Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.906
Cevap
42
Favori
198.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pil performansından şikayet eden arkadaşlar, kilit ekranında çalışmasını istediğiniz uygulamaları kontrol edin.

Insider Pro uygulamasını (pil istatistikleri vb. görüntüleyen program) kilit ekranı için çalışır hale getirdiğimde yarım saatte %12 pil tüketimi oldu. uygulamayı kilit ekranından kaldırdım, pil %'si olduğu yerde kaldı. Yaklaşık 3 saattir %87.

Ayrıca her ne kadar kilit ekranında pil durumunu gösterme sırasında aşırı tüketim yapsa da ilgili programı tavsiye ediyorum. 3₺ fiyatı karşısında içinde bir çok araçla geliyor. Ücretsiz reklamlı versiyonu da Mağazada mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbaykus

Pil performansından şikayet eden arkadaşlar, kilit ekranında çalışmasını istediğiniz uygulamaları kontrol edin.

Insider Pro uygulamasını (pil istatistikleri vb. görüntüleyen program) kilit ekranı için çalışır hale getirdiğimde yarım saatte %12 pil tüketimi oldu. uygulamayı kilit ekranından kaldırdım, pil %'si olduğu yerde kaldı. Yaklaşık 3 saattir %87.

Ayrıca her ne kadar kilit ekranında pil durumunu gösterme sırasında aşırı tüketim yapsa da ilgili programı tavsiye ediyorum. 3₺ fiyatı karşısında içinde bir çok araçla geliyor. Ücretsiz reklamlı versiyonu da Mağazada mevcut.

hocam ben insiderin ücretsiz uygulamasını kullanıyorum 720 yi aldığımdan beri şarjı tüketen bu programmı acaba,aldığımdan beri kullandığım için daha önce şarjının nekadar gittiğinide bilmiyorum ama kullanan arkadaşlardan duyuyorum 720 nin şarjının iyi dayandığını,benim cihaz 1.5 gün gidiyor,bu yüzden her akşam şarja takıyorum.

şöylede birşey var bu programı kullanmazsam 2 program yüklemem gerekecek hem pili gösteren hem de kısa yolları gösteren

• Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Insider'ı dün gece kurdum ve şarja taktım. sabah Şarjdan aldım. Insider'dan önce %100'den aşağı hiç bu kadar hızlı düşmemişti.

Kilit ekranından kaldırmayı dene, ben kaldırdım, sadece live tile özelliğini kullanıyorum. şuan daha istikrarlı bir azalma var %'de.

Kilit ekranında Pil durumunu görüntülüyorsa bu özelliği kapatarak deneyebilirsin.
  • haydaa nokia adi altinda lumia ve asha uretimi olmayacakmis artik. microsoft markali lumialar gelecekmis. nokia alt sinif telefon uretecekmis 10 yil boyunca. lumia sahiplerini ve marketi nasil etkiler acaba bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbaykus

Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Insider'ı dün gece kurdum ve şarja taktım. sabah Şarjdan aldım. Insider'dan önce %100'den aşağı hiç bu kadar hızlı düşmemişti.

Kilit ekranından kaldırmayı dene, ben kaldırdım, sadece live tile özelliğini kullanıyorum. şuan daha istikrarlı bir azalma var %'de.

Kilit ekranında Pil durumunu görüntülüyorsa bu özelliği kapatarak deneyebilirsin.

anladım hocam teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

haydaa nokia adi altinda lumia ve asha uretimi olmayacakmis artik. microsoft markali lumialar gelecekmis. nokia alt sinif telefon uretecekmis 10 yil boyunca. lumia sahiplerini ve marketi nasil etkiler acaba bu?

Olumsuz hicbir sekilde etkilemez. O olay da henuz netlige kavusmus bir sey degil. Microsoft oyle bir sey yaparsa hayatinin aptalligini yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: redbest

quote:

haydaa nokia adi altinda lumia ve asha uretimi olmayacakmis artik. microsoft markali lumialar gelecekmis. nokia alt sinif telefon uretecekmis 10 yil boyunca. lumia sahiplerini ve marketi nasil etkiler acaba bu?

Olumsuz hicbir sekilde etkilemez. O olay da henuz netlige kavusmus bir sey degil. Microsoft oyle bir sey yaparsa hayatinin aptalligini yapar.

benimde tahminime göre daha iyi etkiler. microsoft nokia engelinden kurtulmuş olur hem.

• nokia mix radio hakkında bir sorum olacak.

benim 128 kbps hızında sınırsız internetim tanımlı hattıma. bu hız radiodaki şarkıları takılmadan dinlememe yeter mi? sonra işkence çekmeyelim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: redbest

quote:

benimde tahminime göre daha iyi etkiler. microsoft nokia engelinden kurtulmuş olur hem.

Windows Phone'u buralara tasiyan Nokia oldu. Nokia ve wp8 isimleri yan yana bu kadar populer olmusken yapilacak is degil. En azindan kisa vadede.

• Şu anda kontratsız 32 gb alabileceğimiz yerler neresi. Sadece vodafone demeyin :(
  • BU telefonu veya lumia 920 yi kullananlar var mı varsa oyun performansı nasıl söyleyebilir msiniz ? Kamera ve birçok özellik açısından android telefonlardan daha iyi ama oyun için sizce windows telefon alnmalı mı?

Telefonda aradığım özellikler kamera oyun internet,video izleme sizce lumia 925 uygun mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buzkristal

BU telefonu veya lumia 920 yi kullananlar var mı varsa oyun performansı nasıl söyleyebilir msiniz ? Kamera ve birçok özellik açısından android telefonlardan daha iyi ama oyun için sizce windows telefon alnmalı mı?

Telefonda aradığım özellikler kamera oyun internet,video izleme sizce lumia 925 uygun mu?

amac oyunsa windows markete internet sitesinden bir goz atin. oyunlara, oyunlarin fiyatlarina bakin. eger size ve ihtiyaciniza uyuyorsa o markette gordugunuz her oyunu rahat acar. sonucta nokia nin suan amiral gemisi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Buzkristal

BU telefonu veya lumia 920 yi kullananlar var mı varsa oyun performansı nasıl söyleyebilir msiniz ? Kamera ve birçok özellik açısından android telefonlardan daha iyi ama oyun için sizce windows telefon alnmalı mı?

amac oyunsa windows markete internet sitesinden bir goz atin. oyunlara, oyunlarin fiyatlarina bakin. eger size ve ihtiyaciniza uyuyorsa o markette gordugunuz her oyunu rahat acar. sonucta nokia nin suan amiral gemisi.

tavsiyeniz için teşekkürler baktım da diğer oyunlardan bazılarını bulamadım sağolun

• 4 günlük lumia 925 cihazım satılıktır 1450 lira ilgilenen mesaj atabilir siyah 32 gb sıfırdan farksız yurtdışı cihazı değildir ..
  • bu telefon bu kadar mı kötüde hiç konuya yazan olmuyor? 920 den sonra arkaplanda kaldı sanırım.

• fiyatı (1350) ve dizaynı ile dikkatimi çekmekte, ama iphone dan sonra karmaşık gelir ve pişman olurmuyum diye de çekinmeden edemiyorum. bu arada 2009 yılında windos mobile 6.5 işletim sistemli toshiba tg01 ile ölümü görmüş olduğumdan, wp8'li Nokia (sıtma) bana iyi gelecektir.
  • Lumia 925 mi alsam yoksa Huawei Ascend P6 mı... diye çok düşündüm ve bugün gittim Lumia 925 aldım. Hayırlısı olsun inşallah.

Lumia 820 vardı bende, ekranı daha büyük olsun diye L920 aldım fakat o da kalın ve ağır diye 3 günden fazla kullanamadım onu. L925 çıksın alırım dedim. Evet işte gerçekten harika bir tasarıma sahip.

Elde çok iyi duruyor. Asla yormuyor insanı. Çok sevdim ben bu telefonu. Birkaç gün şarjını deneyeceğim ve buraya sonuçları detaylıca yazacağım. ama şunu söyleyeyim ki piyasada kullanmadığım telefon yoktur, şimdi birkaç saattir kurcalıyorum da bu telefonun şarjı "iyi"ler arasında diyebilirim. kesin sonuçları birkaç güne yazarım.
  • Yaklaşık 1 hafta oldu alalı, telefon gayet hoş duruyor. Çok ince ve ele şık oturuyor. Gayet hızlı ve stabil çalışıyor. Alacak arkadaşların hiç tereddüte kapılmadan almalarını tavsiye ediyorum.
  • 32 GB olanı nereden bulabilirm? Ortalama fiyatları nedir?
  • cihazı alalı bir hafta oldu ve şarjı şu sıralar normal kullanımla bir günü çıkarıyor bana. ama iki güne çıkar mı sanmıyorum kasmak lazım..
    kamera durumunu da yazılımla çözeceklerdir mutlaka.. aynı şeyler 920 de de yaşanmıştı yanılmıyorsam. ama az ışık çekimleri çok iyi gerçekten.. akşam çekimlerini hep flaşsız yapıyorum..
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.