırmalarda 925 in ekranda yazıların kutuların vs.. arkasında iz kalırken , 920nin ekranında iz kalmaz.

Ama
    925 in tasarımı daha iyidir.
    İncelik ve hafifliği daha iyidir , kalın ve ağır telefon taşımak zor geliyor.

Olay tamamen kişisel tercihlere bağlı , iyi ekran , dayanıklı kasa ama hantal telefon mu ? Yoksa hafif zarif ama daha alt seviye ekranlı telefon mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran konusuna yaklaşımın yanlış. ips beyazı iyi veriyosa amoled de siyahı iyi verir.
    Ayrıca iz kalma meselesi ne acaba? Ekranı açıp öylece telefonu mu izliyosunuz da iz kalıyor ben 7/24 whatsappta olduğum aşağıda whatsapp şeylerinin izi kaldı ama o da çok dikkatli bakmadan belli olmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NamelessWonder

Ekran konusuna yaklaşımın yanlış. ips beyazı iyi veriyosa amoled de siyahı iyi verir.
    Ayrıca iz kalma meselesi ne acaba? Ekranı açıp öylece telefonu mu izliyosunuz da iz kalıyor ben 7/24 whatsappta olduğum aşağıda whatsapp şeylerinin izi kaldı ama o da çok dikkatli bakmadan belli olmuyor.

Hayır ondan bahsetmiyorum , elbette amoled ekranlarda ekran yanığıda olabilir ama l925 in ekranında yazıları veya kutuları hızlıca kaydırınca kayan yazıların veya kutuların arkasından bulanık iz geliyor. Hayalet etkisi oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim telefon internete ki buna sosyal ağlarda dahil, Ayfon ve Samsung'a göre çok daha geç giriyor. Gerçi çoğunlukla 3G değil Edge çekiyor ya onda da aynı.Sim ayarları 3G , paket olarak Turkcell sosyal var niye böyle bir yerde mi hata yapıyoruz? Feysten bazen kişinin gelmesi bile dakikalar alıyor çoğu zamanda veri alınamıyor türü uyarı veriyor.

Ayrıca hala fotoğraf kalitesi video kalitesinin altında. Adam gibi bir güncelleme çıkartamadılar gitti.
  • Aklıma soktunuz sorayım.

Türkcell kullanıyorum, mobil veriyi açtığımda Full yada 3 çeken tel, 2 ya da 1e düşüyor.

Mobil veri kapalıyken, merkezinde bile Full nadir çekiyor, genelde 3.

Bu herkeste böyle mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Arkadaşlar benim telefon internete ki buna sosyal ağlarda dahil, Ayfon ve Samsung'a göre çok daha geç giriyor. Gerçi çoğunlukla 3G değil Edge çekiyor ya onda da aynı.Sim ayarları 3G , paket olarak Turkcell sosyal var niye böyle bir yerde mi hata yapıyoruz? Feysten bazen kişinin gelmesi bile dakikalar alıyor çoğu zamanda veri alınamıyor türü uyarı veriyor.

Ayrıca hala fotoğraf kalitesi video kalitesinin altında. Adam gibi bir güncelleme çıkartamadılar gitti.

Dediğiniz gibi edgeden kaynaklanıyor.Benim L925 arkadaşımın iphonundan (4) çok daha hızlı girmekte..
  • Yetişen alıyor beyler acele edinnnnnnnnn 700tl 32GBhttp://forum.donanimhaber.com/m_97331686/f_//tm.htm#97331686

(bu fiyattan bile satılmıyor anasını satayım)
  • Satılmıyorsa fazla düşme fiyatı derim. Ben de birkaç ürün sattım bedavadan pahalıya verdiğim halde 1 ayda anca diğeri ise 3 aydır bekliyor.
  • 
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.