Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.906
Cevap
42
Favori
198.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demek istediğim o değil. Paylaşmış olduğunuz bilgisayar ekran görüntüsünün sol altında yazılım sürümü yazan yerde telefonunuzda aynı sürümün olduğunu gösteriyor. Yani o gelen güncelleme değil kullanmış olduğu yazılımın aynısı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eP_362 kullanıcısına yanıt
    Anladım, teşekkür ederim.
  • Açık olan sayfaları kapatmanın bir yolu var mı ben hep geri basarak çıkıyorum ama daha kolay bir yolu olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Orijinalden alıntı: [KaLoNa]

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Orijinalden alıntı: pasuedxzbl

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

hali hazirda radyo varmi ?

Evet telefonda radyo bulunmakta.

amber guncellemesiyle gelen radyo degil degil mi yani telefonu kutudan cikardigim anda dinlemeye basliyorum?

ben alalı 2-3 gün oldu güncelleme yapmadan dinlemeye başladım
    fakat bu radyo sesi sadece kulaklığa veriyor
    bunu nasıl hoparlörden dinleyebilirim ??

Radyo ekranında siyah bir noktaya uzunca basın. Seçenekler gelecek

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: mustifb

Bu kamera otomatik ayarlarda gerçekten çok kötü çekiyor. Güncelleme gelicek mi bu sorunla ilgili ya da güncelleme ile geçecek mi? Yoksa büyük ihtimalle ilk ve son Windows Phone telefonum olacak..

Kamera gerçekten vasat sayılır inşallah güncelleme ile düzelir.
  • Siyah 32GB olanı satın aldım. Biraz kurcalama ve ayar yaptım, üst kısım hemen ısındı. Zaten bu durum daha önceden de söylenmişti. Tasarımı mükemmel ve en çok siyah renk yakışıyor. Nokia pro cam uygulaması güncellemeyle gelmiyor galiba bizim yüklememiz gerekiyor. Güncellemeleri kontrol ettim telefon güncelmiş ve amber yüklü gözüküyor.

• quote:

Açık olan sayfaları kapatmanın bir yolu var mı ben hep geri basarak çıkıyorum ama daha kolay bir yolu olmalı

Internet explorerda açılan sayfalardan bahsediyorsanız, onları kapatmak için tab menüsünü açın, açık olan tabı x işaretine basarak kapatabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metal can

quote:

Açık olan sayfaları kapatmanın bir yolu var mı ben hep geri basarak çıkıyorum ama daha kolay bir yolu olmalı

Internet explorerda açılan sayfalardan bahsediyorsanız, onları kapatmak için tab menüsünü açın, açık olan tabı x işaretine basarak kapatabilirsiniz.

Hayır genel olarak açılan yerlerden bahsediyorum geri tuşuna basılı tutunca görünen sayfalar

• şuan için malesef. öyle hızlı bir şekilde kapatma olayı yok. belli bir süre sonra alışılıyor ancak tüm temennimiz bir güncelleme ile bunun giderilmesi :)
  • ben bu telefonu elime aldım aldım, çok hafif geldi. alışık değilim ben böyle hafif telefonlara. ağır olması lazım biraz.

zamanında bi panasonic çıkmıştı çok hafif, onu da sevmemiştim. gd92 miydi neydi.
  • Telefonu kullanırken bazen tuşların ışığı sönüyor ve bir süre sönük kaldıktan sonra kendiliğinden tekrar yanıyor. Bunun bir ayarıda yok galiba. Bu durumun benzerini yaşayan var mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metal can

quote:

Hayır genel olarak açılan yerlerden bahsediyorum geri tuşuna basılı tutunca görünen sayfalar

Symbian'da vardı, bunda yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 7 Eylül 2013; 22:31:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Raven

Telefonu kullanırken bazen tuşların ışığı sönüyor ve bir süre sönük kaldıktan sonra kendiliğinden tekrar yanıyor. Bunun bir ayarıda yok galiba. Bu durumun benzerini yaşayan var mı?

L820 kullanıyorum ve söz konusu sorunu ben de son zamanlarda yaşamaya başladım. Telefon arızası olabilir belki ama bana yazılımsal gibi geliyor.. Zira Amber güncellemesi öncesi böyle bir sorun yoktu! Çözüm bulursanız benimle de paylaşır mısınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TR_001

quote:

Telefonu kullanırken bazen tuşların ışığı sönüyor ve bir süre sönük kaldıktan sonra kendiliğinden tekrar yanıyor. Bunun bir ayarıda yok galiba. Bu durumun benzerini yaşayan var mı?

L820 kullanıyorum ve söz konusu sorunu ben de son zamanlarda yaşamaya başladım. Telefon arızası olabilir belki ama bana yazılımsal gibi geliyor.. Zira Amber güncellemesi öncesi böyle bir sorun yoktu! Çözüm bulursanız benimle de paylaşır mısınız ?

Elbette paylaşırım. Ben telefonumu daha bugün aldım, o yüzden bu bir arızaysa eğer hemen iade edeceğim. Fakat banada yazılımsal gibi geliyor.

• quote:

quote:

quote:

Elbette paylaşırım. Ben telefonumu daha bugün aldım, o yüzden bu bir arızaysa eğer hemen iade edeceğim. Fakat banada yazılımsal gibi geliyor.

hocam 1020 bekliyordunuz dayanamadınız sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: tracygrady

şuan için malesef. öyle hızlı bir şekilde kapatma olayı yok. belli bir süre sonra alışılıyor ancak tüm temennimiz bir güncelleme ile bunun giderilmesi :)

GDR3 ile geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

quote:

quote:

quote:

hocam 1020 bekliyordunuz dayanamadınız sanırım

Telefonda iyi kameraya önem verdiğimden dolayı işletim sistemini göz ardı edip 808 almıştım. İlk başlarda bir heves edip tonla foto-video çekiyorsunuz ama sonra bir bakıyorsunuz kamerayı 1 hafta açmamışsınız. O yüzden 1020'yi beklemekten vazgeçip, symbian gibi bitik bir işletim sistemine daha fazla dayanamayıp 925'i aldım gitti. Kamerasıda pekala yeterli.

• Dün bende siyah olan 16gb modelini ankamall vatan bilgisayardan aldım -hatta arkadaşla beraber 2 tane aldık- , diğer mağazalarda ya rengi yok yada hiç gelmemiş. Gerçekten çok şık ve kullanışlı. Ekran güneşin altında sıkıntısız okunuyor. Kamerası bence güzel profesyonel olmadığım için fazla bir beklentim yok zaten. elde tutuşu falanda iyi. Glance özelliği süper. Yalnız şarjı sıkıntı olacak gibi görünüyor eşimdeki lumia 720'ye göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lkrycl -- 8 Eylül 2013; 11:14:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lkrycl

Dün bende siyah olan 16gb modelini ankamall vatan bilgisayardan aldım -hatta arkadaşla beraber 2 tane aldık- , diğer mağazalarda ya rengi yok yada hiç gelmemiş. Gerçekten çok şık ve kullanışlı. Ekran güneşin altında sıkıntısız okunuyor. Kamerası bence güzel profesyonel olmadığım için fazla bir beklentim yok zaten. elde tutuşu falanda iyi. Glance özelliği süper. Yalnız şarzı sıkıntı olacak gibi görünüyor eşimdeki lumia 720'ye göre.

720nin şarjına iyi diyorlar zaten onunla karşılaştırmayın bence
  • ben bu telefon için aksesuar bulamadım (kılıf vs.)
    bütün mağazalara baktım vatan, teknosa vs. gibi
    internetten alabileceğim güvenli bir yer var mı ??
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.