Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.906
Cevap
42
Favori
198.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yazıklarınıza katılıyorum, ayrıca wp8 de bir çok uygulama entegre olduğu için androide göre çok daha hızlı çalışıyor Windows market te her gun yenı bır program ekleyerek açığını kapatmaya çalışıyor telefonun özellikleri tercih edebileceğim yeterlilikte ama fiyat s3 e kıyasladığında pahalı üst modelleri cıktı hala fiyat düşmedi duyduğuma göre 400 usd maliyeti warmış biraz bekleyelim fiyatı düşmezse yurtdışı seçeneklerini düşünecez

@w_wallace
  • cihazı almayı düşünüyordum fakat diğer arkadaslarin belirttiği hafıza problemi can sıkıcı. 925 deki hafıza zaten 16gb ve hafıza kartida takamiyoruz birde bu hafıza sıkıntısı çıkarsa evlere şenlik bir cihaz olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq_

cihazı almayı düşünüyordum fakat diğer arkadaslarin belirttiği hafıza problemi can sıkıcı. 925 deki hafıza zaten 16gb ve hafıza kartida takamiyoruz birde bu hafıza sıkıntısı çıkarsa evlere şenlik bir cihaz olur

Ben film,dizi muzik dolduruyorum bolbol ve fhd video çekerim bolbol diyorsan yetmez tabi.Tercih meselesi, bu arada 32gb versiyonu mevcut yurtdışı vodafone'da türkiyeye o cihazı getirirmi vodafone onu bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 28 Haziran 2013; 10:52:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: THESTER

Arkadaşlar bu telefonun ön kaera örnekleri var mı acaba ben biraz araştırdım fakat bulamadım bileniniz varsa paylaşabilir mi

Ön Kamera
    Fotoğraf
    Sensör: 1.2 MP
    Çözünürlük: 1280 x 960 piksel
    Açıklık: f/2.2

Video
    Çözünürlük: 1280 x 720 piksel
    Kare Hızı: 30 FPS
  •  [ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ]

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ]

s4 14mp olduğu için özellikle o yuvarlak kule kısmında ve öndeki ufak bina daha net görünüyor, ama asıl binada kaybolan detaylara bakın;binanın ön yüzeyi resmen kaybolmuş ve çatıdada kayıplar var.

Iphone 5'den zaten bahsetmiyorum.

Edit: O eksik kısımlar saçma geldi bina inşaat halinde olabilir.
    Edit2: Bencede öyle s4 daha önceden çıktı ve binanın camları eksik çünkü inşaat halinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 28 Haziran 2013; 13:19:07 >

• Bunlarda asıl farkın çıktığı düşük ışıkta.

Lumia 925 vs S4
     [ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ]

Htc one vs 925

S4-One-920-925

Son olarakta ebay'da 690$ olarak telefon çıkmış durumda ama daha düşer fiyatı bir miktar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 28 Haziran 2013; 13:28:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1ree

quote:

Orijinalden alıntı: THESTER

Arkadaşlar bu telefonun ön kaera örnekleri var mı acaba ben biraz araştırdım fakat bulamadım bileniniz varsa paylaşabilir mi

hocam ne yapcan ön kamerayı :

Ön kamerayı severim
  • quote:

Orijinalden alıntı: w_wallace

Bunlarda asıl farkın çıktığı düşük ışıkta.

Lumia 925 vs S4

Htc one vs 925

S4-One-920-925

Son olarakta ebay'da 690$ olarak telefon çıkmış durumda ama daha düşer fiyatı bir miktar.

saolasin hocam. bu cihazı alırsak başını çok agritacaz anlaşılan

• bugün baska bir sitedeki arkadaştan öğrendiğim kadarıyla, Türkcell'le görüşmüş ve cihazın ekim ayında geleceği bilgisini vermişler.

• quote:

bugün baska bir sitedeki arkadaştan öğrendiğim kadarıyla, Türkcell'le görüşmüş ve cihazın ekim ayında geleceği bilgisini vermişler.

Olabilir.http://www.nokia.com/tr-tr/urunler/lumia/ Sitede cihaz yok,gelmeden önce "yakında" şeklinde çıkıyor ama ondan sonra nekadar sürüyor bilmiyorum sanırım 1 ay.
  • Malesef telefon 920 den bir miktar pahalıya satılacakmış gibi görünüyor.Ülkemize ne zaman geleceğine dair bir şey bulamadım bilen varsa açıklarsa çok makbule geçer.İkinci olarak ya nokia nın ya microsoft un olaya bir el atması lazım.Aynı donanımlı android telefonlar 1000 lira civarında seyrederken 920 ve 925 1500 lirada dolanıyor.Bence bunun en büyük sebebi microsoftun hala tam bir donanım desteğinin önünü açmamış olaması.Nokia bakıyor ben en iyi telefonumu niye 1000 liraya satıyım ki?Oysa 4 çekirdekli yüksek RAM li daha iyi grafik kartlı modeller gelse bu modeller mecburen ucuzlayacak.Bu tarz donanımlara ihtiyaç olduğu için istemiyorum mevcut modellerin ucuzlaması için yeni donanımların gelmesi lazım yoksa seneye bile 920 1500 liradan satılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: .TRinTY.

Malesef telefon 920 den bir miktar pahalıya satılacakmış gibi görünüyor.Ülkemize ne zaman geleceğine dair bir şey bulamadım bilen varsa açıklarsa çok makbule geçer.İkinci olarak ya nokia nın ya microsoft un olaya bir el atması lazım.Aynı donanımlı android telefonlar 1000 lira civarında seyrederken 920 ve 925 1500 lirada dolanıyor.Bence bunun en büyük sebebi microsoftun hala tam bir donanım desteğinin önünü açmamış olaması.Nokia bakıyor ben en iyi telefonumu niye 1000 liraya satıyım ki?Oysa 4 çekirdekli yüksek RAM li daha iyi grafik kartlı modeller gelse bu modeller mecburen ucuzlayacak.Bu tarz donanımlara ihtiyaç olduğu için istemiyorum mevcut modellerin ucuzlaması için yeni donanımların gelmesi lazım yoksa seneye bile 920 1500 liradan satılır

quote:

bugün baska bir sitedeki arkadaştan öğrendiğim kadarıyla, Türkcell'le görüşmüş ve cihazın ekim ayında geleceği bilgisini vermişler.

bu cihaz hem ekim ayında hemde L920'den daha pahalıya bizim ülkemize gelirse ölü doğar.ben tasarımına hayran olduğum halde diğer dibimizdeki avrupada 5 ay önce çıkmış, 16gb hafızası arttırılmayan cihaza gidipte 2bin tl'ye yakın para vermem. ekim-kasım gibi iphone 5s tanıtılır muhtemelen o zamanki fiyat politikasına göre de, iphone 5 yada 5s'den biri alınır. hem değer kaybına uğramaz hemde her nekadar iphone sevmesemde kalite kalitedir.

• L925 in tasarımı çok iyi olmuş , eski nokia ruhunu hissettim.Bence nokia polikarbonat yerine böyle metal alaşımlı telefonlar yapmalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün şeytana uydum int üzerinden 920 siyah siparişi verdim bu telin fiyatı düşmedi 1000-1200 aralığında yazın taksitle alırım diye düşünüyordum ama adamların bırak indirmeyi bir çok mağaza fiyatı yukarı çıkardı
    androide veda edelim slm wp8 :)
  • quote:

Ben geçen hafta nokia bayine gidip sordum, temmuz ortası yada sonu gibi gelir dediler.
  • İyice 3.Dünya ülkesi olduk. Sadece telefon değil mesela araba çıkar bize aylar sonra üstelik daha pahalı fiyatına gelir. Biz de b.k varmış gibi hemen üstüne atlarız. 920 yaklaşık 8 aylık bir telefon ve fiyat düşüşü yok. Aynı özellikler ile bir üst ara modeli gelecek fiyatı en azından 1700'lerde olacak. Tamamen saçmalık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ree

bugün şeytana uydum int üzerinden 920 siyah siparişi verdim bu telin fiyatı düşmedi 1000-1200 aralığında yazın taksitle alırım diye düşünüyordum ama adamların bırak indirmeyi bir çok mağaza fiyatı yukarı çıkardı
    androide veda edelim slm wp8 :)

1350 Tl seviyesinde artık L920.
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/lumia-920-beyaz-nokia-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar%2C36235.html?ref=akakce&v=1.88.3

• böyle birşey buldum ben bu acaba yakında satışa sunulacağı anlamınamı geliyo?

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-nokia-lumia-925-fiyati,1091200.html
  • w_wallace kullanıcısına yanıt
    Paralel ithalat olmasın o? Saturn ve Mediamarkt gibi yerlerde 1500 civarında hala..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.