Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.906
Cevap
42
Favori
198.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

- Aksesuar için Kadıköy- Yazıcıoğlu işhannına bakın. Ben orada hem ekran jelatini hem de kılıf buldum.
    - Telefonun şarj durumu hakkında... ben sabahtan akşama ortanın üzerinde yoğunlukta kullanınca gece bu saatte %40 şarj kalmış durumda. Yoğun kullandığımda ise gene bu saatlerde (23.00- 00.00) şarjım %15- 20 civarıydı.
    - Telefon için kılıf aldım, bazen kılıfsız kullanıyorum bazen kılıflı. Kılıflı kullanımda da asla kaba olmuyor. Telefon gerçekten çok ince...
  • gejper G kullanıcısına yanıt
    kutucuklarda aşağı yukarı vs. gezerken hayaletlenme oluyor diyo kimisi, var mı siz de acaba? genel bi sorun mu yoksa 920 den sonra mı acaba ekrandan dolayı öyle geliyor bazısına.
  • 920, 820 ve 720 kullanmış biri olarak... hiçbir farklılığa (hayaletlenme vs. ) rastlamadım ben.
  • Hayaletlenme ile ne kastediyorsunuz bilmiyorum ama bende geriye basılı tuttuğunuzda çıkan ekranda sağa ve sola kaydırma yaparken birkaç kez yırtılmaya rastladım. Vsync bozukluğu gibi geldi.

Örnek;

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven -- 9 Eylül 2013; 11:58:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyv. o zaman sağol

@Raven eski lcdlerde olurdu oyun oynarken gölgelenme, kutucukların arkasından gölgesi geç geliyor gibi bi durum var mı diye merak ettim.

https://www.google.com.tr/search?q=ghosting

örnek resimler:
    https://www.google.com.tr/search?q=ghosting&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=nBwtUs3YKc7MsgbioIGgAg&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1600&bih=779#imgdii=_

• hayaletlenme kutucuklarda olmuyor menü içindeki yazıları aşağı yukarı kaydırırken oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: metal can

quote:

Orijinalden alıntı: Katibim

3 renginide inceledim en güzel ve şık rengi kesinlikle siyah olanı,diğerlerinin kenarları çok sırıtıyor ve arka taraflarıda kirlenmeye çok müsait
    telefonda tek sorun amoled olduğundanmıdır nedir yazıları kaydırırken hayaletlenme oluyor,kamera düzeltilir kanımca

Beyaz olanı merak ediyordum ben de. Arka kısım nasıl bir malzemeden oluşuyor?

nasıl söyleyim çok aşırı açık ton bir beyaz kullanmışlar,ister istemez kirlenir ve bana kalırsa görselliği olumsuz etkiliyor

• 32 Gb olanı nerede ve kaç liraya bulabilirim?
  • Arkadaşlar çeşitli forumlarda yazıyorum bir türlü cevabını alamadım..
    Buradan da yazayım.

Turkcell in "hücresel veri" gsm hizmeti vardır. futbol maçları esnasında gol atılıınca bir info mesajı gelirdi eski cihazlarda.. (050 kodlu)
    WP8 telefonlara bu servisi kurabiliyor muyuz?
    Hiç deneyeniniz oldu mu?

Babama bir nokia telefon alacağım ancak bu özellik olmadan babamın herhangi bir telefonu kullanacağını da hiç zannetmiyorum..
    Size kaldı işim anlayacağınız :)

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badtrip -- 9 Eylül 2013; 9:39:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: badtrip

Arkadaşlar çeşitli forumlarda yazıyorum bir türlü cevabını alamadım..
    Buradan da yazayım.

Turkcell in "hücresel veri" gsm hizmeti vardır. futbol maçları esnasında gol atılıınca bir info mesajı gelirdi eski cihazlarda.. (050 kodlu)
    Hiç deneyeniniz oldu mu?

Babama bir nokia telefon alacağım ancak bu özellik olmadan babamın herhangi bir telefonu kullanacağını da hiç zannetmiyorum..

teşekkürler

cepte internet yaygınlaştıktan sonra kullanımaz oldu o özellik.. bence babana internet kullanmayı öğret.. ayrıca mağaza da bununla ilgili programlar da mevcut onları yüklersiniz.. spor menüsünde maçkolik, goller cepte falan fıstık yazılımlar mevcut..

• quote:

Orijinalden alıntı: mezarkabulone

quote:

Arkadaşlar çeşitli forumlarda yazıyorum bir türlü cevabını alamadım..
    Buradan da yazayım.

Hiç deneyeniniz oldu mu?

teşekkürler

cepte internet yaygınlaştıktan sonra kullanımaz oldu o özellik.. bence babana internet kullanmayı öğret.. ayrıca mağaza da bununla ilgili programlar da mevcut onları yüklersiniz.. spor menüsünde maçkolik, goller cepte falan fıstık yazılımlar mevcut..

Öncelikle cevap için teşekkür ederim.

Ancak tersine eski telefonu ile hala bu hizmetten maç sonuçları telefonuna geliyor.
    Ben kendisine bir telefon hediye etmek istiyorum ancak bu masrafa girdikten sonra bir de hüceresel veri olayı bunda çalışmıyor muhabbetine girmek istemiyorum :(

Var mı fikri olan?

NOT: Tarafıma konu ile ilgili internette çalışan yazılım isimlerini atar mısınız?
    Futbolla yakından uzaktan alakası olamayan biri olarak, bana söz konusu isimleri ulaştırırsanız sizlere çok müteşekkir olurum :)

• 1450 TL'ye 32 GB Lumia 925 buldum. Alınır mı?
  • Goday kullanıcısına yanıt
    sıfırsa eğer garantili al kardeşim,2.el pahalı bence...
  • bende 925 almayı düşünüyor'dum ama önceki mesajlardan dolayı vazgeçtim birçok eksiği var anlaşılan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quick Hitchhiker -- 9 Eylül 2013; 17:01:40 >
  • Kapasite kontrolünde ki "Geçici Dosyalar" sistem tarafından ne zamanda bir temizleniyor. Altta "Sil" bölümü var ama silmiyor, sistem tarafından temizlenmesini umut ediyorum da ne zaman temizleniyor bir fikrim yok..
  • C.tesi sabahı 925'i aldım.L620 kullanıyordum.L620 ile ekranını karşılaştırdım aldığım gibi,kırmızı rengin ne olduğunu öğrendim :) video çekimi karşılaştırdım titreme engellemesi harika.kuzenimde 808 var.video çekimini karşılaştırdık,aydınlık ve titremeyi.925 çook bariz üstün.fotoğraf çekelim dedi karşılaştırma için,kaçtım hemen :D resim konusunda 808 başka bişi ya. 200 metre uzaklıktaki çanak anteninin üstündeki yazıyı okudum fotoğraftan :D renk tonlaması vs. Söz konusu olunca 808 apayrı. Üstelik 808de video kayıt esnasında dokunarak odaklama var.istediğiniz Bi yere istediğiniz zaman odaklanıyorsunuz.neyse 925 harika Bi telefon.karizma,hafiflik,hız(bütün wp'larda var) sahip bakan Bi daha bakıyor ki,Bi cafede otururken televizyonda reklamı çıktı.yan masadaki Bi televizyona Bi benim tele bakıyordu :D kısaca almak için düşünen varsa alsın beklemesin ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [KaLoNa]

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Orijinalden alıntı: pasuedxzbl

quote:

hali hazirda radyo varmi ?

Evet telefonda radyo bulunmakta.

amber guncellemesiyle gelen radyo degil degil mi yani telefonu kutudan cikardigim anda dinlemeye basliyorum?

ben alalı 2-3 gün oldu güncelleme yapmadan dinlemeye başladım
    fakat bu radyo sesi sadece kulaklığa veriyor
    bunu nasıl hoparlörden dinleyebilirim ??

Diğer telefonlarda var mı öyle bir özellik?

Kulaklığınızın kablosu radyonun anteni yerine geçmekte olduğu için radyo teorik olarak sadece kulaklık takılı iken çalışabilir diye biliyorum..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

amber guncellemesiyle gelen radyo degil degil mi yani telefonu kutudan cikardigim anda dinlemeye basliyorum?

Kulaklığınızın kablosu radyonun anteni yerine geçmekte olduğu için radyo teorik olarak sadece kulaklık takılı iken çalışabilir diye biliyorum..

her telefonda oluyo diye biliyorum
    sorunu hallettim ben ekrana basılı tutunca seçenekler geliyo ordan hoparlör seçeği ile dinleniyo

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

her telefonda oluyo diye biliyorum
    sorunu hallettim ben ekrana basılı tutunca seçenekler geliyo ordan hoparlör seçeği ile dinleniyo

Anlaşıldı öyleyse telefonun içerisinde de bir kablo fm kablosu olarak görev görmekte..

Bu 32 Gb lar için neden illa siyah renk almak zorunda bırakılıyoruz ki anlamadım ben bu işi!

Yurt dışında da uygulama böyle mi ?
    Yoksa bize zorla mı dayattırlıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badtrip -- 9 Eylül 2013; 23:43:09 >

• Vodafone dan 32 gb kontratsız almak istediğimizde fiyat ne oluyor. Taksitlendirme varmı ? Taksitlendirme fiyatı etkiliyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.