Şimdi Ara

♦ NOKIA Lumia 930 Kullananlar Kulübü - ANA KONU ♦ (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.803
Cevap
21
Favori
109.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O resimleri koyan bendim. Birkaç güne kadar hem bunların orijinal boyutlarını hem de daha sonra çektiklerimi atmaya çalışıcam Ben de sabahtan akşama kadar whatsapp'ı hiç kapatmam, arada facebook, tumblr, 500px, snapchatde takılırım. Parlaklık orta seviyedeyken bana ortalama sabah 11'den, gece 3'e kadar falan dayandı. Bazen daha fazla dayanıyor. Bazen daha az. Ama ortalama bu civarlarda.
  • merin kullanıcısına yanıt
    Valla hocam eğer dediğiniz gibiyse çok iyi bence çünkü etrafımdaki bir çok telefon bunu bile yapamıyor.
  • Şu cihazın yeşilini operatörlerden biri getirir inşallah. Perakendeci firmaların getireceği yok.

Gerçi bırak rengini, telefonun daha kendisi bile her yerde yok

Windows'un bana zorla öğrettiği iki şey var; SABIR VE BEKLEMEK
  • Hocam bende ısrarla yeşilini bekliyorum sizin gibi. Avea dan önce diğerlerine gelirse o operatöre geçiş yapcam bu telefon için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyazi alin gencler, op

• Last_Stand L kullanıcısına yanıt
    Operatörler 930'u pek sevmediler galiba. Cihaz çıkalı 1 ay olacak ama halen operatörlerde yok. Eğer mümkünse yeşilini satışa sunsunlar, diğer renkleri zaten perakendeci firmalarda var.
  • İnşallah ağustos bitmeden operatörlere de gelir hocam.

• Sonunda inceleyen birileri çıktı

Teknoseyir Lumia 930 İncelemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 14 Ağustos 2014; 0:20:00 >
  • Last_Stand L kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum ama, inşallah diyelim
  • iPhone 5'ten geçmeyi düşünüyorum bu telefona sizce mantıklı mıdır
  • Basteryus kullanıcısına yanıt
    '925 ve 1020 kullananlar, 930'da da aynı batarya performansını alacaklar' şeklindeki cümleyi duymayaydım eyiydi

paylaşım için teşekkürler
  • Beni de aynı şey tedirgin etti. Batarya dışında herşey süper ama batarya konusunda hala şüphelerim var. Ah be Nokia 2800+ koysaydın da düşünmeden alsaydım
  • Basteryus kullanıcısına yanıt
    Kullananların hepsi bataryadan memnun olduklarını söylüyolar. Ama ben 925 faciasından sonra yoğurdu üfleyerek yemek zorunda kaldığım için 930'a balıklama atlayamıyorum. Yapılan testlerde 930'un 925'ten daha iyi batarya performansı olduğu belirtiliyo ama yine de 2420 mAh bu cihaza az. 3000'lik bataryanın sığmaması için bi neden yokken, gidip de 2400'lük batarya çıkarmak için çooook geçerli bi sebepleri olması lazım. Mesela 'batarya üretim departmanına kedi girdi' gibi
  • pahalı geldi biraz bana ya gerçi yarı fiyatı olsa yine alacak gücüm yok ya

neyse diyeceğim o ki tuttu anlaşılan bu telefon
  • Batarya en büyük sıkıntı bunda birde inceleme de video çekimini beğenmemişler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alperen_69 kullanıcısına yanıt
    Ben de ona şaşırdım. 925'te ise durum tam tersiydi; video çekimi muntazam iken, fotoğraf çekimi beklenen verimliliği gösteremiyodu. 930'da fotoğraf verimliliğini arttıralım derken video verimliliğini düşürmek zorunda kalmışlar herhalde
  • Telefon amoled mi yoksa oled mi yani siyahlarda pixseller sonuyor mu tam siyah mi.. Birde glance scren varmi yani ekran saati..

• Benim için cihazın biraz kalın olması ve fiyatı dışında gayet ideal bir cihaz ancak doların fiyat artışıyla birlikte beklediğim 1500 seviyelerine yakın zamanda hiç ineceğe benzemiyor.
  • Yazılımsal bir,problemdir onların cihazdaki yoksa düşük ışıkta bile video çekimi harika wpcentralde ki rich recording ile yapılan kaydı mutlaka izleyin

• anadolu yakasında teşhirine rastlayan varmı 930un? İçerenköy bimekste teşhir ürünü yoktu.
    Mobil operatorlerinde getirmeye niyeti yok sanırım. 1020 gibi tek operator tekelindede kalmaz umarım, hoş dediğim gibi cihazı inceleyecek yer bile yok doğru düzgün..
    1520 - 1020 satışlarını baltalar diyemi getirilmiyor nedir anlamadım gerçekten, çok gecikti.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.