Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.906
Cevap
42
Favori
198.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tipi güzel ama kamera olarak 920'den çok üstün diyemeyiz. Üstüne üstlük kablosuz şarj yok(40gr daha hafif olmuş bu sayede), hafıza çok sıkıntılı, 16gb ve ekran amoled fakat dizilimi pentile olduğu için keskinlik 920'ye göre geride olacak. Özellikle hafıza çok kötü. Eğer 16gb olan modeli 1600-1700 falan olursa hiç getirmesin daha iyi çünkü satamaz. 1020 gelince iyice arka planda kalacak.
  • telefon ülkemize geldide bizim beğenmemiz kaldı. avrupada satışa çoktan çıktı ama ülkemize eylül ekim gibi gelecek. avrupada 1020 satışa çıkacak biz ise 925 modelini ancak temin edebileceğiz. iyice 3. dünya ülkesi muamelesi yapılıyor.
  • Telefon eksik bazı yanlarına göre tasarımsal açıdan güzel bir telefon ona lafımız yok ama satış fiyatı çok pahalı 100€ fiyat farkı var 920 ile.Donanımsal olarak hafıza azaltılmış ve kablosuz şarz çıkarılmış.Maliyet anlamında daha ucuz bir model olmuş ancak telefonun incelmesi ve hafiflemesi tüm bunları önemsiz kılıp fiyatı arttırmış.Xperia z ,s4 yada iphone gibi incelikte bir telefon üretirlerse herhalde 1000 $ a satarlar.Bu fiyatı bu modele vereceğimize az daha fazla verir 1020 alırız.
  • Fiyat çok fazla en fazla 1100TL verilir bence, ancak tasarım mükemmel diyebilirim.
  • fiyat olarak normal bence keza iphone 5 ile nerdeyse aynı özelliklere sahip. hatta bence kamera olarak daha üstün. fakat ülkemize 1020 ile aynı zamanda girerse kimsenin yüzüne bakmayacağı bir telefon olacak. gerçi 1020 yide bu sene raflarda görmeyebiliriz :) biride çıkıp aga şu tarihte satışa sunulacak demiyorya işte ona sinir oluyorum.
  • ya internette bakıyorum Afrika'nın nerdeyse her ülkesinden satılıyor ama burda yok. Burası artık 3. dünyada sayılmıyor daha aşağı bişey sayılıyor.
  • bu makinenin de titreme engelleyicisi var dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezarkabulone

bu makinenin de titreme engelleyicisi var dimi?

titreme engelleyicisi var evet. 920 modeliyle aynı özelliklere sahip. gelsede alsak artık. aylardır bekliyorum bu modeli ama türkiyeye geç gelmesi sürpriz oldu
  • fiyat ve tarih konusunda bir bilgi var mi arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ağustosta çıkacak gibi görünüyor, fiyatı da tahminim 1500tl olur, hiçbir bilgi yok daha
  • teşekkürler. Lumia 820 ile bu modeli kıyasladigimizda aradaki yaklaşık 600 tl lik fark verilebilir mi? Yoksa l820 mi almalıyim. Kamera benim için pek önemli değil. Fakat ekran ve tasarım 925in daha güzel görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

teşekkürler. Lumia 820 ile bu modeli kıyasladigimizda aradaki yaklaşık 600 tl lik fark verilebilir mi? Yoksa l820 mi almalıyim. Kamera benim için pek önemli değil. Fakat ekran ve tasarım 925in daha güzel görünüyor.

onu siz bilirsiniz sadece işlemcim iyi olsun gerisi önemli değil derseniz verdiğiniz farka değmez :)
  • bu adam 920'den ucuz degil miydi? Nokia magazasinda 920 1350tl iken...

• Telefonun arka kapağı var mıdır ? Değiştirilebilir mi ? Yoksa 920 gibi bütün müdür ? Bu konuda herhangi bir bilgi var mı arkadaşlar ?
  • Ve beklenen an: LİNK
  • Önlerden yer bulamadık.. Neyse bi yer tutalım hele..

• quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq_

470 euro kdv dahil değil heralde + kdv *euro dersek 1300tl falan yapıyor. ama sanmıyorumki 1299'dan çıksın. tahminimce 1399TL'den sunacaklar.
    720 - 999
    820 - 1249
    925 - 1399
    920 - 1499 tabi bunlar benim tahminim sonra gelip bana atar yapmayın burda

Bizim tahminler doğru çıktı,1399Tl'ye eylül'ün ilk haftası geliyor cihaz

Ek olarak 920'ye indirim gelicek ve 925'ten ucuz olucak diyordum oda olmuş.1240Tl'ye düşmüş,925 çıkınca bir miktar daha düşebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 18 Ağustos 2013; 15:15:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: w_wallace

quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq_

470 euro kdv dahil değil heralde + kdv *euro dersek 1300tl falan yapıyor. ama sanmıyorumki 1299'dan çıksın. tahminimce 1399TL'den sunacaklar.
    720 - 999
    820 - 1249
    925 - 1399
    920 - 1499 tabi bunlar benim tahminim sonra gelip bana atar yapmayın burda

Bizim tahminler doğru çıktı,1399Tl'ye eylül'ün ilk haftası geliyor cihaz

Ek olarak 920'ye indirim gelicek ve 925'ten ucuz olucak diyordum oda olmuş.1240Tl'ye düşmüş,925 çıkınca bir miktar daha düşebilir.

vay be iyi tutturduk hocam ama ozaman için uygundu fiyat. suan 4 eylül fuarda bir çok yeni cihaz tanıtılacak birde ucuz iphone muhabbeti varken 4 ay önce çıkmış cihaza 1400 TL fazla bence. ben almaktan vazgeçtim açıkçası

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.