Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ] (279. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.906
Cevap
42
Favori
198.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aliens

evet dinamik klasörleme gayet şık ve güzel.

Cyan güncellemesini yapmışmıydınız yoksa 8.1 betadan gdr1 betaya mı geçtiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • jumuu J kullanıcısına yanıt
    8.1 Cyan'dan GDR1 e geçtim.
  • quote:

8.1 Cyan'dan GDR1 e geçtim.

Allah allah hocam ya. Çoğu 925 gibi bende yükleyemedim gdr1 betayı. Devamlı aynı hatayı verdi. Cyan yüklü bende de. Bi arkadaşta demiş dil yükleyin ben italyancayı yükledim oldu diye, telefon uluslararası dil kurumu gibi oldu ne dil bulduysam yükledim ama hala gdr1'i kuramadım.

Bende dil vs yapmadan direkt geldi yükledi. Çarklarda da fazla beklemedi (max10 dk) telefon açılmıştı. Sizde yükleme görünmüyor mu 800 lü bir hata mı veriyor?
  • quote:

Bende dil vs yapmadan direkt geldi yükledi. Çarklarda da fazla beklemedi (max10 dk) telefon açılmıştı. Sizde yükleme görünmüyor mu 800 lü bir hata mı veriyor?

Yükleme gözüküyor indiriyorum telefona yükleme esnasında %10larda 800 lü hata verip yüklemiyor.
    serverlerin yoğunluğundan olabilir, birde bekleyinceye kadar telefonun şarjının min. %50 olmasını sağlayın.
  • aliens kullanıcısına yanıt
    Eyw. Hocam şimdi bi daha denicem olmazsa yapacak bişi yok beklicez artık.

• Kişi kaydettiğimizde neden hem hotmail hen de Windowslive hesabına kaydediyor bunu tek bir hesaba indirmemizin yolu nedir bilen var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliens kullanıcısına yanıt
    Yok yine yüklemedi hocam. İlerdeki günlerde neden hata verdiği çıkar ortaya.

• quote:

Muhtemelen sizin rm-892 klasöründe black öncesi bir sürüm olabilir. C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products klasörü içindekileri silin. Tekrar deneyin.

Alternatif olarak ;
    C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products klasörü içindekileri silin.
    Nokia Software Recovery Tool 1.4.3 hazırda beklesin.
    İlk önce Nokia Software Recovery Tool ve ilgili tüm nokia eklentilerini silin (cable driver vs.)
    Restart sonrası 1.4.3 ü Yönetici hakları ile tekrar kurup deneyin.

Nokia Software Updater varmış Recovery Tool kurunca hemen indirdi teşekkürler
  • 8018830f hatasını alanlardan yüklemeyi deneyip başaran oldu mu?

• Bende yukleyemedim sinir oldum

• Şu ana kadar hiç bi güncellemede sorun çıkarmamıştı buna nasipmiş. Hem de en çok beklediğim klasörleme gelmişken. Hadi onu da geçtim metin tahminleri düzeltilmişken

• Arkadaşlar ben de önerildiği gibi yeni dil ekledim (İtalyanca) ve denedim. Yine aynı hatayı verdi, sonra İtalyanca dilini sildim Türkçe'ye geri döndüm. Bir kez daha denedim ve şu an çarklar dönmeye başladı; problem nasıl çözüldü anlayamadım ama denerseniz belki işe yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasuedxzbl

Arkadaşlar ben de önerildiği gibi yeni dil ekledim (İtalyanca) ve denedim. Yine aynı hatayı verdi, sonra İtalyanca dilini sildim Türkçe'ye geri döndüm. Bir kez daha denedim ve şu an çarklar dönmeye başladı; problem nasıl çözüldü anlayamadım ama denerseniz belki işe yarar.

Yanlış alarm, ek dil güncellemesi diye bir şey yüklendi. Her halde dil değiştirdiğim için.
  • Lumia 925 sahibi olup güncellerken hata alanlar şu yöntemi deneyebilir. Ben yaptım oldu, gerçi biraz zaman alıyor ama napalım.

1- İlk başta yedekleme alın
    2- Nokia Software Recovery Tool'u indirip yükleyin.
    3- Telefonunuzu bu program ile ilk aldığınız haline getirin.
    4- İlk hale geldikten sonra sonra yedeklemeyi yüklemeden ve Preview for Developers programını kurmadan tek tek güncellemeleri yapın.
    5- Yapılacak güncelleme kalmadığında Preview for Developers programını kurup yeni gelen güncellemeyi yapın.
    6- Güncelleme yapıldıktan sonra telefonunuzu ayarlardan sıfırlayın.
    7- Telefon açıldıktan sonra yedeklerinizi yükleyerek devam edebilirsiniz.

Umarım işinize yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aisper

Lumia 925 sahibi olup güncellerken hata alanlar şu yöntemi deneyebilir. Ben yaptım oldu, gerçi biraz zaman alıyor ama napalım.

1- İlk başta yedekleme alın
    2- Nokia Software Recovery Tool'u indirip yükleyin.
    3- Telefonunuzu bu program ile ilk aldığınız haline getirin.
    4- İlk hale geldikten sonra sonra yedeklemeyi yüklemeden ve Preview for Developers programını kurmadan tek tek güncellemeleri yapın.
    5- Yapılacak güncelleme kalmadığında Preview for Developers programını kurup yeni gelen güncellemeyi yapın.
    6- Güncelleme yapıldıktan sonra telefonunuzu ayarlardan sıfırlayın.
    7- Telefon açıldıktan sonra yedeklerinizi yükleyerek devam edebilirsiniz.

Umarım işinize yarar.

Hocam iyi diyosun da sıfırlama olmadan işe yarayacak bi çözüm lazım.

• Ben dayanamadığımdan hemen halletmek istedim. Zaten açıklama da yaptılar ilgileniyoruz diye. Biraz beklerseniz daha kolay bir çözüm bulunacaktır. :)
  • Ben de aynı hatayı aldım muhtemelen zayıf internet hızından dolayı oldu. Trenin wifisinden zorladım da

İnternet hızını kontrol edin arkadaşlar

• Dinamik Klasörler iyi güzelde, eklediğim programlardan mı bilmiyorum şarj çok hızlı bir şekilde indi ve telefon ısınıyordu. Ana ekrandan klasörleri kaldırınca telefon normale döndü. Eklediğim program veya oyunların arka plan çalışma kapalı.

Şarj tükenmesi ve ısınma sorunu yaşayan var mı? Birde pil tüketiminde Internet Explorer ve Müzik İndir arka plan kapalı olmasına rağmen en çok tüketim onlarda görünüyor.

• 
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.