Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.906
Cevap
42
Favori
198.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha once 920'deki arama tusuna elimizin zirt pirt degdiginden bahsetmistim. 925 kasa acisindan biraz farkli oldugu icin belki bu sorun yoktur diye yine de sorayim istedim. Arama tusuna eliniz degiyor mu? Ozellikle tek sag el ile kullanildiginda?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gdr3 güncellemesi videosu buldum bir tane
    http://www.youtube.com/watch?v=yhZ78ALUb_A#t=203
  • ceremony kullanıcısına yanıt
    evet dokunuyor bende ve açılıyor arama...
  • Arkadaşlar bu ois özelliği sadece video esnasında mı aktif? + 1020 de bilye motor kullanılmış ois için. 925te sadece yazılımsal olarakmı var yoksa yine motor bilye olupta 1020ye göre boyutlarımı farklı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alınacak telefon mu beyler. 32 gb falan bakmayacam artık. usb massstorage olayına da ihtiyacım yok. gerekirse 32 lik flaş belleği 64 lüğü çevirmem çok daha iyi olacak. 1200 liraya sahibinden de 16 gblıkları bulunuyor. alınır mı? 920 ikinci elleri 850 kadar var aslında. 300-400 lira fark sırf görüntüye verilecek benim gözümde. tasarımı 10 numara. 1200 liralara kadar çıkınca da androidde 2 gb ramli kasmayan alternatifler devreye girer mi kararsız kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

Arkadaşlar bu ois özelliği sadece video esnasında mı aktif? + 1020 de bilye motor kullanılmış ois için. 925te sadece yazılımsal olarakmı var yoksa yine motor bilye olupta 1020ye göre boyutlarımı farklı?

920, 925 ve 1020'de ki OIS aynı ve donanımsal. Adı üstünde Optical Image Stabilization. OIS video modunda sürekli etkin, fotoğraf modunda ise auto focus yaptıktan sonra etkin hale geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Raven

quote:

Arkadaşlar bu ois özelliği sadece video esnasında mı aktif? + 1020 de bilye motor kullanılmış ois için. 925te sadece yazılımsal olarakmı var yoksa yine motor bilye olupta 1020ye göre boyutlarımı farklı?

920, 925 ve 1020'de ki OIS aynı ve donanımsal. Adı üstünde Optical Image Stabilization. OIS video modunda sürekli etkin, fotoğraf modunda ise auto focus yaptıktan sonra etkin hale geliyor.

Saolasın hocam cevap için.resim çekerken odaklamadan sonra devreye girdiğini fark etmemiştim. 1020 de bilye sesi geliyormuş. Bilye boyutları farklımıdır bilginiz varmı? Şimdi kulağıma yaklaştırıp salladım teli ses geliyor içinden. Bilye sesimi yoksa başka bi sesmi anlayamadım.zaten anlayamamda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumuu -- 10 Eylül 2013; 20:45:44 >

• quote:

quote:

quote:

Saolasın hocam cevap için.resim çekerken odaklamadan sonra devreye girdiğini fark etmemiştim. 1020 de bilye sesi geliyormuş. Bilye boyutları farklımıdır bilginiz varmı? Şimdi kulağıma yaklaştırıp salladım teli ses geliyor içinden. Bilye sesimi yoksa başka bi sesmi anlayamadım.zaten anlayamamda :)

Bilye boyutları hakkında bilgim yok ama neticede işlevi daha önemli Tüm pureview lumia'lar da OIS mükemmel çalışıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bilye boyutları hakkında bilgim yok ama neticede işlevi daha önemli Tüm pureview lumia'lar da OIS mükemmel çalışıyor

Videoyu açıp salladım teli ses kesildi.videoyu kapattım salladım yine ses geldi.ses bilyelerden geliyormuş.

zaten hocam sırf kamera için aldım bu teli.ois olayı harika videolarda titreme gram yok ya. inceledikçe daha bi sevdim teli :)

• Biri 925 için imza hazırlayabilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

alınacak telefon mu beyler. 32 gb falan bakmayacam artık. usb massstorage olayına da ihtiyacım yok. gerekirse 32 lik flaş belleği 64 lüğü çevirmem çok daha iyi olacak. 1200 liraya sahibinden de 16 gblıkları bulunuyor. alınır mı? 920 ikinci elleri 850 kadar var aslında. 300-400 lira fark sırf görüntüye verilecek benim gözümde. tasarımı 10 numara. 1200 liralara kadar çıkınca da androidde 2 gb ramli kasmayan alternatifler devreye girer mi kararsız kaldım.

Kesinlikle alinacak bir telefon. Yillarca iphone kullandim (3gs-4-4s). Android'i unut. Bana gore hepsi 1 yillik telefon. 1 yil sonra gelen guncellemelerin cogu telefonlarda cok stabil calismiyor. Illa ki bi yerden bi fire veriyor. O yuzden Android'i hic aklina bile getirme bence. Wp8'li telefonlarin omru uzun. Cunku surekli guncellemeler gelecek. Microsoftun bu konuda sozu var zaten. Hadi bunlari gecelim 925 nicin alinir onu soyleyim;

-Kamerasi kaliteli ve birden fazla cekim ozellikleri var
    -Ekran gun isiginda daha iyi ve renkler daha canli (Amoled ekran ama galaxy s3 gibi yaniltmacali degil)
    -Navigasyon cogu telefonda paralidir.. bu telefonda bedavadir ve oldukca basarilidir. Kaldi ki Navigasyonun calismasi sim karta veya internete bagli degildir.
    -Ince ve hafif.
    -WP8 sayesinde hizli ve stabil

Eksileri ise herkesin dedigi gibi magazasidir. Ama bu cozulmeyecek bisi degil. Zamanla taslar yerine oturacaktir. Bence cok pratik bir isletim sistemine ve beraberinde gelen uygulamalara sahip bir telefon. 16Gb da yeterli. Zaten cogu telefonlarin hep 16Gb olan modelleri satilmaktadir. O yuzden yeter mi yetmez mi pek dert etmeyin.

Kisacasi tipi ve malzeme kalitesi hosunuza gittiyse bile almak icin bir neden olabilir. Bence piyasada bu fiyata alinacak en iyisi bu.

• Cihazın bugün 32 gb modelini peşin olarak almaya niyetlendim vodofone mağazaya girdim adam kutuyu getirdi(kapalı kutu ve jelatinli) bir de ne göreyim kutunun üzerinde demo ürün satılık değildir yazıyordu..İngilizce olarak.!! Ödemeyi yapmayıp sinir olup çıktım..Bu nasıl bir iştir ya?? göya 5 tane gelmiş hepside 32gb lıkmış...Ama kutuda 32 gb olduğuna dair herhangi bir şey yazmıyordu...Alanlardan rica etsem bakabilirler mi kutuda 32 gb lıktır diye herhangi bir yerinde bir yazı varmı acaba?? Bu vadofondan herşey beklenir şüphelenmiyor değilim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderbolt -- 10 Eylül 2013; 23:36:38 >
  • Bugün Nokia Shop'da inceleme fırsatı buldum..

Kesinlikle 920'den daha hafif , ince ve çok daha şık duruyor.

1399 lira sıfır fiyatı. Bazı yerlerde 920'nin fiyatıda 1199 liraya düşmüş.

Tercih meselesi tabiki
  • Arkadaşlar merhaba , bende dün satın aldım telefonu , çok hoş tasarımı var, kamerası çok iyi , işlem hızıda yüksek . Ancak benım bı sorunum var , telefonda youtube haric diğer sitedeki videoları izleyemıyorum , dizi siteleri film siteleri gibi . bir çözümü varmıdır bunun , benım ıcın önemli bir detay
  • Yabancıdizi izle sitesini dene.bu arada html5 tabanlı sitelerden film izleyebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: yeckmk

Arkadaşlar merhaba , bende dün satın aldım telefonu , çok hoş tasarımı var, kamerası çok iyi , işlem hızıda yüksek . Ancak benım bı sorunum var , telefonda youtube haric diğer sitedeki videoları izleyemıyorum , dizi siteleri film siteleri gibi . bir çözümü varmıdır bunun , benım ıcın önemli bir detay

Getthemall programını yükle daha fazla siteden izleyebilirsin ve indirebilirsin

• thunderbolt kullanıcısına yanıt
    benim kutuda yazmıyor kaç gb olduğu,kutunun yan tarafında nokia 925.4 yazıyor;16 olanında 925.1 yazıyordu ilişkisi var mı bilmiyorum ama...
  • altese kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim.Bugün cihazı aldım 32 gb lık..Tasarım gerçekten çok iyi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esadsamil

quote:

Orijinalden alıntı: yeckmk

Arkadaşlar merhaba , bende dün satın aldım telefonu , çok hoş tasarımı var, kamerası çok iyi , işlem hızıda yüksek . Ancak benım bı sorunum var , telefonda youtube haric diğer sitedeki videoları izleyemıyorum , dizi siteleri film siteleri gibi . bir çözümü varmıdır bunun , benım ıcın önemli bir detay

Getthemall programını yükle daha fazla siteden izleyebilirsin ve indirebilirsin

teşekkür ederim ancak , ordanda açmıyor kafayı yemek üzereyim . resmi koydum . bu hatayı veriyorhttps://store.donanimhaber.com/2c/c4/2d/2cc42d0ca89f130610838f490b2341a6.png

• quote:

Orijinalden alıntı: thunderbolt

Cihazın bugün 32 gb modelini peşin olarak almaya niyetlendim vodofone mağazaya girdim adam kutuyu getirdi(kapalı kutu ve jelatinli) bir de ne göreyim kutunun üzerinde demo ürün satılık değildir yazıyordu..İngilizce olarak.!! Ödemeyi yapmayıp sinir olup çıktım..Bu nasıl bir iştir ya?? göya 5 tane gelmiş hepside 32gb lıkmış...Ama kutuda 32 gb olduğuna dair herhangi bir şey yazmıyordu...Alanlardan rica etsem bakabilirler mi kutuda 32 gb lıktır diye herhangi bir yerinde bir yazı varmı acaba?? Bu vadofondan herşey beklenir şüphelenmiyor değilim...

Internete çok baktım bir bilgi bulamadım , 32 lik modeli vodafone'dan kredi kartına taksitli bir şekilde alabilir miyim ? Fiyat hakkında bilginiz var mı?

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.