Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.906
Cevap
42
Favori
198.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uçanninja

İyice 3.Dünya ülkesi olduk. Sadece telefon değil mesela araba çıkar bize aylar sonra üstelik daha pahalı fiyatına gelir. Biz de b.k varmış gibi hemen üstüne atlarız. 920 yaklaşık 8 aylık bir telefon ve fiyat düşüşü yok. Aynı özellikler ile bir üst ara modeli gelecek fiyatı en azından 1700'lerde olacak. Tamamen saçmalık..

avrupadaki fiyattan ülkenin vergisini düşüyorum. sonra saf cihaz fiyatına türkiyedeki ötv ve kdvyi ekliyorum, yinede cihaz fiyatı avrupaya oranla %10-20 hatta iphoneda %30'lara çıkıyor. bu kâr nereye gidiyor çok merak ediyorum

• Duratorq_ kullanıcısına yanıt
    Ülkemizin insanı sağolsun. Ekmek alacak para bulamayan adamın cebinde son marka tel olunca durum bu oluyor. Başa gelen çekilir yapacak bir şey yok gibi : ))
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçanninja

Paralel ithalat olmasın o? Saturn ve Mediamarkt gibi yerlerde 1500 civarında hala..

Sanmam.

*Bu ürün Nokia Türkiye Yetkili Servisleri Tarafından 2 Yıl Garantilidir. Nokia Resmi Distribütörü olan Genpa, KVK, Brightstar ve Dora tarafından ithal edilmektedir.

Yazıyor.
  • 925 için nokia facebook sayfasında çok yakında satışa sunulacak diye cevaplar verilmiş Temmuz ayı değilse bu çok yakın çok yakının anlamı değişmiştir
  • http://youtu.be/KZp1sja99dw İngilizce olsaydı iyi olacaktı malesef italyanca.Anladığım kadarıyla amber güncellemesiyle gelmiş telefon ses ayarları ayrılmış, kilit ekranında saat var,fm radyo da eklenmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: w_wallace

quote:

Orijinalden alıntı: 1ree

bugün şeytana uydum int üzerinden 920 siyah siparişi verdim bu telin fiyatı düşmedi 1000-1200 aralığında yazın taksitle alırım diye düşünüyordum ama adamların bırak indirmeyi bir çok mağaza fiyatı yukarı çıkardı
    androide veda edelim slm wp8 :)

1350 Tl seviyesinde artık L920.
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/lumia-920-beyaz-nokia-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar%2C36235.html?ref=akakce&v=1.88.3

hocam ankaradan bir sitede 1275 tl ye siyahını aldım (alalaımbakalım)
    daha ikl gun cok da kurcalayamadım biraz kıllandım telefon çok ısınıyor ama kilitlenme falan olmadı ayrıca almadan sordum kutu içeriği her sey orijinal mi diye evet dediler Nokia türkiye garantili dediler kutuyu siz acıyorsunuz diye kendilerinden cok emın konuştular. teli alıp inceledim üzerinde hic çizik yok ama sanki de ön kamera ve ses cıkıs hoperloru sankı bıraz tozlu gıbı ayrıca aksesuraları orijinal ama cok basıt bır naylona konulup kapatılmış naylonun hıc bır yerınde nokıa falan yazmıyor eskılerde hep orjınallık yazıları olurdu. kutuyu ilk siz açacaksınız dediler kutu geldı evet ılk ben açtım ama bı baktım içinden fatura cıktı yanı yenıden ambalajlanmış.
    en cok ısınma sorununa takıldım sizde de aynı mı acaba?

• quote:

quote:

quote:

bugün şeytana uydum int üzerinden 920 siyah siparişi verdim bu telin fiyatı düşmedi 1000-1200 aralığında yazın taksitle alırım diye düşünüyordum ama adamların bırak indirmeyi bir çok mağaza fiyatı yukarı çıkardı

http://www.istanbulbilisim.com.tr/lumia-920-beyaz-nokia-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar%2C36235.html?ref=akakce&v=1.88.3

daha ikl gun cok da kurcalayamadım biraz kıllandım telefon çok ısınıyor ama kilitlenme falan olmadı ayrıca almadan sordum kutu içeriği her sey orijinal mi diye evet dediler Nokia türkiye garantili dediler kutuyu siz acıyorsunuz diye kendilerinden cok emın konuştular. teli alıp inceledim üzerinde hic çizik yok ama sanki de ön kamera ve ses cıkıs hoperloru sankı bıraz tozlu gıbı ayrıca aksesuraları orijinal ama cok basıt bır naylona konulup kapatılmış naylonun hıc bır yerınde nokıa falan yazmıyor eskılerde hep orjınallık yazıları olurdu. kutuyu ilk siz açacaksınız dediler kutu geldı evet ılk ben açtım ama bı baktım içinden fatura cıktı yanı yenıden ambalajlanmış.

Hayırlı olsun umarım sorunsuzdur.Bu mesajını 920 sayfasına yaz.Bende 920 yok kasasını beğenmemiştim ondan almamıştım. (htc titan var wp 7.8)

Normal kullanırken ısınıyorsa sorunludur.Ama eğer uzunsüre oyun oynarken veya nette gezinirken ısınıyorsa ona birşey diyemem.Kullananlara sor eğer onlarda benzer bir durum yoksa iade etmen gerekebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 3 Temmuz 2013; 22:52:36 >

• Harika bir telefon , beni l920 den daha fazla etkiledi.Ekranı çok iyi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAPS -- 3 Temmuz 2013; 23:58:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun umarım sorunsuzdur.Bu mesajını 920 sayfasına yaz.Bende 920 yok kasasını beğenmemiştim ondan almamıştım. (htc titan var wp 7.8)

Normal kullanırken ısınıyorsa sorunludur.Ama eğer uzunsüre oyun oynarken veya nette gezinirken ısınıyorsa ona birşey diyemem.Kullananlara sor eğer onlarda benzer bir durum yoksa iade etmen gerekebilir.

sürpriz!!
    telefonu incelerken ne göreyim içinde daha önce çekilmiş resim gördüm
    adamlar kullanılmış telefon göndermiş yarın araştırıp cayma hakkını kullanıcam teli iade edecem adamlara güvenilmez ki hadi değiştir diyelim

walla arkadaşlar aman dikkat edin bu kadar adice bir şey olur mu bizde hevesle yeni telefon kullanıcaz diye seviniyoruz

ilk defa böyle bir şey başıma geliyor telefonu iade edip cayma hakkımı kullanıcam ama adamlar paramı ne zaman nasıl iade edecek yarın bankayla bi görüşeyim.

• https://www.youtube.com/watch?v=kQqtOZgZNf8

Çok güzel bir reklam. TV'ye asıl böyle reklamları sunmak gerek.
  • bizim cihaz yalan oldu heralde
  • kesin geliş belli değil galiba daha..
  • adamlar 2 gün sonra EOS'u tanıtıcaklar biz hala 925'in gelmesini bekliyoruz
  • Nokia pazartesi açıklama yapmış. Temmuz sonu ağustos başı diyorlar.

http://www.ibtimes.co.in/articles/487588/20130708/nokia-lumia-925-windowsphone-launch-india-price.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihmutlukan

Nokia pazartesi açıklama yapmış. Temmuz sonu ağustos başı diyorlar.

http://www.ibtimes.co.in/articles/487588/20130708/nokia-lumia-925-windowsphone-launch-india-price.htm

hindistan için diyorlar hocam Türkiye için bir ibare bulamadım ben ama?
    ₹40,000 rupiye çıkmış bir sitede heralde oda yaklaşık 1300TL yapıyor. zaten 1300-1400 bandını aşarsa nokia'ya pek ekmek çıkacağını düşünmüyorum.

• yazıda dünya çapında diyo
  • quote:

quote:

quote:

Aynen cok isiniyor. Kafana takma AMA. Hepsi Boyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lumia 1020'yede aklım kaydı.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5506&idPhone2=5451

Artılar;
    -Çok daha iyi profosyenel 41mp bir kamarası.
    -2gb ram (bence şuan sıfıra yakın fark yaratır)
    -Ekranı gorilla 3, yani daha sağlam.
    -Daha net ses kaydı. (ses çıkışı nasıl bilmiyorum).
    -Daha geniş hafıza. 32/64Gb

Eksileri;

-70Euro fiyat farkı. Türkiyede sanırım 200-300tl daha pahalı olur.
    -Biraz daha kalın ve bombileli bir kasa.
     [ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ]  [ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ]

Sanırsam karar vermek zor değil,çünkü eğer resim/video bolbol çekiyorum(veya daha profosyonel resim çekmek istiyorum) slr taşımak istemiyorum vs diyorsanız almaya değer görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 13 Temmuz 2013; 14:02:39 >

•  [ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ]

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ]
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.