Şimdi Ara

♦ NOKIA Lumia 930 Kullananlar Kulübü - ANA KONU ♦ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.803
Cevap
21
Favori
109.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eP_362

Tuş ışıkları pil tasarrufunda yanmıyor diye biliyorum.

Pil tasarrufundan çıkardığımda da aynı.. 920 de pil tasarrufundayken de yanıyor. Çözebilmiş değilm.. Bazı Lumia modellerinde
    gezinti tuşu aydınlatması yokmuş. Belki buna da koymamışlardır..

930'da var. Yukarıda arkadaş da söylemiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fotoburak

Telefon amoled mi yoksa oled mi yani siyahlarda pixseller sonuyor mu tam siyah mi.. Birde glance scren varmi yani ekran saati..

glance ekranı yokmuş. Ekranın hafızası olması gerekiyormuş glance özelliği için. 930'un ekranında hafıza yokmuş. Teknoseyirin incelemesinden...

edit: madem bu özellik yok bu telefonda insan soramadan edemiyor o zaman neden bi bildirim ledi koymuyorsun telefona?! Önceki telefonlarda olan özelliklerin yeni modellerde olmaması çok saçma geliyor. Glance özelliği yazılımla gelebilecekse o zaman ayrı ama zannetmiyorum, öyle olsaydı zaten yükleyip satışa çıkarırlardı herhalde... Nokia ve Microsoft'u telefon hususunda anlamak zor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notther -- 17 Ağustos 2014; 16:20:54 >
  • eP_362 kullanıcısına yanıt
    Telefonu ilk aldığımda benim tuş ışıklarıda yanmıyordu .15 gün öyle kullandım. Sonra Nokia software recovery tools la sıfırladım . Işıkları yanmaya başladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutismail

Telefonu ilk aldığımda benim tuş ışıklarıda yanmıyordu .15 gün öyle kullandım. Sonra Nokia software recovery tools la sıfırladım . Işıkları yanmaya başladı

Konuyu takip ediyorum. Galiba sizde okumuştum doğru

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

quote:

Orijinalden alıntı: Last_Stand

quote:

♦ NOKIA Lumia 930 Kullananlar Kulübü - ANA KONU ♦

Hocam nasıl kulladınız telefonu biraz anlatır mısınız ?

Normal parmaklarımla kullandım.

Nasıl kullandım anlatayım.

- Hiç oyun oynamadım
    - 3G ve Wi-Fi hep kapalı değildi günde en az 1 saat açık bıraktım ve web de gezindim, whatssapp da chat yaptım
    - Telefon görüşmesi günde 10 sefer den 5 dk yaptım
    - Resim ve video günde iki kere çektim

O zaman mükemmel bence batarya performansı

• quote:

quote:

quote:

- Hiç oyun oynamadım
    - 3G ve Wi-Fi hep kapalı değildi günde en az 1 saat açık bıraktım ve web de gezindim, whatssapp da chat yaptım

- haftada bir oyun oynarım
    - telefondan internete girmem, whatsapp'ı sık kullanmam
    - telefonla görüşme yapmasını pek sevmem, daha çok kısa mesaj yoluyla haberleşirim
    - videoyu kayda değer bi olay olursa kullanırım, fotoğraf çekmeyi severim ama öyle japon turistler gibi foto çekmenin cılkını çıkarmam

Bu kullanım şekli doğrultusunda bana da 2 gün dayanır gibime geliyo. Belki de daha fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖZGÜNBEY -- 18 Ağustos 2014; 0:32:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: evgireli

quote:

quote:

quote:

- Hiç oyun oynamadım

- haftada bir oyun oynarım
    - telefondan internete girmem, whatsapp'ı sık kullanmam
    - telefonla görüşme yapmasını pek sevmem, daha çok kısa mesaj yoluyla haberleşirim
    - videoyu kayda değer bi olay olursa kullanırım, fotoğraf çekmeyi severim ama öyle japon turistler gibi foto çekmenin cılkını çıkarmam

Bu kullanım şekli doğrultusunda bana da 2 gün dayanır gibime geliyo. Belki de daha fazla

hocam şimdi yanlış anlamayında madem bişi yapmıcaksınız o zaman siz 1800 tl boşa para verirsiniz alırsanız telefon yerine foto makinası almanız daha mantıklı

• adam john kullanıcısına yanıt
    bataryası 3000'lik olsaydı neler yapmazdım ama malesef batarya kullanım şekillerimizi bile değiştirmemize neden olabiliyo

bataryası daha dayanıklı olan 1520'yi almaktansa, kullanım şekillerimi biraz değiştirip 'telefon gibi telefon' olan 930'u alırım daha iyi

haftada bir oyun oynarım ama, sağlam oyunlar oynarım Fifa 14, Asphalt 8, MC4-MC5, NOVA3 gibi, hem de saatlerce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖZGÜNBEY -- 18 Ağustos 2014; 16:29:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evgireli

bataryası 3000'lik olsaydı neler yapmazdım ama malesef batarya kullanım şekillerimizi bile değiştirmemize neden olabiliyo

bataryası daha dayanıklı olan 1520'yi almaktansa, kullanım şekillerimi biraz değiştirip 'telefon gibi telefon' olan 930'u alırım daha iyi

haftada bir oyun oynarım ama, sağlam oyunlar oynarım Fifa 14, Asphalt 8, MC4-MC5, NOVA3 gibi, hem de saatlerce.

bak o zaman değer
  • Telefon dünyada ilk nerede ve ne zaman satılmaya başlandı fikri olan var mı ? çıkmadan eskidi tarzında yorumlar duydum da
  • 20Mayıs kullanıcısına yanıt
    Hocam 4 nisan da tanıtıldı cihaz 15 temmuz da bizim ülkeye giriş yaptı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam 4 nisan da tanıtıldı cihaz 15 temmuz da bizim ülkeye giriş yaptı.

Teşekkür ettim
  • Forumun bi enerjisi mi düştü ne

• forum ölmüş
  • Nokia operatörlere ayrı bir ilgi göstermesi lazım. Bu gidişle operatörlere gelmeyecek cihaz. Kayserideyim aradım buradaki hiç bir teknomarkette bulamadım. Almak isteyenler bile alamıyor.

• arkadaşlar telefonu bugün aldım bir şey sormak istiyorum whatsappta şu uyarıyı alıyorum:

WhatsApp, telefonunuza gelen yeni mesaj bildirimlerini engelleyecek bir hata tespit etti. Lütfen telefonunuzu yeniden başlatın.

bu sorunu düzeltmem için ne yapmam gerek
  • esraayan kullanıcısına yanıt
    Biraz araştırdım. Wi-fi ile bağlandığında sorun olabildiği yazıyor. Eğer Wi-fi ile bağlıysanız bi de veri bağlantısını deneseniz. Maalesef başka bişey bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: esraayan

arkadaşlar telefonu bugün aldım bir şey sormak istiyorum whatsappta şu uyarıyı alıyorum:

WhatsApp, telefonunuza gelen yeni mesaj bildirimlerini engelleyecek bir hata tespit etti. Lütfen telefonunuzu yeniden başlatın.

bu sorunu düzeltmem için ne yapmam gerek

Bu benim 920 telefonumda da oluyordu. Telefonu sıfırlayıp cyanı yükledim sonra tekrar sıfırladım düzeldi hiç bir sıkıntı çıkarmadı 24 saatte . Sizde telefonunuzu sıfırlayın bence sonra bi guncellemeleri kontrol edin. Sizde 8.1 cyan yuklu gerçi ama 930 a özel ekstra Bi güncelleme daha gelmişti diye duymuştum hata düzeltmeleriyle ilgili.
    Umarım sorununuz çözülür.

• Ayarlar>hücresel + sim> dolaşımında açık olduğundan emin olun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last_Stand -- 20 Ağustos 2014; 23:17:59 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: merin

Biraz araştırdım. Wi-fi ile bağlandığında sorun olabildiği yazıyor. Eğer Wi-fi ile bağlıysanız bi de veri bağlantısını deneseniz. Maalesef başka bişey bulamadım

aynen ben de onu buldum bir de pil tasarrufundan whatsapp ı kapatın telefonu kapatıp tekrar açın sonra arka plandaki whatsappı tekrar açın diye yazıyordu internette onu deneyeyim, teşekkürler hocam
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.