Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.906
Cevap
42
Favori
198.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hüzün Dram Keder

quote:

Orijinalden alıntı: thunderbolt

Cihazın bugün 32 gb modelini peşin olarak almaya niyetlendim vodofone mağazaya girdim adam kutuyu getirdi(kapalı kutu ve jelatinli) bir de ne göreyim kutunun üzerinde demo ürün satılık değildir yazıyordu..İngilizce olarak.!! Ödemeyi yapmayıp sinir olup çıktım..Bu nasıl bir iştir ya?? göya 5 tane gelmiş hepside 32gb lıkmış...Ama kutuda 32 gb olduğuna dair herhangi bir şey yazmıyordu...Alanlardan rica etsem bakabilirler mi kutuda 32 gb lıktır diye herhangi bir yerinde bir yazı varmı acaba?? Bu vadofondan herşey beklenir şüphelenmiyor değilim...

Internete çok baktım bir bilgi bulamadım , 32 lik modeli vodafone'dan kredi kartına taksitli bir şekilde alabilir miyim ? Fiyat hakkında bilginiz var mı?

Tabiki alabilirsiniz..Ben cihazı peşin aldım 32 gb 1470 e geldi.Ama sanıyorum belirli kartlara taksit yapıyorlar.Kesin bildiğim Akbank için taksitli satışlarda %4 oranında komisyon alıyorlar.Diğer kartlar hakkında bilgim yok..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hüzün Dram Keder

quote:

Cihazın bugün 32 gb modelini peşin olarak almaya niyetlendim vodofone mağazaya girdim adam kutuyu getirdi(kapalı kutu ve jelatinli) bir de ne göreyim kutunun üzerinde demo ürün satılık değildir yazıyordu..İngilizce olarak.!! Ödemeyi yapmayıp sinir olup çıktım..Bu nasıl bir iştir ya?? göya 5 tane gelmiş hepside 32gb lıkmış...Ama kutuda 32 gb olduğuna dair herhangi bir şey yazmıyordu...Alanlardan rica etsem bakabilirler mi kutuda 32 gb lıktır diye herhangi bir yerinde bir yazı varmı acaba?? Bu vadofondan herşey beklenir şüphelenmiyor değilim...

Internete çok baktım bir bilgi bulamadım , 32 lik modeli vodafone'dan kredi kartına taksitli bir şekilde alabilir miyim ? Fiyat hakkında bilginiz var mı?

Tabiki alabilirsiniz..Ben cihazı peşin aldım 32 gb 1470 e geldi.Ama sanıyorum belirli kartlara taksit yapıyorlar.Kesin bildiğim Akbank için taksitli satışlarda %4 oranında komisyon alıyorlar.Diğer kartlar hakkında bilgim yok..

Bilgi için çok teşekkür ederim. Genelde aldığım cihazları araştırdıktan sonra hep internetten alırım. Vodafone sitesinde kontratsız / peşin satış göremediğim için bi sorayım dedim. Şimdi uygun bi zamanda gidip alırım.

• Selamlar

Bu cihaz ile ilgili bir sorum var.
    Şu an bende HTC Phone 8X var. Malumunuz üzere markette çağrı engelleme veya blacklist tarzı çalışan uygulama yok. Phone 8X konusunda bir arkadaşımız lumia larda çağrı engelleme özelliğinin son güncelleme ile geldiğini söylemişti.
    Kullanan arkadaşlar bu konuya netlik kazandırırlarsa sevinirim. İstenmeyen numaraları engelleyebiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzeNHocA

Selamlar

Bu cihaz ile ilgili bir sorum var.
    Şu an bende HTC Phone 8X var. Malumunuz üzere markette çağrı engelleme veya blacklist tarzı çalışan uygulama yok. Phone 8X konusunda bir arkadaşımız lumia larda çağrı engelleme özelliğinin son güncelleme ile geldiğini söylemişti.
    Kullanan arkadaşlar bu konuya netlik kazandırırlarsa sevinirim. İstenmeyen numaraları engelleyebiliyor muyuz?

Evet engelleyebiliyoruz ss atamıyorum mobil olduğum için

• quote:

Orijinalden alıntı: Esadsamil

quote:

Orijinalden alıntı: yeckmk

Arkadaşlar merhaba , bende dün satın aldım telefonu , çok hoş tasarımı var, kamerası çok iyi , işlem hızıda yüksek . Ancak benım bı sorunum var , telefonda youtube haric diğer sitedeki videoları izleyemıyorum , dizi siteleri film siteleri gibi . bir çözümü varmıdır bunun , benım ıcın önemli bir detay

Getthemall programını yükle daha fazla siteden izleyebilirsin ve indirebilirsin

Üstad teşekkür ederim program çalıştı ve çok işime yaradı. biraz telaş ettik ilk denemede başarısız olduk (:
  • quote:

dostum kutuda herhangi birşey yazmıyor bununla ilgili. hatta özelde de konuşmuştuk 16GB diye aldım eve geldim 32 GB çıktı. adam da verirken demişti zaten ilk alan sizsiniz bir sürpriz yapmış olabilir firmamız diye :)

• Lumia 925 kullanıyorum ve arama+sms engelleme özelliği var. Bilinmeyen numaraları (Bu, rehberde olmayan numara mı yoksa gizli numara mı demek daha test etmedim ama sanırım rehberde olmayan numara+ gizli numara demek.) ve/veya bizim seçtiğimiz bir numarayı engelleyebiliyoruz. Çok güzel çalışıyor.
  • Arkadaşlar maalesefki şanssız bir durma denk geldim.Cihazı bugün almıştım,eve gelip şaja taktım şarjdan sonra cihazı ölü piksel kontrolü yapayım dedim herhangi bir ölü piksel çıkmadı ama nasıl bir şanssızlıksa,karanlık ortamda kamerayı açtığınızda,ekranda bir çok lekeler vardı..Ama bu durum sadece ve sadece karanlık ortamda kamerayı açtığınızda ve siyah renkte belli oluyor.Kesinlikle ölü piksel değil ama bende ilk defa böyle birşeye rastladım.Ekranın içinde sanki lekeler varmış
    gibi..Yarın cihazı geri götüreceğim.Umarım servise gönderelim demezler.Daha 1 günlük cihaz..Tam olarak kullanamadan kutuya koydum.Yarın ola hayrola..Acaba kullananlar Karanlık bir ortamda kamerayı acip ekrani inceleyebilirlermi? Birde karanlik ortamda siyah renkte ekraninizi inceleyebilirmisiniz?sizde durumlar nasil?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderbolt -- 11 Eylül 2013; 23:53:03 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Esadsamil

quote:

Arkadaşlar merhaba , bende dün satın aldım telefonu , çok hoş tasarımı var, kamerası çok iyi , işlem hızıda yüksek . Ancak benım bı sorunum var , telefonda youtube haric diğer sitedeki videoları izleyemıyorum , dizi siteleri film siteleri gibi . bir çözümü varmıdır bunun , benım ıcın önemli bir detay

Getthemall programını yükle daha fazla siteden izleyebilirsin ve indirebilirsin

Üstad teşekkür ederim program çalıştı ve çok işime yaradı. biraz telaş ettik ilk denemede başarısız olduk (:

İşine yaradıysa ne mutlu bana :))

• quote:

Arkadaşlar maalesefki şanssız bir durma denk geldim.Cihazı bugün almıştım,eve gelip şaja taktım şarjdan sonra cihazı ölü piksel kontrolü yapayım dedim herhangi bir ölü piksel çıkmadı ama nasıl bir şanssızlıksa,karanlık ortamda kamerayı açtığınızda,ekranda bir çok lekeler vardı..Ama bu durum sadece ve sadece karanlık ortamda kamerayı açtığınızda ve siyah renkte belli oluyor.Kesinlikle ölü piksel değil ama bende ilk defa böyle birşeye rastladım.Ekranın içinde sanki lekeler varmış
    gibi..Yarın cihazı geri götüreceğim.Umarım servise gönderelim demezler.Daha 1 günlük cihaz..Tam olarak kullanamadan kutuya koydum.Yarın ola hayrola..Acaba kullananlar Karanlık bir ortamda kamerayı acip ekrani inceleyebilirlermi? Birde karanlik ortamda siyah renkte ekraninizi inceleyebilirmisiniz?sizde durumlar nasil?

onlar bütün amoled ekranlarda olur içiniz ferah olsun :)

• Avorlair kullanıcısına yanıt
    Gerçekten ciddimisiniz bilmiyordum ya..Vallahi rahatladım şimdi ölü piksel olsa anlarım bu siyah içten leke gibi sanki..Yani amoled ekrandan kaynaklanıyor diyorsunuz..
  • thunderbolt kullanıcısına yanıt
    evet aynen öyle, istisnasız bütün amoled, oled tarzı ekranlarda olur o siyah lekeler :)
  • Avorlair kullanıcısına yanıt
    Vallahi büyük bir dertten kurtuldum sayenizde teşekkürederim.Cihazı tekrar açtım kullanıyorum...
    önemli değil :) hayırlı olsun bu arada :)
  • quote:

Vallahi büyük bir dertten kurtuldum sayenizde teşekkürederim.Cihazı tekrar açtım kullanıyorum...

demek bunu bilmesen kaç gün telefonsuz kalacaktın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avorlair

önemli değil :) hayırlı olsun bu arada :)

Teşekkür ederim çok daha iyileri size olsun..Ben L1020 düşünmüştüm başlarda ama gerek biraz kaba oluşu gerekse daha gelmeyişi beni bu cihaza yöneltti.

• quote:

Orijinalden alıntı: selim6

quote:

demek bunu bilmesen kaç gün telefonsuz kalacaktın :)

İdareten telefon vardıda,uğraşması zor olurdu...

• Arkadaşlar WP7 li cihaz kullanıyorum. Müzik aktarımı için zune kulanıyorum.
    Playlist oluşturuyorum, bu playlisti zune içerisinde telefona aktarılacak şekilde komut veriyorum.
    Ne zaman ki plalist içerisinde bir şarkı silsem, telefonumda o parça otomatik olarak silinir.

Bu işlemi bire bir aynı şekilde WP8 li cihazda yapmanın imkanı var mıdır?
    m3u uzantılı bir playlist dosyaıyla ben playlist oluşturabilir miyim?

tecrübelerinizi girerseniz çok memnun olurum zira siyah 32 Gb lıkta çok fena gözüm var!
    16 gb lık olanı taşıdığım mp3 ler nedeniyle bitti :)
    Daha fazla alana ihtiyacım var! 925 çok karizma bir telefon
    Elimde kontrol ettik siyahını bugün, tam alınası bir telefon ...

teşekkürler..
    teşekkürler, ben de 925 kullanıyorum, ve ben de sırf tipi için 1020 değil de bunu aldım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avorlair -- 12 Eylül 2013; 1:25:27 >
  • quote:

Arkadaşlar maalesefki şanssız bir durma denk geldim.Cihazı bugün almıştım,eve gelip şaja taktım şarjdan sonra cihazı ölü piksel kontrolü yapayım dedim herhangi bir ölü piksel çıkmadı ama nasıl bir şanssızlıksa,karanlık ortamda kamerayı açtığınızda,ekranda bir çok lekeler vardı..Ama bu durum sadece ve sadece karanlık ortamda kamerayı açtığınızda ve siyah renkte belli oluyor.Kesinlikle ölü piksel değil ama bende ilk defa böyle birşeye rastladım.Ekranın içinde sanki lekeler varmış

Aynı sorunu bende yaşadım 1 hafta önce cihazın birşeyi yok deyip geri gonderiyorlar bosuna cihazı servise gönderme. Cok rahatsiz olursan iade et cihazı.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.