Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.906
Cevap
42
Favori
198.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eP_362

32GB sadece siyah renk olacak. Ayrıca kablosuz şarj kapağı 39 TL olacak.

kılıf yerine şarj kapağı alırız 39 liraya iyi olur
  • Avorlair kullanıcısına yanıt
    Sordum ben de izmir forum mağazasına daha satışa başlamamışlar. Cihazlara stoklara girmiş büyük ihtimal hafta sonu falan satışa çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

quote:

Orijinalden alıntı: Memko35

quote:

Orijinalden alıntı: ÖEY

Yahu 3 ayrı konuda bahsetmiştim ama sen nasıl oldu da görmedin 3 Ekim'de resmi Türkiye lansmanı yapılacak. Muhtemelen yine Ekim ayı en geç Kasım'ın ilk haftası satışa çıkar. Fiyat söylemiyorlar ama tahminler 1749 tl civarı olduğu yönünde

1750den çıkarsa çok yazık olur güzelım cihaza 1400civarı beklemekteyim

1400 olursa çıkar çıkmaz alırım ama çok iyimser olmuş en düşük 1650 diye düşünüyorum

Hocam arkadaşların da belirttiği gibi fiyat bilgisi geldi 1399Tl hatta Ereyon'da 1371TL. Dual-core krait ve adreno 225 ve wp8 sonuçta bir one bir s4 değil tasarım harika olsa da donanım düşük olunca insanlar aynı parayı vermek istemez ve piyasada sönük kalırdı cihaz fiyat çok iyi oldu Nokia'yı tebrik etmek lazım birde cihazı canlı gördük mü net fikir sahibi oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Avorlair

marmarisi aradim daha gelmemis

Marmaris e kolay kolay gelmez bodruma ya da,izmire sor bir Marmaris de yasayan biri olarak söylüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yahu 3 ayrı konuda bahsetmiştim ama sen nasıl oldu da görmedin 3 Ekim'de resmi Türkiye lansmanı yapılacak. Muhtemelen yine Ekim ayı en geç Kasım'ın ilk haftası satışa çıkar. Fiyat söylemiyorlar ama tahminler 1749 tl civarı olduğu yönünde

1400 olursa çıkar çıkmaz alırım ama çok iyimser olmuş en düşük 1650 diye düşünüyorum

Hocam arkadaşların da belirttiği gibi fiyat bilgisi geldi 1399Tl hatta Ereyon'da 1371TL. Dual-core krait ve adreno 225 ve wp8 sonuçta bir one bir s4 değil tasarım harika olsa da donanım düşük olunca insanlar aynı parayı vermek istemez ve piyasada sönük kalırdı cihaz fiyat çok iyi oldu Nokia'yı tebrik etmek lazım birde cihazı canlı gördük mü net fikir sahibi oluruz.

yok biz 1750 diye bahsederken lumia 1020 den bahsetmiştik

• bu model biraz daha erken çıksa daha iyi olurmuş bence. şimdi 1020'yi bekliyorum ben, bunu unuttum bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizci535

quote:

marmarisi aradim daha gelmemis

Marmaris e kolay kolay gelmez bodruma ya da,izmire sor bir Marmaris de yasayan biri olarak söylüyorum.

sagolasin o zaman bodrumu ararim yarin :) internete eklemisler telefonu ama kimsede yok daha

• quote:

Orijinalden alıntı: uA006

bu model biraz daha erken çıksa daha iyi olurmuş bence. şimdi 1020'yi bekliyorum ben, bunu unuttum bile.

Lumia 1020 almak en mantıklısı. 2gb rami olması bile bu teli almaya deger

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yok biz 1750 diye bahsederken lumia 1020 den bahsetmiştik

Yanlış anlaşılma oldu hocam o zaman kusura bakmayın

• bursa karfur turkcelle gelmiş 925. ama teshirde yok haberiniz olsun

• quote:

quote:

bu model biraz daha erken çıksa daha iyi olurmuş bence. şimdi 1020'yi bekliyorum ben, bunu unuttum bile.

WP de o kadar rama ihtiyaç yok. Bence tasarım ve kalite olarak 925 çok daha iyi bir tercih olur.
  • bodrum vodafone a gelmiş, ben uçuyorum beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

quote:

quote:

WP de o kadar rama ihtiyaç yok. Bence tasarım ve kalite olarak 925 çok daha iyi bir tercih olur.

seçimde kamera önemli bir kriter değilse şuan için en iyi lumia 925

• quote:

bodrum vodafone a gelmiş, ben uçuyorum beyler

32GB versiyonu gelmiş mi peki, arayıp sorduğumda net bir cevap veremedi içkale.

• http://www.youtube.com/watch?v=Fa1bpdhXqXQ

• quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

http://www.youtube.com/watch?v=Fa1bpdhXqXQ

Videoya bayıldım özelliklerden hassaslık açılabilmesi çok güzel ( eldivenler için) bugün lumia 925 aldım 1300 tl den izmir karşıyakadan telefondan gayet memunun sadece daha alışamadım gerçekten kamearası dedikleri kadar var

• Whats App varmı arkadaşlar
    Androidden bıktım ama yağmurdan kaçarken doluya tutulmayalim

• 32gb modeli almış bulunmaktayım,darısı sizlerin başına :) bodrum içkale vodafone daki son 32gb lığı aldım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

Whats App varmı arkadaşlar
    Androidden bıktım ama yağmurdan kaçarken doluya tutulmayalim

Olmaz mı gözunu seveyim :D

• Hayırlı olsun, güle güle kullanın
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.