Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ] (280. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.906
Cevap
42
Favori
198.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu diagnostic uygulamasını ilk kez kullandım bu gdr1 meselesi yüzünden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme yüklenmiyor bir türlü...

indiriliyor, yüklenirken %20 de filan hata veriyor... Tekrar tekrar deniyorum bakalım ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert25

Arkadaşlar, 1020'yi sırf ahize sesinin azlığı nedeni ile sattım. Aranızda hem 1020 hem de 925 kullanan var mı, 925'in ahize sesi 1020'den daha yüksek mi? Eğer böyleyse bu telefondan alma niyetim var. Keşke deneme imkanım olsaydı, fakat çevremde bu telefonu kullanan hiç yok.
  • Galiba bu sorun herkeste var. Şu sayacağım özellikler şuanda l925'te yok, büyük ihtimalle önceki eski modellerde de yok(625 vs.)

- Hoparlör için equalizer desteği
    - Yeni Dolby Surround Sound ses efekti
    - Ekran kısmında parlaklık profili
    - Kamera iyileştirmeleri
    - Nokia camera için living images ( Beta sürümünde eskiden birkaç ince ayarla gizli olan bu seçeneği açabiliyorduk, microsoft sonra güncelleyerek kaldırdı bu olayı, cyan ile de gelmedi)

Bunlar lumia cyan ile gelecek olan standart şeylerdi fakat hiçbiri yok şuanda telefonumda. Bu olaydan haberi olan var mı? Şuanda bu özelliklere tek sahip olan telefon l930...
  • Güncelleme indirildi fakat açılamadı (8018830f) zımbırtısının çözümünü açıklıyorum...

1- Nokia software recovery tool'u yükleyin
    2- Telefonunuzu yedekleyin
    3- Pc'ye bağlayın telefonunuzu, wp 8.0 romunu program aracılığıyla telefonunuza flashlayın (bütün içerik silinecek)
    4- Telefona dev preview kurmadan güncellemeleri sonuna kadar yapın
    5- Son güncellemeden sonra dev. preview uygulamasıyla dev. güncellemelerini açın
    6- GDR1'e güncelleyin
    7- Ve işte bu kadar, gdr1'iniz hayırlı olsun...

Bendede bu hata oldu(Lumia 925). Temp. dosyalarını sildim, 6-7 kere denedim, soft reset attım ama olmadı. Ancak bu şekilde çözülebiliyor... Microsoft Resmi açıklama yapmış düzeltcez diye, kim bilir kaç ay sonra düzeltirler hiç beklemeyin bence

Artılayında birkaç kere herkes görsün, galiba bütün l925'lerde aynı sorun var...

Burada da belirtmiştim aynı çözümü;http://forum.donanimhaber.com/m_95555026/mpage_3/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anisotropic -- 6 Ağustos 2014; 15:50:11 >

• Aisper A kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde yükleyebildim. Teşekkür ederim.

• Cihazı windows xp işletim sistemi yüklü bilgisayara nasıl bağlayabilirim
  • Cyan özellikleri gelmedi 925'e ya :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anisotropic -- 6 Ağustos 2014; 20:47:59 >
  • Arkadaşlar beta yükleyince 2. mikrfonu bozulup sonra düzelen varmı cyan yükledik hala bozuk :(
  • 800 lü hata alan arkadaşlar. tekrar deneyin az önce yüklendi halletmişer sanırım.
  • Hata düzelmiş bende yükledim sorunsuz.Hala hata alan varsa telefonu aç kapa ve developer hesabında tiki kaldır işaretle yapın.Ondan sonra tekrar deneyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klasor uygulamasi harika olmus

• Telefonu sıfırlayıp kuracaklar için; Cyan güncellemesi NSU ya bugün düştü.
    Nokia Software Recovery Tool ile doğrudan Cyan yükleyip üzerine GDR1 yükleyebilirsiniz.
  • Arkadaslar tus kilidi tusu calismiyo islev yapmiyo yardim acil

• Mağaza da flickr uygulaması yok mu ben mi göremedim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paclobutrazol

Cihazı windows xp işletim sistemi yüklü bilgisayara nasıl bağlayabilirim

Bu biraz zahmetli bir işlem diye hatırlıyorum. Bir ara bende XP ile WP'yi bağlamaya çalışmıştım. Daha doğrusu telefonun içeriğini pc'den görmeye çalışmıştım. Biraz İnglizce ya da Google Translate ile çözüme ulaşabilirsin. Şu linke de bir bakarsan işine yarayabilir.

http://answers.microsoft.com/en-us/winphone/forum/wp8-wppersonal/problem-connecting-lumia-925-to-windows-xp/19560b57-3a7d-4019-b3a7-823f6245514c

• Sağolasın @Spee-D

Driverpack ile pc yi tarattım eksik,gerekli ne varsa yükledi çözdüm olayı. Bu sayfaya gitmiştim mediaplayer11 yükleme, güncelleme vs uğraştım ama yapamamıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paclobutrazol

Sağolasın @Spee-D

Driverpack ile pc yi tarattım eksik,gerekli ne varsa yükledi çözdüm olayı. Bu sayfaya gitmiştim mediaplayer11 yükleme, güncelleme vs uğraştım ama yapamamıştım

Her ne kadar yardımcı olamasam da rica ederim. Hem çözümü bulduğun iyi oldu. Yarın bir gün bir başkasının başına gelirse biz de nasıl çözdüğünü söyleriz.
  • Bende de developer sürümü yüklüydü bu gün nsu ile bi güncelleme yükledim 1.5gb boyutlarında. Acaba bu sizin bahsettiğiniz gdr1 midir bu ?
    Kodu :3051.50009.1424.0002
  • GreenMamba kullanıcısına yanıt
    Nokia Software Recovery Tool ile yüklediğiniz resmi 8.1 Cyan sürümü. GDR1 ve sonrasında gelecek Preview güncellemelerini almak için Preview of Developers programını tekrar kurup güncellemelerini tekrar denetlerseniz GDR1'i yüklersiniz.
  • 
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.