Şimdi Ara

♦ NOKIA Lumia 930 Kullananlar Kulübü - ANA KONU ♦ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
2.803
Cevap
21
Favori
109.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kesinlikle katılıyorum. Reklam filmi de çok iyi olmuş. Reklamın müziğini çok beğendiğimi de söylemeden geçemem. @Breathe78

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merin -- 7 Ağustos 2014; 19:53:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esraayan

quote:

Orijinalden alıntı: **cyborg**

izmirde 930 nerelerde satiliyor. Bimekste gorunmuyor(sitesinden baktim) teknosa forum bornovada varmis sadece(sadece siyah renk sanirim)
    Koca izmirde baska yokmu:)
    Stok olan magaza biliyorsaniz cok makbule gecer...

izmir vatanda var hocam babamlar bakmış beyaz ve siyahı varmış 1799 TL ama hangi mağazada olduğunu sormadım istiyorsan sorarım

Tesekkurler hocam. Sorarsaniz sevinirim. Yarin izmire gidiyorum yakin bir yerdeyse ugrarim kesinlikle:)
  • quote:

quote:

quote:

izmirde 930 nerelerde satiliyor. Bimekste gorunmuyor(sitesinden baktim) teknosa forum bornovada varmis sadece(sadece siyah renk sanirim)

izmir vatanda var hocam babamlar bakmış beyaz ve siyahı varmış 1799 TL ama hangi mağazada olduğunu sormadım istiyorsan sorarım

Tesekkurler hocam. Sorarsaniz sevinirim. Yarin izmire gidiyorum yakin bir yerdeyse ugrarim kesinlikle:)

İzmir (Bornova)
    Ulaşım Bilgileri
    Kazım Dirik Mah. 282/1 Sok. NO:6 / Bornova
    İZMİR/ / Türkiye

• quote:

quote:

quote:

quote:

İzmir (Bornova)
    Ulaşım Bilgileri
    Kazım Dirik Mah. 282/1 Sok. NO:6 / Bornova
    İZMİR/ / Türkiye

Tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **cyborg** -- 7 Ağustos 2014; 19:02:27 >

• Sürekli ben yazıyorum, biliyorum, farkındayım, üzgünüm. Ama gerçekten araştırıp en son umut olarak burayı bırakıyorum. Yine bi sorum var. Telefonu aldığım günden beri evdeki Wi-Fi'ye bağlayamıyorum. Başka yerlere bağlanıyo buna bağlanmıyo arkadaş yaa. Aradım Superonline'ı. Bu telefonla ilgili bi durum falan dediler. Anlamadım gitti. Sizlerde de böyle bi sorunla karşılaşan oldu mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merin kullanıcısına yanıt
    Modem de MAC filtresi aktif olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesutismail -- 7 Ağustos 2014; 19:15:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia 930 En iyi Tasarıma Sahip Telefon Seçildi

Avusturalya,Çin,Rusya ve Japonya da ki kullanıcıları kapsayan ankette en son piyasaya sunulan telefonlar içerisinde hangi telefonun tasarımı en iyi şekilde sorulan soruda,% 67 oy olan Lumia 930 birinci telefon seçildi.Lumia 930 telefonunu ikinci olarak Sony Xperia Z2 izliyor.Ayrıca kullanıcılar Samsung s5′i en kötü tasarıma sahip telefon seçerken en yenilikçi telefon ünvanını da LG G3 elde etti.

Oylamaya yaklaşık 500 bin kişi katılmıştır.

Kaynak:http://windowsphonehaber.com/lumia-930-en-iyi-tasarima-sahip-olan-telefon-secildi.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

Lumia 930 En iyi Tasarıma Sahip Telefon Seçildi

Avusturalya,Çin,Rusya ve Japonya da ki kullanıcıları kapsayan ankette en son piyasaya sunulan telefonlar içerisinde hangi telefonun tasarımı en iyi şekilde sorulan soruda,% 67 oy olan Lumia 930 birinci telefon seçildi.Lumia 930 telefonunu ikinci olarak Sony Xperia Z2 izliyor.Ayrıca kullanıcılar Samsung s5′i en kötü tasarıma sahip telefon seçerken en yenilikçi telefon ünvanını da LG G3 elde etti.

Kaynak:http://windowsphonehaber.com/lumia-930-en-iyi-tasarima-sahip-olan-telefon-secildi.htm

sasirtmadi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

Lumia 930 En iyi Tasarıma Sahip Telefon Seçildi

• quote:

Orijinalden alıntı: merin

Sürekli ben yazıyorum, biliyorum, farkındayım, üzgünüm. Ama gerçekten araştırıp en son umut olarak burayı bırakıyorum. Yine bi sorum var. Telefonu aldığım günden beri evdeki Wi-Fi'ye bağlayamıyorum. Başka yerlere bağlanıyo buna bağlanmıyo arkadaş yaa. Aradım Superonline'ı. Bu telefonla ilgili bi durum falan dediler. Anlamadım gitti. Sizlerde de böyle bi sorunla karşılaşan oldu mu?

baska telefondan ayni modeme baglanmayi denediniz mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MAC filtresi aktif değil. Elime geçen bütün telefonlarla denedim. Hepsiyle bağlanmayı başardım ağa. Ağlamak istiyorum Telefonumun interneti bitti. Kaç saattir Whatsapp'a giremiyorum. Bi pencereden atlayasım var. Çok çaresizim a dostlar. Superonline'i yine aradım. Adam şifreleme sorunu olabilir dedi. Yeni nesil akıllı cihazlarda oluşan bi duru.. dedi ve hat kesildi. Tamam bugün kötü günümdeyim sanırım. Nedir bu şifreleme sorunu?
  • merin kullanıcısına yanıt
    Şu linktekileri bi dene istersen

http://www.nokia.com/tr-tr/destek/faq/?action=singleTopic&topic=FA139515
  • quote:

MAC filtresi aktif değil. Elime geçen bütün telefonlarla denedim. Hepsiyle bağlanmayı başardım ağa. Ağlamak istiyorum Telefonumun interneti bitti. Kaç saattir Whatsapp'a giremiyorum. Bi pencereden atlayasım var. Çok çaresizim a dostlar. Superonline'i yine aradım. Adam şifreleme sorunu olabilir dedi. Yeni nesil akıllı cihazlarda oluşan bi duru.. dedi ve hat kesildi. Tamam bugün kötü günümdeyim sanırım. Nedir bu şifreleme sorunu?

hocam telefondan değerli değil ya :D ben olsam yeni modem alırdım :D olmadı ttnete geç :D
  • Buraya da baktım bakmasına ilk yazmadan önce. Beceremedim :D En mantıklısı yarın gidip telefonlardan benden daha fazla anlayan birilerine sormak. Yoksa dediğim gibi kafayı yerim ben :D Yardımlarınız için sağolun :D
  • quote:

MAC filtresi aktif değil. Elime geçen bütün telefonlarla denedim. Hepsiyle bağlanmayı başardım ağa. Ağlamak istiyorum Telefonumun interneti bitti. Kaç saattir Whatsapp'a giremiyorum. Bi pencereden atlayasım var. Çok çaresizim a dostlar. Superonline'i yine aradım. Adam şifreleme sorunu olabilir dedi. Yeni nesil akıllı cihazlarda oluşan bi duru.. dedi ve hat kesildi. Tamam bugün kötü günümdeyim sanırım. Nedir bu şifreleme sorunu?

modemi sıfırla
  • http://forum.donanimhaber.com/m_45439572/tm.htm
    hocam bu eski konu ama sanırım sizinkine benzer bir durum, konuya bakmadıysan bakmanda fayda var, umarım en kısa zamanda çözersin
  • Modemi sıfırlamayı da denedim ama bir değişiklik olmadı.

Link için çooook teşekkür ederim. Sanırım sorunu anladım. Yapmaya çalışıyorum ama becerebilir miyim orası muamma :D

• Amoled ekran olmasından ötürü siyahlar mükemmel, renkler cok canlı ama beyazlar pembemsi nette gördügüm bütün Lumia 930 resim ve videolarında.
    Telefonun renk ayarlarından beyazların, bembeyaz görünmesi saglanabiliyor degil mi, yoksa böyle kirli beyaz gibi mi kalıyor amoled ekranlarda?
    Kullanan arkadaslar teyit edebilirse sevinirim.
    Tesekküler...

• quote:

Orijinalden alıntı: korcin

Amoled ekran olmasından ötürü siyahlar mükemmel, renkler cok canlı ama beyazlar pembemsi nette gördügüm bütün Lumia 930 resim ve videolarında.
    Telefonun renk ayarlarından beyazların, bembeyaz görünmesi saglanabiliyor degil mi, yoksa böyle kirli beyaz gibi mi kalıyor amoled ekranlarda?
    Kullanan arkadaslar teyit edebilirse sevinirim.
    Tesekküler...

Geldiğinde pembemsi bir şekilde geliyor fakat renk profilinden bembeyaz ayarlanabiliyor. Gelişmiş seçeneğinde renk tonunu yeşile doğru kaydırınca gayet beyaz oluyor.

• korcin K kullanıcısına yanıt
    ayarlardan beyaz ayarlanabilir. Amoled ekran beyazı da daha beyaz ve canlı gösterebilme yeteneğine sahip.

Yada videolarda öyle çıkmış olabilir. Telefonu elde görmek bambaşka bir deneyim oluyor çoğunlukla. (arada filtre olmadığı için)
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.