Şimdi Ara

♦ NOKIA Lumia 930 Kullananlar Kulübü - ANA KONU ♦ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.803
Cevap
21
Favori
109.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Siyah renk aldım ısınma oyun oynarken ve video izlerken oluyor normal menülerde gezinirken ısınma yok.

@evgireli

Wi-Fi ve 3G kapalıyken tam 2 gün gidiyor 3G ya da Wi-Fi açıkken ve nette aktif gezinirken max süre 1 gün.

@Dexter Morgan

kliksa.com dan 1699 TL ye aldım. Batarya performansı iyi de değil kötü de değil kafanıza max 2 gün gidiyor diye not edin:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

@Last_Stand

Siyah renk aldım ısınma oyun oynarken ve video izlerken oluyor normal menülerde gezinirken ısınma yok.

@evgireli

Wi-Fi ve 3G kapalıyken tam 2 gün gidiyor 3G ya da Wi-Fi açıkken ve nette aktif gezinirken max süre 1 gün.

@Dexter Morgan

kliksa.com dan 1699 TL ye aldım. Batarya performansı iyi de değil kötü de değil kafanıza max 2 gün gidiyor diye not edin:)

Isınınca kapanma gibi bir durum oluyor mu ? Isınması aşırı derecede rahatsız edici mi ? birde memnunmusunuz parasının hakkını veriyor mu ?
  • 20Mayıs kullanıcısına yanıt
    Hayır kendini kapatacak kadar aşırı ısınmıyor zaten beni pek rahatsız etmedi. Fiyatı ise yurt dışından almaya kalkarsanız hemen hemen aynı fiyata geliyor kliksa.com fiyatı iyi bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 11 Ağustos 2014; 12:46:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cepten sürekli internete giren biri olmadığıma göre(hatta hiç girmiyom bile denebilir), sadece SMS ile haberleştiğim için galiba bana da 1,5-2 gün dayanır gibime geliyo. 925 ile sadece sms alıp yollayarak bataryasının 1 günde bittiğini görünce, artık yoğurdu üfleyerek yemem lazım
    Bilgilendirme için teşekkürler
  • Az once bimekste inceledim telefonu,
    Tam karsıdan baktıgımda kusursuz olan renkler biraz yanlara yukarı asagı dogru oynatınca telefonu, açı degisimi nedeniyle ekranın rengi degisiyor. Beyaz bir internet sayfasına bakarken daha cok farkediliyor bu renk degisimi. Amoled ekranlar boylemidir hep?
    Beyaz rengini internetten almayı dusunuyorum, kosulsuz iade hakkı nedeniyle.

• Lumiaların hepsi ısınıyor o açık bir gerçek bazen batarya patlayacak diye korkuyorum
  • quote:

Hayır kendini kapatacak kadar aşırı ısınmıyor zaten beni pek rahatsız etmedi. Fiyatı ise yurt dışından almaya kalkarsanız hemen hemen aynı fiyata geliyor kliksa.com fiyatı iyi bence.

hocam ben de kliksadan almayı düşünüyorum da bir sıkıntı olmaz herhalde bir de neden daha ucuz orada 100 lira da az değil rahatlıkla alabilir miyim yani
  • otg destekliyor mu bu telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: mecnunadam

otg destekliyor mu bu telefon

Şu an değil. Fakat güncellemelerle gelebilir.
  • quote:

@Last_Stand

@evgireli

@Dexter Morgan

Hocam batarya konusu can sıkıcı malum o yüzden biraz daha detaylı anlatırsanız seviniriz mesela
    -1 gün boyunca kaç dakikalık görüşme yaptınız
    -internette ne kadar gezdiniz
    -ne kadar oyun oynadınız
    -whatsapp ve benzeri uygulamalar mesajlaşmalar
    -wifi ve 3g açık
    ben bu cihazı görsel güzelliğinden dolayı almayı düşünüyorum ancak bataryası akşam 7 de bitiyorsa gidip Lg G2 alıcam şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...

• Bu telefonun hafıza kart girişi ve 3000 mah bataryası olsa idi mükemmel olurdu. Yine güzel ama işte keşke

• http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-2-haftalik-teknosa-faturali-yeni-lumia-930-173589548/detay

arkadaşlar bu linkte ki telefonda satıcı telefonun sağ üst köşesinde metalinde boya atması var demiş. Sizde de böyle bir sorunla karşılaştınız mı ?

not: ilanın en son ki resmi de göstermiş boya atmasını. Bana ezilmiş gibi geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last_Stand

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-2-haftalik-teknosa-faturali-yeni-lumia-930-173589548/detay

arkadaşlar bu linkte ki telefonda satıcı telefonun sağ üst köşesinde metalinde boya atması var demiş. Sizde de böyle bir sorunla karşılaştınız mı ?

not: ilanın en son ki resmi de göstermiş boya atmasını. Bana ezilmiş gibi geldi.

ezilmiş orası çok belli

• quote:

Orijinalden alıntı: Last_Stand

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-2-haftalik-teknosa-faturali-yeni-lumia-930-173589548/detay

Ekran koruyucusu da kap da kullanmıyorum, telefonu alalı yarın 20. güne giriyorum. Ne boya akması ne de çizilme oldu. Dikkatli kullandıktan sonra bi sorun olacağını düşünmüyorum.

• Ben hiç oyun oynarken yada video izlerken ısınmayan telefonla karşılaşmadım. Tabii kullanımdan kullanıma farklar gösterir. Ha ısınma konusuna şunu da eklemek istiyorum. Şarj olurken kullanımda anlaşılabilir bi ısınma var. Ama bunun dışındaki ısınmalar bana çok hafif bi sıcaklık gibi geldi niyeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merin -- 12 Ağustos 2014; 16:18:16 >
  • Bende bimekste test ettigim 930 otomatik olarak bostayken video oynatma modundaydi teli tanitan videoyu elime aldigimda sizlerinde bahsettigin sag alt kosede tatli bi sicaklik vardi o kadar, baska bir isinma gormedim ve tel 3 saat video oynatmisti ben inceledigimde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar herkese hayırlı uğurlu olsun , htc one m8 - 1 aylık turkcellden alınma gram çizik yok metalik gri rengi , 930 ile değiştirmek isterim ilgilenen var ise P.M atsınlar lütfen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar herkese hayırlı uğurlu olsun , htc one m8 - 1 aylık turkcellden alınma gram çizik yok metalik gri rengi , 930 ile değiştirmek isterim ilgilenen var ise P.M atsınlar lütfen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese selamlar ve alanlara hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar ben bi kaç resim çekmenizi istiyorum gece ve gündür renkli ortamlar olursa sevinirim bi arkadaşımız koymuş buraya ama resimlerin boyutları orjinal olmadığından kaliteyi pek anlayamadım bi iki resim koyabilen olursa sevinirim birde sabahtan akşama kadar whatsapp ve arada face kullanan birisiyim internet açık olacağından şarjı ne türlü performans gösterir tahminlerinizi söylerseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam john

herkese selamlar ve alanlara hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar ben bi kaç resim çekmenizi istiyorum gece ve gündür renkli ortamlar olursa sevinirim bi arkadaşımız koymuş buraya ama resimlerin boyutları orjinal olmadığından kaliteyi pek anlayamadım bi iki resim koyabilen olursa sevinirim birde sabahtan akşama kadar whatsapp ve arada face kullanan birisiyim internet açık olacağından şarjı ne türlü performans gösterir tahminlerinizi söylerseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

O resimleri koyan bendim. Birkaç güne kadar hem bunların orijinal boyutlarını hem de daha sonra çektiklerimi atmaya çalışıcam Ben de sabahtan akşama kadar whatsapp'ı hiç kapatmam, arada facebook, tumblr, snapchatde takılırım. Parlaklık orta seviyedeyken bana ortalama sabah 11'den, gece 3'e kadar falan dayandı. Bazen daha fazla dayanıyor. Bazen daha az. Ama ortalama bu civarlarda.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.