Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ] (283. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.906
Cevap
42
Favori
198.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar fiyat uygun hale gelmişken kaliteli bir cihaz almak istiyorum şu anda note 3 kullanıyorum ve şarj olarak tabii kıyaslanamaz. Peki Gün boyu 3g açık e posta sürekli senkronize halde whatsapp kullanımı ve günde 1 saat civarı telefon görüşmesi ve internet kullanımı ile günü çıkarır mı? Bir de ekran parlaklığı otomatikte kullanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tt82

Arkadaşlar fiyat uygun hale gelmişken kaliteli bir cihaz almak istiyorum şu anda note 3 kullanıyorum ve şarj olarak tabii kıyaslanamaz. Peki Gün boyu 3g açık e posta sürekli senkronize halde whatsapp kullanımı ve günde 1 saat civarı telefon görüşmesi ve internet kullanımı ile günü çıkarır mı? Bir de ekran parlaklığı otomatikte kullanırım

Çıkarmaz.

• Denim güncellemesi ne zaman çıkıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: sedicovalvole

quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Arkadaşlar bir süredir bekliyorum ama Instagram resmi olarak sanırım hala gelmedi mağazaya. Ne zaman gelecek bilen var mı? Ben üye değilim bir de üye olacağım güvenilir bildiğiniz uygulama var mı 3. parti instagramda?

Instagram resmi olarak BETA sürümü mağazada bayadır mevcut zaten 3.Parti yazılıma ihtiyaç yokki!

INSTAGRAM BETA

Flickr ile karıştırmışım, sağolasın hatırlattığın için.

Telefon hakkında bilgi soranlar olmuş. Arkadaşlar bu telefon benim gibi elimin altında bir akıllı telefon olsun diyenler için ideal. Klasördür, o dur budur pek ilgim çekmiyor. Gerektiğinde internete giriyorum, sosyal ağlara bir bakıyorum o kadar. Bu türden birisiyseniz şarj 1 gün rahat gider 2. günü de zorlarsınız ama çok nadir olur bu. Eksik yönü maalesef kamerası değil kamerasının yazılımı. Kamera video da müthiş ama fotoğrafta hala istenilen kalite de değil maalesef.

• tenekekutu kullanıcısına yanıt
    Lumia Denim ile "Lumia Kamera" geleceği ve kamerada iyileştirmeler olduğu söyleniyor. Merakla bekliyoruz.

Ayrıca telefonu çok kullanmayan arkadaşlar Pil Tasarrufunu sürekli hale getirir ve sadece kullandıkları programlara izin verirlerse forumlarda pilin 3 güne yaklaştığını söylüyorlar.
  • cevaplar için sağolun,
    biraz daha okuma yaparak araştırmaya devam edeyim,

biraz bakındım nette,

lumia 720 nasıldır bilirmisiniz? whatsapp kullanılır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat74 -- 29 Eylül 2014; 11:18:07 >
  • Hocam merhabalar

Bilgilendirme için çok teşekkürler. Dediğiniz şekilde yaptım ve sorun çözüldü. Şu an tek sorunum whatsapp bildirim gelmemesi. Açtığımda hemen düşüyor ama diğer türlü gelmiyor. Whatsapp için ne yapabilirim?

Şarj gerçekten hızlı tükeniyor. Sabah 7 gibi %100 olan şarj 15 dk konuşma, 5 dk kadar whatsapp yazışma 10-15 dk kadar arkadaşların kurcalaması. Kameraya filan baktılar, 10-15 fotoğraf çekildi. Mobil veri var ama 2g olarak açık şekilde kalan %64. Isınma var ama oyun vs çok uğraşılmadığı sürece çok zararlı olacağını sanmıyorum. Ama şarj hep böyle giderse gerçekten çabuk bitiyor. Bu kadar güzel bir telefona yakışmayan bir şarj performansı. İnşallah düzelir.
  • fenermaniac kullanıcısına yanıt
    İlk zamanlar kurcamaktan pil çabuk tükeniyor. Bir hafta sonra normale dönmeye başlar
    Telefonun tüm güncellemelerini tamamlayın, bildirimlerde sorun olmaması lazım.

Bazen bildirim ayarlarında sorun olabiliyor.
    Bildirimler+Eylemler de Whatsapp'ı bulun. Ayarları resimdeki gibi olmalı. Gerekirse Bildirim Sesi ni değiştirip öyle deneyin

Pil süresi içinde;
    1- Ayarlarda NFC, Konum; Telefonumu bul vs gerekmeyenleri kapatın.
    2- Uygulamalarda Pil Tasarrufu açıp "Arka Planda Çalışabilen Uygulamaları Göster" i seçin. Arka planda sürekli çalışmasını istemediğiniz uygulamaları kapatın.
    Hava Durumu, Whatsapp gibi takip ettikleriniz açık olsun. Gereksiz oyun, harita gibi programların arka planda çalışmalarına izin vermeyin.

• Arkadaşlar bu telefonda instagram var mı?

• SonNn_ S kullanıcısına yanıt
    Beta olarak mağazada mevcut. Fakat 6tag uygulaması resmi betadan daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliens

Beta olarak mağazada mevcut. Fakat 6tag uygulaması resmi betadan daha iyi.

Hocam yani normal androidteki gibi çalışıyor mu? Hayır hediye olarak alacağım da 800-900 civarına 925 düşünüyorum. Genel olarak araştırıyorum.

• Hocam merhabalar
    Whatsapp arka planda çalışmayı kapatmısım. Acar açmaz duzeldi😃 dediğiniz gibi gereksizleri kapatıyorum. Ama telefonun pil değişebilir olsa veya daha buyuk olsaymış çok daha güzel olurmuş.

• fenermaniac kullanıcısına yanıt
    birkaç sene sonra sıkıntı olursa serviste pili değiştiriyorlar
    Hiç değilse orijinal batarya ile değiştirmiş oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliens -- 29 Eylül 2014; 14:10:21 >
  • firat74 F kullanıcısına yanıt
    geçen hafta babam a aldım( lumia 720 ) şu an çok memnun batarya olarak hiçbir lumia bu kadar değildir sanıırm babam a 3 gün falan gidiyor . whatsapp kurmadım ama mutlaka çalıştırır kasa çok sağlam ekran da 4.3 inç çok ideal bence sadece artık eski bi model bunla ilgili sorununuz yoksa iyi bi telefon diyebilirim . kamerası da carl zeiss zaten bildiğim kadarıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swingest -- 29 Eylül 2014; 15:01:32 >
  • swingest S kullanıcısına yanıt
    babalar ve orta yaş için L720 alınır
    bilgi için teşekkür ederim,
  • quote:

Orijinalden alıntı: firat74

cevaplar için sağolun,
    biraz daha okuma yaparak araştırmaya devam edeyim,

biraz bakındım nette,

lumia 720 nasıldır bilirmisiniz? whatsapp kullanılır mı?

720 alacağına 925 al daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefon ne zamana kadar güncelleme alıcak ?
    Bu arada gelen güncellemeler ile ısınma sorunu çözüldü mü yada azaldı mı ?
  • Spee-D kullanıcısına yanıt
    son bir soru daha;

ısınma problemi var mı? 16-32 gb iki seçenek var ,

16 gb yeterli olmuyor mu?
  • şu nokia da sd kart desteği konusunu açıklığa kavuştursun. Windows phone, sd karta sınırsız destek veriyor, ama yeni tanıtılan cihazlarda sd kart desteği yok. Bu ne perhiz ne lahana turşusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliens

birkaç sene sonra sıkıntı olursa serviste pili değiştiriyorlar
    Hiç değilse orijinal batarya ile değiştirmiş oluruz

Hocam nokia n8vardı. 4. Yılında pil işlevini kaybetti. 😃 o zaman yenisini alırız artık

• 
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.