Şimdi Ara

♦ NOKIA Lumia 930 Kullananlar Kulübü - ANA KONU ♦ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.803
Cevap
21
Favori
109.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • batarya konusunda sikinti cekmiyorum, isinmada ise telefon sarjdayken kurcalamadikca sorun olmuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • operatörlere ne zaman geleceğini bilen varmı

• Allah sabır versin valla. Bi ses kaydına yusuf yusuf olduysam, azab seslerine bayılırdım heralde :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zey4li

Bence lumialarin ust seviye telleri daha uygun fiyata gelebilmeki satilsin yoksa bu fiyatlara sanmiyorum 1020,1520,930 alinsin , 200-300 lira en azindan daha uygun olmalilar cazip gelmesi icin insanlara , bilmem haksiz miyim acaba

Aynı görüşteyim şuan 1020 1400 civarı olsa almayı düşünürüm ama o bile fazla aslında onun için N8 kullanıyorum hala biliyorumki alacağım her telefon verdiğim paraya pişman edecek beni
  • Telefonu aldığım gun ekran koruyucu taktırmaya gittim. Adam taktı koruyucuyu fakat ekran duz olmadığı için, ekranın yanlarında altında ustunde falan boşluklar kaldığını soyledi. Ekranı boyle olan butun telefonlarda bu olur dedi. Doğru mu? Hiç kullanmadığım için de bilmiyorum. Çok rezalet duruyodu ben de çıkarttım. Kullananlarda var mı koruyucu? Dediğim gibi mi? Değilse nerden aldınııız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: merin

Telefonu aldığım gun ekran koruyucu taktırmaya gittim. Adam taktı koruyucuyu fakat ekran duz olmadığı için, ekranın yanlarında altında ustunde falan boşluklar kaldığını soyledi. Ekranı boyle olan butun telefonlarda bu olur dedi. Doğru mu? Hiç kullanmadığım için de bilmiyorum. Çok rezalet duruyodu ben de çıkarttım. Kullananlarda var mı koruyucu? Dediğim gibi mi? Değilse nerden aldınııız?

kız arkadaşımda 920 var onunda ekranının kenarları oval gibi kenarları kalktı kötü bi görüntü veriyor. ama çizilmesindne iyidir

• yeni telefon almayı düşünüyorum arkadaşlar hiç akıllı telefonum olmadı şuanki telefonumda whatsapp bile yok, birkaç kişiye lumia 930 u sordum sakın alma üstüne biraz daha koy s5 al falan dediler, bu olumsuz yorumların sebebi ne acaba merak ettim 930 gayet iyi gelmişti bana kimi dinleyeyim kime danışayım anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: merin

Telefonu aldığım gun ekran koruyucu taktırmaya gittim. Adam taktı koruyucuyu fakat ekran duz olmadığı için, ekranın yanlarında altında ustunde falan boşluklar kaldığını soyledi. Ekranı boyle olan butun telefonlarda bu olur dedi. Doğru mu? Hiç kullanmadığım için de bilmiyorum. Çok rezalet duruyodu ben de çıkarttım. Kullananlarda var mı koruyucu? Dediğim gibi mi? Değilse nerden aldınııız?

Aynen durum öyle. 920 var ve çok kötü duruyor koruyucu. Ben de iki kere dayanamayıp çıkardım. Ama çizildi. Gorilla Glass falan yalan. Bence kötü dursa da taktırın. Benimki çizildi o kadar dikkatli olmama rağmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: esraayan

yeni telefon almayı düşünüyorum arkadaşlar hiç akıllı telefonum olmadı şuanki telefonumda whatsapp bile yok, birkaç kişiye lumia 930 u sordum sakın alma üstüne biraz daha koy s5 al falan dediler, bu olumsuz yorumların sebebi ne acaba merak ettim 930 gayet iyi gelmişti bana kimi dinleyeyim kime danışayım anlamadım

Bence de alma. Verdiğin bunca paraya değecek hiçbir şey yapmaz. Ama şu var ki ilk akıllı telefonun olduğu için sorun olmayacaktır. Yani sorunları senin pek anlayacağın türde değil. Mesela pek iyi bir dizi izleme programı yok. Bir tane var o da paralı ayrıca tüm diziler yok. Güncel olmuyor.
    Diğer sorunları akıllı telefon kullanmadığın için bilemezsin. Yani sana her türlü iyi gelecektir. Yine de şöyle diyelim ki sen 1800 lira yerine 600 lira verip neredeyse aynı hizmeti alıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

quote:

yeni telefon almayı düşünüyorum arkadaşlar hiç akıllı telefonum olmadı şuanki telefonumda whatsapp bile yok, birkaç kişiye lumia 930 u sordum sakın alma üstüne biraz daha koy s5 al falan dediler, bu olumsuz yorumların sebebi ne acaba merak ettim 930 gayet iyi gelmişti bana kimi dinleyeyim kime danışayım anlamadım

Bence de alma. Verdiğin bunca paraya değecek hiçbir şey yapmaz. Ama şu var ki ilk akıllı telefonun olduğu için sorun olmayacaktır. Yani sorunları senin pek anlayacağın türde değil. Mesela pek iyi bir dizi izleme programı yok. Bir tane var o da paralı ayrıca tüm diziler yok. Güncel olmuyor.
    Diğer sorunları akıllı telefon kullanmadığın için bilemezsin. Yani sana her türlü iyi gelecektir. Yine de şöyle diyelim ki sen 1800 lira yerine 600 lira verip neredeyse aynı hizmeti alıyorsun.

teşekkürler hocam ilginiz için, anladığım kadarıyla siz ödenilen ücretin fazla olduğundan alma dediniz sanırım fakat bir arkadaşım üstüne biraz daha koyup daha iyisini al samsung iphone vs. falan olsun dedi, ben de telefon almışken iyi bir şey almak istiyorum uzun süre gitsin yani, şuan akıllı telefonum olmadığından yeni telefon aldığımda pek yapacak bir şeyim olmayacak gibi görünüyor yani verilen paranın bir kısmı boşa gidecek gibi ama dediğim gibi iyi bir telefon almak istediğimden almayı düşünüyordum lumia 930 u, birkaç kişi de alma falan deyince hevesim kaçtı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

quote:

teşekkürler hocam ilginiz için, anladığım kadarıyla siz ödenilen ücretin fazla olduğundan alma dediniz sanırım fakat bir arkadaşım üstüne biraz daha koyup daha iyisini al samsung iphone vs. falan olsun dedi, ben de telefon almışken iyi bir şey almak istiyorum uzun süre gitsin yani, şuan akıllı telefonum olmadığından yeni telefon aldığımda pek yapacak bir şeyim olmayacak gibi görünüyor yani verilen paranın bir kısmı boşa gidecek gibi ama dediğim gibi iyi bir telefon almak istediğimden almayı düşünüyordum lumia 930 u, birkaç kişi de alma falan deyince hevesim kaçtı

O var ama detaylı anlatmak zor. Anlatsam da anlamazsınız bence. İkisi de sizi yıllarca götürür. Özellikle iPhone. Alabiliyorsanız iPhone alın benden söylemesi.

• izmirde 930 nerelerde satiliyor. Bimekste gorunmuyor(sitesinden baktim) teknosa forum bornovada varmis sadece(sadece siyah renk sanirim)
    Koca izmirde baska yokmu:)
    Stok olan magaza biliyorsaniz cok makbule gecer...
  • Telefon güzel ama arka kapak kolay çiziliyor

• quote:

tasarimi yeter, turuncuyu al bir de bayana iyi gider

•  ♦ NOKIA Lumia 930 Kullananlar Kulübü - ANA KONU ♦
  • merin kullanıcısına yanıt
    Paylaşım için teşekkür ederiz. Renkler canlı çünkü AMOLED ekranın tartışılmaz kalitesi ve üstünlüğü var. WP cihazlara bence fırsat tanınmalı. Mobil dünyada ilk patlamayı yapan cihazlar en iyi olacak diye bir şey yok. Üstelik windows notebook ile uyumu ve ofis programlarının orjinal üreticiden yüklü gelmesi büyük bir artı.

Reklam filmini de izlemenizi öneririm

http://www.tabletmecmua.com/nokia-lumia-930-kurumsal-reklam-filmi-inceleme-ozellikler/
  • quote:

Oncelikle ilk akıllı telefonunuz olduğu için birsuru uygulama indirmek istersiniz. Ben de arkadaşımdan biliyorum. Aynı durum onda da vardı. Mesela bi arkadaşınız "oo bak bi uygulama buldum, super." diycek ama Lumia alırsanız o arkadaşınıza cevap veremiyceksiniz. Çunku genelde AppStore'da olan uygulamalar WPStore'da bulunamıyor (tabii klasikleşmiş olanlar dışında). Ben WPye yeni geçtim ve bu sorun dışında gayet memnunum herşeyinden. Ha birde telefonu almadan once ihtiyaçlarınızı goz onunde bulundurun. Mesela uygulama mı, kamera mı, muzik mi daha çok ihtiyacınızsa ona gore bir telefon alın.

• Teşekkurler. Sanırım taktırıcam koruyucuyu ama bu işe bence acil çozum getirmeliler. Herşeyi yapabiliyolar da boyle ekranlar için ekran koruyucu yapamıyolar yani. Çok ilginç :D

• Dostlar gsmarenaya gore 925 ve 930un batarya performansi ayni gozukuyordu(web browsing de ikisi de 5 saat dayaniyormus)
    Bu kadar kotu olmamasi lazim. Her iki telefonu da kullanan var mi kiyaslama yapsa cok iyi olur.
    Ya da 3gde araliksiz 1-2 saat internet kullanip bataryanin ne kadar azaldigini hatirlayan varmi???
  • quote:

Orijinalden alıntı: **cyborg**

izmirde 930 nerelerde satiliyor. Bimekste gorunmuyor(sitesinden baktim) teknosa forum bornovada varmis sadece(sadece siyah renk sanirim)
    Koca izmirde baska yokmu:)
    Stok olan magaza biliyorsaniz cok makbule gecer...

izmir vatanda var hocam babamlar bakmış beyaz ve siyahı varmış 1799 TL ama hangi mağazada olduğunu sormadım istiyorsan sorarım
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.