Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.906
Cevap
42
Favori
198.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ay sonu satışa çıkacak diye bir duyum aldım doğrumudur?
  • L925'i heyecanla bekliyorum. Gelse de alsak :) Ay sonu duyumu da inşallah doğrudur arkadaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eas722

920'yi 1500'e gördüm electroworld'de. 925 bence 1650'den çıkacak.

İst bilisimde 1460 suan l920.
    Ekleme:Bence temmuzda cikar 925,daha nokia-tr sitesinde bile gorunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 20 Haziran 2013; 14:54:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni reklam:

• quote:

Orijinalden alıntı: w_wallace

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Blacktree

quote:

Orijinalden alıntı: injection

820 aldığıma pişman oldum...

Neden hocam windows phonesen dolayı mi ?

Tahminen hayir cunku 200lira daha ekleyip 925 alabilirdi.:)

aynen öyle...
  • telefon güzel ama donanım da yenilenseydi keşke. lumia 920 nin farklı bir versiyonu bu haliyle. muhtemelen 2013 sonuna doğru asıl amiral gemi çıkacaktır ve donanım da iyileşecektir. o zaman 925 arada kalacak. bu nedenle 1500tlden den fazla olursa asla düşünmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enzomaresca

telefon güzel ama donanım da yenilenseydi keşke. lumia 920 nin farklı bir versiyonu bu haliyle. muhtemelen 2013 sonuna doğru asıl amiral gemi çıkacaktır ve donanım da iyileşecektir. o zaman 925 arada kalacak. bu nedenle 1500tlden den fazla olursa asla düşünmem.

Aynen öyle olucak. 1399 Tl bekliyorum hadi hayırlısı. (1500 bile vermem ben)

Yaz sonu wp8' e ciddi güncellemeler gelicek yeni telefonda elbet sonbaharda çıkıcak.
  • 925 çıkmadan Eos duyuruldu 925 wp8 ailesinin Nokia için en ince modeli ama eos'u bekleyip görmek gerekli .
  • Geri zekalı Nokia yetkilileri hala eski teknoloji üretip yüksek fiyattan satma peşindeler kardeşim eskisi gibi rakipsiz değilsiniz htc samsung sony 10 numara telefon çıkartıyor

kamerasından dolayı Nokia tercih etmek istedim ama bu fiyatı vermem
    hala 1 gb ram kullanıyorsun s4 ve htc one 2 gb fiyatlara bakıyorum uçmuş gitmiş bu ne yaa araba mı satıyosunuz kardeşim

lumia 920 beğendim fiyat 1500 civarı çok ve telefonun köşeli olması cepte taşımak için bayağı bır sorun cebi deler ve sınıfının en ağır telefonu sitelerden baktım 925 ve 928 modelleri tasarım olarak daha güzel görünüyor en azından köşesi yok. telefonu yüksek fiyattan satmasına rağmen en geç Türkiye ye gönderiyor gel de kızma

900 serisinin üst modeli olan 928 kasa tasarımı güzel olmuş isteyen bu linten iceleyebilir
    http://www.nokia.com/us-en/phones/phone/lumia928/specifications/

en son modelde bile ram 1 gb işlemci 1.5 ghz çözünürlük 1280 * 768
    htc one 1020*1900

bir çok eksisine rağmen 1000 lira civarına düşürürlerse alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: 1ree

Geri zekalı Nokia yetkilileri hala eski teknoloji üretip yüksek fiyattan satma peşindeler kardeşim eskisi gibi rakipsiz değilsiniz htc samsung sony 10 numara telefon çıkartıyor

hala 1 gb ram kullanıyorsun s4 ve htc one 2 gb fiyatlara bakıyorum uçmuş gitmiş bu ne yaa araba mı satıyosunuz kardeşim

lumia 920 beğendim fiyat 1500 civarı çok ve telefonun köşeli olması cepte taşımak için bayağı bır sorun cebi deler ve sınıfının en ağır telefonu sitelerden baktım 925 ve 928 modelleri tasarım olarak daha güzel görünüyor en azından köşesi yok. telefonu yüksek fiyattan satmasına rağmen en geç Türkiye ye gönderiyor gel de kızma

900 serisinin üst modeli olan 928 kasa tasarımı güzel olmuş isteyen bu linten iceleyebilir

htc one 1020*1900

Şu an wp zaten full hd çözünürlügu desteklemiyor. Ayrıca android daha çok ram kullanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1ree

Geri zekalı Nokia yetkilileri hala eski teknoloji üretip yüksek fiyattan satma peşindeler kardeşim eskisi gibi rakipsiz değilsiniz htc samsung sony 10 numara telefon çıkartıyor

htc one 1020*1900

Arkadaşım şu klasik hatayı çoğu gibi sende yapmışsın.

Windows phone 2 kat daha akıcı bir sistemdir. Eğer andoridle kıyaslamak istiyorsan Ram ve işlemci gücünü 2 ile çarpman lazım wp'daki değerleri.

Andoroid 5 çıkıcak onda perfonmans artılıcakmış umarım öyle olur.

Ekran için birşey diyemem,hem testlere bakmak lazım hemde yanyana koyup gözle bir görmek lazım.

Özetle microsoft-nokia doğru yapıyor 2 çekirdek konusunda, şuan zaten sistem stabil ve hızlı.Daha fazla işlemci gereksiz pil harcar.

Başka şeyleri artırsınlar batarya perfonmansı vs. Ama yakın gelicek için metro design'ı vs geliştirler o zaman 4 çekirdeğe illaki geçicek.Yaz sonu büyük bir güncelleme gelicek bakalım.

Son olarakta (biraz alakasız olsada) şöle bir kıyaslama yapalım,Windows xp'mi daha fazla kapsamlı yoksa android işletim sistemi mi? Cevap: Xp. Peki neden android 5-10 kat fazla sistem kullansada stabil değil? Cevap: optimazyonu kötü.

The minimum hardware requirements for Windows XP Professional include:
    Pentium 233-megahertz (MHz) processor or faster (300 MHz is recommended)
    At least 64 megabytes (MB) of RAM (128 MB is recommended)
    At least 1.5 gigabytes (GB) of available space on the hard disk
    CD-ROM or DVD-ROM drive
    Keyboard and a Microsoft Mouse or some other compatible pointing device
    Video adapter and monitor with Super VGA (800 x 600) or higher resolution
    Sound card
    Speakers or headphones

Çekirdek manyağı olmadan biraz düşünün lütfen, 300mhz ile Xp kullanıyorsunuz ama 3ghz ile mobil bir işletim sisteminde zorlanıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 24 Haziran 2013; 0:54:34 >

• Arkadaşlar bu telefonun ön kaera örnekleri var mı acaba ben biraz araştırdım fakat bulamadım bileniniz varsa paylaşabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: THESTER

Arkadaşlar bu telefonun ön kaera örnekleri var mı acaba ben biraz araştırdım fakat bulamadım bileniniz varsa paylaşabilir mi

920 ile aynıdır hocam. 1.3 MP, 720p@30fps ikiside ve ek açıklamada yok heralde aynıdır.
  • Amiral gemisi bu değil.Biraz sabır...

• İphone 5 bugün piyasada en çok satılan telefon. Ve kim ne derse desin en iyisi de...
    Şimdi sadece burada değil, herkes WP'nin Full HD ekran desteği sağlamadığını, 4 çekirdek desteği sağlamadığını vs. vs. dillendirip duruyor. İphone 5'in ekran PPİ değeri: 326 iken Lumia 925'in: 332 PPİ... İşlemci İphone 5'te: Çift çekirdek, 1,2 GHZ iken L925'te: Çift Çekirdek, 1,5 GHZ... vs. vs. L925 her bakımdan İphone 5'ten donanım açısından daha üstünken ve bu üstünlük Android cihazlardaki gibi kağıt üzerinde kalmıyor iken... Nedir bu sizdeki Full HD sevdası, nedir bu sizdeki 4 çekirdek sevdası?

Biliyorum ki eylül- ekim döneminde çıkacak olan WP'lere bu destekler de gelecek. Ama o zaman da siz Android çöplüğünde gördüğünüz 8 çekirdek desteğini arayacaksınız. Bence L925 bu donanımıyla 3 yıl çok rahat götürecek bir telefondur. Uygulama mağazası da gün geçtikçe gelişiyor ve bu çok daha gelişecek. Asıl sorun sistemdeki kişiselleştirmeler... Klasörleme, dosya yöneticisi, menü düzeni vs. Bu gibi hususlar dile getirilirse daha iyi olur.

Özetle: Android'i hantal olarak nitelersiniz sonra gelip WP'den android'lik beklersiniz. Madem ki senin için 4 çekirdek ve Full HD çok önemli... e şimdi piyasada böyle çok Android'li cihaz var. Neden almıyorsun? "Yok, Android çöplük. Android hantal." İyi de arkadaşım işte hantal olmayan İOS ve WP'de de o donanıma ihtiyaç yok.

• quote:

quote:

Arkadaşlar bu telefonun ön kaera örnekleri var mı acaba ben biraz araştırdım fakat bulamadım bileniniz varsa paylaşabilir mi

920 ile aynıdır hocam. 1.3 MP, 720p@30fps ikiside ve ek açıklamada yok heralde aynıdır.

tamam teşekkürler hocam
  • quote:

Son olarakta (biraz alakasız olsada) şöle bir kıyaslama yapalım,Windows xp'mi daha fazla kapsamlı yoksa android işletim sistemi mi? Cevap: Xp. Peki neden android 5-10 kat fazla sistem kullansada stabil değil? Cevap: optimazyonu kötü.

Arkadaşım WP8 e sen XP benzetmesi yapmışsın ancak sana katılmıyorum!

WP8, ARM destekli WP7 den sonra çıkmıştır ve tam olarak NT işletim sistemidir.
    XP ile kıyası yapılamaz!

Bilgisayarınızda kullandığınız güncel windows ile arasında hiçbir fark yok.

Bu arada yukarıda bir arkadaş windown phone hızının iki ile çarpılması gerek diye bir metin yazmış :)
    Merak ettim, bu katsayıları kimler türetiyor diye..
    Yapmayın arkadaşlar yok öyle şeyler..

Android dandik işletim sistemiyse, neden windowsun önüne x2 koyuyoruz ki?
    Asıl androide 1/bilmemne eklemek gerekir ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badtrip -- 27 Haziran 2013; 0:11:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: badtrip

quote:

XP ile kıyası yapılamaz!

Bu arada yukarıda bir arkadaş windown phone hızının iki ile çarpılması gerek diye bir metin yazmış :)

android * 1/2 de desek, wp8*2 de desek sonuç olarak wp8 androide göre daha hızlı. aynı şeyi söylüyorsunuz hocam bilmem farkındamısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: badtrip

quote:

XP ile kıyası yapılamaz!

Hocam xp'de Nt tabanlı Wp8'de. Farklı sistemler ama 300mhz ile xp'de tonla iş yapıyorsun ama 3ghz ile android'te rehbere girip çıkarken bile kasıyorsa orda eleştirmemiz normal.

Benim asıl anlatmak istediğim android sistemin verimsizliği, çarpa bölmeyi boşver şimdi.

Neyse bu konu lumia925 konusu daha fazla uzatmaya gerek yok,inşallah andriod 5 'te verimlilik konusunu hallederler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 27 Haziran 2013; 14:18:39 >

• quote:

hocam ne yapcan ön kamerayı :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ree -- 27 Haziran 2013; 22:13:25 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.