Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.906
Cevap
42
Favori
198.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi hoşda ucuz iphone araştırmadım ama i5s 2500tl'ye ucuzu ise 1600'e falan çıkar (ki çıkmasıda 3 ay sürer burda) ve bu cihazdan zayıf olucaktır,malzeme kalitesi,ekranı,kamerası vs.(tabi özellikler belli olsun daha rahat kıyaslanır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 18 Ağustos 2013; 20:25:29 >

• http://magaza.turkcell.com.tr/akilli-telefon/Nokia-Nokia-Lumia-925/1007378/.html

- Yeni Nokia Lumia 925 gri renk seçeneğiyle sadece Turkcell'de!
    - Ön satış sonrası, ürün sevkiyatlarına 27 Ağustos tarihinden itibaren başlanacaktır.
    - 50 TL değerinde TurkcellMagaza.com hediye çeki fırsatıyla!

• 920 ve 925 fotoğraf karşılaştırması. İkisindede amber yüklü olmasına rağmen 920 çok daha iyi fotoğraf çekmiş ama bu nasıl olur?

http://allaboutwindowsphone.com/features/item/18194_Amber-powered_Nokia_Lumia_920_.php
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raven

920 ve 925 fotoğraf karşılaştırması. İkisindede amber yüklü olmasına rağmen 920 çok daha iyi fotoğraf çekmiş ama bu nasıl olur?

http://allaboutwindowsphone.com/features/item/18194_Amber-powered_Nokia_Lumia_920_.php

Yazılımsal problem olması muhtemel , update ile çözülecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

quote:

920 ve 925 fotoğraf karşılaştırması. İkisindede amber yüklü olmasına rağmen 920 çok daha iyi fotoğraf çekmiş ama bu nasıl olur?

Elbette yazılımsal ama bu güncellemeyi dağıtmadan önce hiç mi test etmiyorlar yada hiç mi karşılaştırma yapmıyorlar da böyle bulanık fotoğrafları kullanıcıların görmesine müsaade ediyorlar. 925 almayı düşünürken sinir oldum bu fotoğraflara, üstüne üstlük 925'teki kameranın düşük ışık için bir lens fazladan içermesine ve algoritma olarak pureview 2 olmasına rağmen şu fotoğraflara bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: w_wallace

iyi hoşda ucuz iphone araştırmadım ama i5s 2500tl'ye ucuzu ise 1600'e falan çıkar (ki çıkmasıda 3 ay sürer burda) ve bu cihazdan zayıf olucaktır,malzeme kalitesi,ekranı,kamerası vs.(tabi özellikler belli olsun daha rahat kıyaslanır)

dediğiniz gibi hocam hepsi çıktıktan sonra bi elle temas ettirmek lazım cihazları. ona göre karar veririz artık.
  • quote:

quote:

quote:

Elbette yazılımsal ama bu güncellemeyi dağıtmadan önce hiç mi test etmiyorlar yada hiç mi karşılaştırma yapmıyorlar da böyle bulanık fotoğrafları kullanıcıların görmesine müsaade ediyorlar. 925 almayı düşünürken sinir oldum bu fotoğraflara, üstüne üstlük 925'teki kameranın düşük ışık için bir lens fazladan içermesine ve algoritma olarak pureview 2 olmasına rağmen şu fotoğraflara bak.

Haklısınız

• quote:

quote:

quote:

quote:

Haklısınız

İnsanı huylandırdılar şimdi,çıkmasına 1 hafta kalmış.Kamerası daha iyi olması lazım eşitse bile almam,lensi boşunamı taktılar.Yazılım kısmı çok önemli tabi,olayın %40'ı yazılımın işlemsi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 22 Ağustos 2013; 22:53:16 >

• Ereyonda 1399Tl satışa başlamış.Siyah ve Beyaz renkleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Great.Wave -- 23 Ağustos 2013; 18:19:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün telefonun resmi lansmanı basına yapıldı. 16gb'lık versiyon tüm satış kanallarında 3 Eylül itibarıyla başlıyor. Fiyat 1399 tl. 32 gblık versiyon ilk 3 ay sadece Vodafone olmak üzere daha sonrasında yine tüm satış kanallarında satışa açılacak. Onun fiyatı da 1549 tl. Ayrıca 1020'nin lansmanı 3 Ekim resmi satışa çıkış tarihi Kasım ayı içerisinde olabilir. 1020'nin tahmini fiyatı 1749 tl olabilir.
  • sen cok yaşa :D vodafone 32 gb lığı ne zaman satisa cikaracak 3 eylul mu yine?

• quote:

Orijinalden alıntı: Avorlair

sen cok yaşa :D vodafone 32 gb lığı ne zaman satisa cikaracak 3 eylul mu yine?

3 Eylül diye biliyorum
  • 150 tl farka değer mi 32gb
  • sen harikasin :D

• quote:

Orijinalden alıntı: mezarkabulone

150 tl farka değer mi 32gb

sabahtan beri ben de onu dusunuyom, deger mi degmez mi diye :D

• 32GB sadece siyah renk olacak. Ayrıca kablosuz şarj kapağı 39 TL olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avorlair

quote:

Orijinalden alıntı: mezarkabulone

150 tl farka değer mi 32gb

sabahtan beri ben de onu dusunuyom, deger mi degmez mi diye :D

ne için lazım olacak onu düşünmek lazım.. yaklaşık 3000 mp3 mesela.. veya çözünürlüklü fotoğraf çeksek hep ne kadar
    yer tutar hesap etmek lazım bunları.. onun dışında video olayı da var tabi..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Haklısınız

925'in çektiği fotoğraflar 920'nin kamera güncellemesi almadan önceki haline benziyor. Birincisi netlik sorunu ikinciside beyaz dengesi sorunu. Yüzde yüz güncellemeyle düzeltilecek ama tuhaf olan 925'in amber ile çıkmasına rağmen kötü fotoğraf çekmesi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq_

470 euro kdv dahil değil heralde + kdv *euro dersek 1300tl falan yapıyor. ama sanmıyorumki 1299'dan çıksın. tahminimce 1399TL'den sunacaklar.
    720 - 999
    820 - 1249
    925 - 1399
    920 - 1499 tabi bunlar benim tahminim sonra gelip bana atar yapmayın burda

Bizim tahminler doğru çıktı,1399Tl'ye eylül'ün ilk haftası geliyor cihaz

Ek olarak 920'ye indirim gelicek ve 925'ten ucuz olucak diyordum oda olmuş.1240Tl'ye düşmüş,925 çıkınca bir miktar daha düşebilir.

yapılan kampanyalarla mı o fiyata düşer dediniz yoksa genel bir fiyat indirimi mi oldu? benim gördüğüm en uygun vatanda %30 indirimle 1268 tl.

• quote:

Orijinalden alıntı: uA006

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq_

470 euro kdv dahil değil heralde + kdv *euro dersek 1300tl falan yapıyor. ama sanmıyorumki 1299'dan çıksın. tahminimce 1399TL'den sunacaklar.
    720 - 999
    820 - 1249
    925 - 1399
    920 - 1499 tabi bunlar benim tahminim sonra gelip bana atar yapmayın burda

Bizim tahminler doğru çıktı,1399Tl'ye eylül'ün ilk haftası geliyor cihaz

Ek olarak 920'ye indirim gelicek ve 925'ten ucuz olucak diyordum oda olmuş.1240Tl'ye düşmüş,925 çıkınca bir miktar daha düşebilir.

yapılan kampanyalarla mı o fiyata düşer dediniz yoksa genel bir fiyat indirimi mi oldu? benim gördüğüm en uygun vatanda %30 indirimle 1268 tl.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/lumia-920-beyaz-nokia-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,36235.html

Buraya göre söylemiştim 1240tl'yi.

Bişi sorucam peki 920 kamera perfonmansı günellemelerde düzelmişti peki bu güncellemeler nokia'nınmıydı? yoksa microsoft'un muydu? Microsoft'un ise 920'ye özel güncellemeler miydi?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.