Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.906
Cevap
42
Favori
198.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: imataraci

quote:

Orijinalden alıntı: 1ree

quote:

Orijinalden alıntı: w_wallace

quote:

bugün şeytana uydum int üzerinden 920 siyah siparişi verdim bu telin fiyatı düşmedi 1000-1200 aralığında yazın taksitle alırım diye düşünüyordum ama adamların bırak indirmeyi bir çok mağaza fiyatı yukarı çıkardı
    androide veda edelim slm wp8 :)

1350 Tl seviyesinde artık L920.
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/lumia-920-beyaz-nokia-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar%2C36235.html?ref=akakce&v=1.88.3

hocam ankaradan bir sitede 1275 tl ye siyahını aldım (alalaımbakalım)
    daha ikl gun cok da kurcalayamadım biraz kıllandım telefon çok ısınıyor ama kilitlenme falan olmadı ayrıca almadan sordum kutu içeriği her sey orijinal mi diye evet dediler Nokia türkiye garantili dediler kutuyu siz acıyorsunuz diye kendilerinden cok emın konuştular. teli alıp inceledim üzerinde hic çizik yok ama sanki de ön kamera ve ses cıkıs hoperloru sankı bıraz tozlu gıbı ayrıca aksesuraları orijinal ama cok basıt bır naylona konulup kapatılmış naylonun hıc bır yerınde nokıa falan yazmıyor eskılerde hep orjınallık yazıları olurdu. kutuyu ilk siz açacaksınız dediler kutu geldı evet ılk ben açtım ama bı baktım içinden fatura cıktı yanı yenıden ambalajlanmış.
    en cok ısınma sorununa takıldım sizde de aynı mı acaba?

Aynen cok isiniyor. Kafana takma AMA. Hepsi Boyle.

Saol hocam
    evet ben de kullanan arkadaşlardan sordum htc ler ve samsunglar da ısınıyormuş L920 kullanan cok yok soramayıp böyle forumdan bilgileniyoruz :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bugün şeytana uydum int üzerinden 920 siyah siparişi verdim bu telin fiyatı düşmedi 1000-1200 aralığında yazın taksitle alırım diye düşünüyordum ama adamların bırak indirmeyi bir çok mağaza fiyatı yukarı çıkardı
    androide veda edelim slm wp8 :)

1350 Tl seviyesinde artık L920.
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/lumia-920-beyaz-nokia-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar%2C36235.html?ref=akakce&v=1.88.3

hocam ankaradan bir sitede 1275 tl ye siyahını aldım (alalaımbakalım)
    daha ikl gun cok da kurcalayamadım biraz kıllandım telefon çok ısınıyor ama kilitlenme falan olmadı ayrıca almadan sordum kutu içeriği her sey orijinal mi diye evet dediler Nokia türkiye garantili dediler kutuyu siz acıyorsunuz diye kendilerinden cok emın konuştular. teli alıp inceledim üzerinde hic çizik yok ama sanki de ön kamera ve ses cıkıs hoperloru sankı bıraz tozlu gıbı ayrıca aksesuraları orijinal ama cok basıt bır naylona konulup kapatılmış naylonun hıc bır yerınde nokıa falan yazmıyor eskılerde hep orjınallık yazıları olurdu. kutuyu ilk siz açacaksınız dediler kutu geldı evet ılk ben açtım ama bı baktım içinden fatura cıktı yanı yenıden ambalajlanmış.
    en cok ısınma sorununa takıldım sizde de aynı mı acaba?

Hayırlı olsun umarım sorunsuzdur.Bu mesajını 920 sayfasına yaz.Bende 920 yok kasasını beğenmemiştim ondan almamıştım. (htc titan var wp 7.8)

Normal kullanırken ısınıyorsa sorunludur.Ama eğer uzunsüre oyun oynarken veya nette gezinirken ısınıyorsa ona birşey diyemem.Kullananlara sor eğer onlarda benzer bir durum yoksa iade etmen gerekebilir.

sürpriz!!
    telefonu incelerken ne göreyim içinde daha önce çekilmiş resim gördüm
    adamlar kullanılmış telefon göndermiş yarın araştırıp cayma hakkını kullanıcam teli iade edecem adamlara güvenilmez ki hadi değiştir diyelim

walla arkadaşlar aman dikkat edin bu kadar adice bir şey olur mu bizde hevesle yeni telefon kullanıcaz diye seviniyoruz

ilk defa böyle bir şey başıma geliyor telefonu iade edip cayma hakkımı kullanıcam ama adamlar paramı ne zaman nasıl iade edecek yarın bankayla bi görüşeyim.

hocam son durum nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• jumuu J kullanıcısına yanıt
    Teli iade ettim adamlar hatalrını kabul edip yanlışlık olmuş isterseniz yenisini gönderelim dediler artık güvenemem dedim para iadesi istedim 3 gün sonra paramı iade ettiler bende kliksada beyaz renk sipariş geçtim daha elime geçmedi. L920 den soğumadım ama bekleyip 1020 sini mi alsaydım acaba :)
  • quote:

Teli iade ettim adamlar hatalrını kabul edip yanlışlık olmuş isterseniz yenisini gönderelim dediler artık güvenemem dedim para iadesi istedim 3 gün sonra paramı iade ettiler bende kliksada beyaz renk sipariş geçtim daha elime geçmedi. L920 den soğumadım ama bekleyip 1020 sini mi alsaydım acaba :)

Şuan 920 alman hata olmuş bence.925 çıkmak üzere onun ve 920'nin o çıkınca fiyatını görmek lazımdı.

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 15 Temmuz 2013; 21:23:14 >

• http://www.chip.com.tr/makale/nokia-lumia-925-testte_41507.html

bunu okuduktan sonra iyice kararsız kaldım dayanıklılık, verimlilik, donanım ve uzun süre kullanma bakımında hangisini almalıyım? 920 X 925
  • quote:

quote:

Şuan 920 alman hata olmuş bence.925 çıkmak üzere onun ve 920'nin o çıkınca fiyatını görmek lazımdı.

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ]

hocam 925 in artısı yok inceledim işlemci aynı ram aynı hdd 16 gb 920 de 32 gb. biraz daha hafif ve kasası köşeli değil ama 1020 ram 2 gb kamera 41 mp kasa daha güzel biraz daha hafif bekleyip 1020 düşünmek daha mantıklı ama fiyatı ne olur bilemiyoruz 928 925 e göre daha mantıklı.
    sizde hangisi var 925 i mi bekliyorsunuz

• quote:

iyi yapmışsınız.boyle yerlerin 2. kez cihaz gonderelim demelerine anlam veremiyorum,biraz yuz olur insanda ya.(ucretsiz gonderceklerse o ayrı tabi ) bende 6 ay sonra 925 dusunuyorum 1020 ye para yetiştiremem sanırım.

• uzun zamandır Lumia 925'i bekliyordum. bugün itibari ile almaktan vazgeçtim
    16gb arttırılamayan hafıza zaten canımı sıkıyordu, birde nokia'nın 3. dünya muamelesi yapıp cihazı 1,5 aydır getirmemesi birde üstüne tarih açıklaması yapmayarak bizi sallamaması acayip uyuz etti beni. bugünde öğrendiğim kadarıyla yıl sonuna doğru 4 çekirdek+full hd'li modeller gelecekmiş. bu cihaz hepten demode olacak ozaman.
    iphone 5 almayı düşünüyorum temiz bir cihaz bulabilirsem en azından değer kaybı nokia kadar olmuyor. sizlerede allah sabır versin beklemeye devam arkadaşlar
  • quote:

quote:

quote:

hocam 925 in artısı yok inceledim işlemci aynı ram aynı hdd 16 gb 920 de 32 gb. biraz daha hafif ve kasası köşeli değil ama 1020 ram 2 gb kamera 41 mp kasa daha güzel biraz daha hafif bekleyip 1020 düşünmek daha mantıklı ama fiyatı ne olur bilemiyoruz 928 925 e göre daha mantıklı.
    sizde hangisi var 925 i mi bekliyorsunuz

Artilarida var eksileride.Benim anlatmak istedigim 925 alman degildi,o cikinca fiyatlar degisicek sende istedigini secerdin.
    1020 bnd dusunuyorum ama daha tuzlu olur ve eylul-ekimde gelir
    .
    Edit:kasimda gelicegi soleniyor 1020.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 17 Temmuz 2013; 12:52:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq_

uzun zamandır Lumia 925'i bekliyordum. bugün itibari ile almaktan vazgeçtim
    16gb arttırılamayan hafıza zaten canımı sıkıyordu, birde nokia'nın 3. dünya muamelesi yapıp cihazı 1,5 aydır getirmemesi birde üstüne tarih açıklaması yapmayarak bizi sallamaması acayip uyuz etti beni. bugünde öğrendiğim kadarıyla yıl sonuna doğru 4 çekirdek+full hd'li modeller gelecekmiş. bu cihaz hepten demode olacak ozaman.
    iphone 5 almayı düşünüyorum temiz bir cihaz bulabilirsem en azından değer kaybı nokia kadar olmuyor. sizlerede allah sabır versin beklemeye devam arkadaşlar

al benden de o kadar..

• aslında android den sıkıldık bu yüzden Nokia tercih etmek istedik belkide :)
    Wp8 biraz kullanalım belki ondan da sıkılırız ozamana yeni bir işletim sistemi çıkar
    benim inceleyip not verdiğim telefon Lumia 928 özellikleri gayet güzel ve yeterli henüz ülkemizde satılmaya başlamadı.
    bu arada herkes üçkâğıtçı olmuş kliksadan verdiğim sipariş bugun 6 cı gunu onca yazısmadan sonra bana telefonun ne zaman gelecegını söyleyemediler tel edemıyosun adamların telefon nosu yok canlı destek den yazısıyosun baktım olmuyor bu aksam ıtıbarıyla siparişi iptal ettim :) lumia 920 almak kısmet olmiicak sanırım walla sinirlerim bozuldu

arkadaşlar lumia 820 nin cami gorilla glass mı 928 Tr ye gelene kadar 820 de aklımdan geçmeye başladı kullanan varsa 920 ye göre artısını eksisini yazabilir mi işlemci ram aynı çözünürlük batarya resım keskınlıgı farklı onun harııcnde cok bı fark goremedım

• quote:

aslında android den sıkıldık bu yüzden Nokia tercih etmek istedik belkide :)
    Wp8 biraz kullanalım belki ondan da sıkılırız ozamana yeni bir işletim sistemi çıkar
    benim inceleyip not verdiğim telefon Lumia 928 özellikleri gayet güzel ve yeterli henüz ülkemizde satılmaya başlamadı.
    bu arada herkes üçkâğıtçı olmuş kliksadan verdiğim sipariş bugun 6 cı gunu onca yazısmadan sonra bana telefonun ne zaman gelecegını söyleyemediler tel edemıyosun adamların telefon nosu yok canlı destek den yazısıyosun baktım olmuyor bu aksam ıtıbarıyla siparişi iptal ettim :) lumia 920 almak kısmet olmiicak sanırım walla sinirlerim bozuldu

arkadaşlar lumia 820 nin cami gorilla glass mı 928 Tr ye gelene kadar 820 de aklımdan geçmeye başladı kullanan varsa 920 ye göre artısını eksisini yazabilir mi işlemci ram aynı çözünürlük batarya resım keskınlıgı farklı onun harııcnde cok bı fark goremedım

820 yerine 920 al derim bide 928 türkiyeye gelmeyecek. o sadece amerikaya özgü bir model.

• O değil de bu cihaz çıkamadan mefta oldu. L1020 varken L920'den neredeyse farkı olmayan bu cihazın yüzüne kimse bakmaz.

• adamlar kafaya koymuş herkesin cebine bir lumia sokacaklar . Ama bu kadar model çıkarmak iyi mi kötü mü bilemedim . Samsung un androidde yaptığını bunlar wp de yapıyorlar . Olur da Ms güncellemelerin dağıtımını üreticinin kontrolüne bırakırsa ki bir ara öyle bir söylenti vardı o zaman ortalık karışır : )

edit: bu arada cihaz çok güzel .. Wp olsun taştan olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 18 Temmuz 2013; 8:40:10 >
  • geçen gün lumia 925 crash test izledim ondan sonra 920 almaya karar verdim. adamlar inceltelim hafifletelim derken malzemedende çalmışlar
  • iki defa parasını ödeyip te alamadığım ve ücret iadesi yapılan L920 yerine bugün 820 beyaz sipariş geçtim bakalım bunu almayı başaracakmıyım :)
    lumia serisinin en iyisi 920 onun da kusuru ağır oluşu ve köşeli olması bayağı bi kastı beni devamlı cebe koyunca cebi köşeler deler diye aklımdan geçti :) 820 almamdaki bir etken de daha hafif ve tasarımının daha iyi olması
  • http://www.youtube.com/watch?v=W95-aOvzQo4

http://www.youtube.com/watch?v=VLcolzctjeg

gorilla glass 2 diyorlar yani 920nin camıyla aynı ama nası oluyosa daha dayanıksız daha hassas.
  • şu meret ülkemize ne zaman gelecek bir fikri olan var mı?
  • Bayağ güzel olucak gibime geliyor
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.