Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.906
Cevap
42
Favori
198.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Avorlair

evet aynen öyle, istisnasız bütün amoled, oled tarzı ekranlarda olur o siyah lekeler :)

peki o şekilde çekilen videoyu oynatırken de o siyahlılar çıkmıyor di mi? yani kamera çekerken yalnızca böyle bi şey oluyor sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

quote:

Orijinalden alıntı: Avorlair

evet aynen öyle, istisnasız bütün amoled, oled tarzı ekranlarda olur o siyah lekeler :)

peki o şekilde çekilen videoyu oynatırken de o siyahlılar çıkmıyor di mi? yani kamera çekerken yalnızca böyle bi şey oluyor sanırım?

amoled ve oled ekranlarda zifiri karanlıkta, telefon ekranda siyah renk üretirken ortaya çıkar o lekeler
  • Avorlair kullanıcısına yanıt
    eyv. o halde kaçış yok zifiri karanlıkta.
  • ZEUS__ kullanıcısına yanıt
    aynen öyle :)
  • Bende bugün ekran kapalıyken saat gözüktüğünde ekranın sağ üst köşesine doğru 45 derece açıyla duran 1cm uzunluğunda bir çizgiye rastladım. İlk başta camda leke var herhalde diye düşündüm ama silince geçmedi. Ekranın üzerinde öylece duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avorlair kullanıcısına yanıt
    Sizede hayırlısı olsun ozaman iyi günlerde kullanın...
  • Arama ve SMS Engelleme özelliğinde bir problem var. Telefon çalışırken engelleme özelliğine giriyorum, telefonunuzu yeniden başlatın bir sorun oluştu diyor. Yeniden başlattıktan sonra çalışıyor ama yine aynı döngü'ye giriyor. Soft ve Hard format attım, bütün telefon uygulamaları güncel ama yine düzelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raven

Bende bugün ekran kapalıyken saat gözüktüğünde ekranın sağ üst köşesine doğru 45 derece açıyla duran 1cm uzunluğunda bir çizgiye rastladım. İlk başta camda leke var herhalde diye düşündüm ama silince geçmedi. Ekranın üzerinde öylece duruyor.

bende de kenarlarda ufak çaplı çizikler mevcut 45 derece açıyla bakınca belli oluyor.. düşürmedim ve darbe de almadı cihaz kesinlikle..
    bu ekran camları çok zor çiziliyor bildiğim kadarıyla.. nasıl oldu anlayamıyorum bi türlü.. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezarkabulone

quote:

Bende bugün ekran kapalıyken saat gözüktüğünde ekranın sağ üst köşesine doğru 45 derece açıyla duran 1cm uzunluğunda bir çizgiye rastladım. İlk başta camda leke var herhalde diye düşündüm ama silince geçmedi. Ekranın üzerinde öylece duruyor.

bende de kenarlarda ufak çaplı çizikler mevcut 45 derece açıyla bakınca belli oluyor.. düşürmedim ve darbe de almadı cihaz kesinlikle..
    bu ekran camları çok zor çiziliyor bildiğim kadarıyla.. nasıl oldu anlayamıyorum bi türlü.. :(

bence hiç şansa bırakmadan koruyucu jelatin taktırın. kolay çizilip çizilmemesi önemli değil sonuçta düşürebilirsiniz evde ufaklık varsa alıp çizebilir. ben l920 kullanıyorum zagg marka body kit aldım. için biraz daha rahat

• Arkadaslar note 2 cihazim ile bu telefonu takaslamayi dusunuyorum..daha once lumia 710 kullanmistim ve cok sevmiştim. .sarj olayi nasil..yogun kullanimda aksami cikarirmi? Iphone gibi gunde 3 kere sarj etmeyelim...note 2 cihazimi bioe hergun sarja takiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

quote:

Orijinalden alıntı: mezarkabulone

quote:

bence hiç şansa bırakmadan koruyucu jelatin taktırın. kolay çizilip çizilmemesi önemli değil sonuçta düşürebilirsiniz evde ufaklık varsa alıp çizebilir. ben l920 kullanıyorum zagg marka body kit aldım. için biraz daha rahat

Benim ekrandaki çizik cam üzerinde değil, camın altındaki ekranın üzerinde duruyor, yani cam herhangi bir darbeyle çizilmedi. Fakat sadece çok dikkatli bakıldığında farkediliyor. Dün yoğun ışık altında tesadüfen gördüm. Zaten ekran çizilmeye karşı dayanıklı, kolay kolay çizilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: EHABERDAR

Arkadaslar note 2 cihazim ile bu telefonu takaslamayi dusunuyorum..daha once lumia 710 kullanmistim ve cok sevmiştim. .sarj olayi nasil..yogun kullanimda aksami cikarirmi? Iphone gibi gunde 3 kere sarj etmeyelim...note 2 cihazimi bioe hergun sarja takiyorum..

Şarj konusunda note2 daha iyi ama hız, kamera, stabilite, ekran, malzeme kalitesi olarak kısaca bataryadan başka her konuda 925 çok daha üstün, kardeşim note2 kullanıyor karşılaştırmamı istediğin bir durum varsa söyle:)

• Arkadaşlar Call Recorder kullanan var mı ?

• Selamlar

Ben de Siyah renk 32GB Lumia 925 ile aranıza katıldım.

Birkaç sorum var. Daha önce çağrı engelleme yapılıp yapılmadığını sormuştum. Telefonun her ayarını kurcaladım fakat çağrı engellemeyi bulamadım. Güncellemelere baktım telefonunuz güncel diyor.
    Birkaç yazılım bilgisi vereyim;
    Ayarlar/Hakkında kısmında
    IS sürümü:8.0.10328.78
    Ürün yazılımı düzeltme nosu
    3047.000.1326.2001
    Mobil iletişim yazılım sürümü: 3.2.04028.1

Ekstralar+Bilgi denen yerde ise;
    Lumia Amber
    Manifacturer Name
    RM-892-eu-turkey-440
    Application version 1.10.1.17

Netteki araştırmalarımda Ekstaralar+Bilgi uygulamasının marketten yüklenebileceği bilgisi vardı. Markete giriş yaptığımda bu uygulama cihazınız ile uyumlu değil diyor. Fakat cihazın içinde Ekstralar+Bilgi diye bir kısım mevcut. Çağrı engellemenin Ekstaralar+Bilgi içerisinden yapıldığı söyleniyor. Fakat bende böyle bir menü yok. Sizler ise çağrı engellemenin yapılabildiğini söylüyorsunuz. Bir püf noktası mı var da ben göremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

• OzeNHocA kullanıcısına yanıt
    Merhaba,bende cihazımı aldığımda çağrı engelleme yoktu aşağıdaki yönergeleri inceleyin..Ama ondan önce cihazınıza barkod okuyucu yükleyin...

http://windowsphonehaber.com/windows-phone-8-gdr2-ile-aramasms-engelleme-ozelligi-geldi.htm
  • thunderbolt kullanıcısına yanıt
    Çok yaşa birader.

Beni büyük bir dertten kurtardın...
  • OzeNHocA kullanıcısına yanıt
    Önemli değil dostum hep beraber...
  • Arkadaslar bende bu cihazdan almayi dusunuyorum. Kamera konusunda htc one s4 den daha mi iyi yoksa aynimidir ?

• Yeni bir sorun dikkatimi çekti. Mp4 formatında 480p filmler attım. 1 saat 20 dakikadan sonra sürekli olarak takılmalar meydana geliyor sizde de var mı?

• Arkadaşlar merhaba, ben Lumia 925'imi ikinci el olarak almıştım. Telefon 1 Eylül faturalı ve ben aldığımda henüz 5- 6 günlüktü. Satıcıyl 950'ye anlaşmıştım fakat almaya gittiğimde far kettim ki telefonun ekranında kocaman kocaman zor belli olan çizikler var. Satıcı arkadaş da çok şaşırdı ve: "evde biri yapmış olacak herhalde, ben hiç fark etmedim." dedi. neyse, artık pazarlık üzerine bir daha pazarlık yapıp daha aşağı bir fiyata satın aldım. üzerine de bir jelatin geçirdim şimdi sıfır gibi duruyor. amaaaa.... şimdi burada da bazı arkadaşlar cam çiziğinden bahsedince kafama takıldı bu. Acaba bu bir fabrikasyon hatası mıdır arkadaşlar? eğer öyleyse yapılacak bir şey var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.