Şimdi Ara

♦ NOKIA Lumia 930 Kullananlar Kulübü - ANA KONU ♦ (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.803
Cevap
21
Favori
109.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yazılımsal olması kuvvetle muhtemel. Çünkü 925'in bile çok iyi video çektiği yerde, 930'un hayli hayli iyi video çekmesi lazım
  • bugün telefonu elime aldım gelen bi müşteriden çok iyi ya eğer bu kasa tipiyle yeni cihaz gelirse alacağım galiba ama sistemin iyice gelişmesi lazım
  • Turuncusunu mağazalardan bulabileceğimiz bi yer varmı? Teknosa getirtmiyor, mediamarkt da yok. Yada getirebileceğimiz bi yer varmi, mağaza olması tercih. Vatanda taksit imkanı var orada varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlserkan

Turuncusunu mağazalardan bulabileceğimiz bi yer varmı? Teknosa getirtmiyor, mediamarkt da yok. Yada getirebileceğimiz bi yer varmi, mağaza olması tercih. Vatanda taksit imkanı var orada varmı?

http://www.bimeks.com.tr/urun/144038/nokia-lumia-930-orange.aspx
    Bulabileceginiz magazalar kisminda istanbul bakirkoy capacity ankara akkopru ankamall
  • Chip.com.tr de telefonu incelemiş. Buyrunuz:http://www.chip.com.tr/inceleme/nokia-lumia-930_4296.html

Hala istediğim gibi detaylı bi inceleme gelmedi yav, en sonunda alıp kendim inceleyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 15 Ağustos 2014; 22:16:50 >
  • Enteresan pil durumunu s5 ile aşağı yukarı aynı gibi sunmuşlar öyle ise çok iyi ama ben hiç sanmıyorum

• Bi inceleme daha. Yeni bişey yok ama ben yine de koyayım şöyle, ayıp olmasın

•  ♦ NOKIA Lumia 930 Kullananlar Kulübü - ANA KONU ♦

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

♦ NOKIA Lumia 930 Kullananlar Kulübü - ANA KONU ♦

Oha

• quote:

Hocam nasıl kulladınız telefonu biraz anlatır mısınız ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Last_Stand L kullanıcısına yanıt
    Kullanmamış

• 930 çok hoş ya eğer bu kasa tipiyle bu sene içinde farklı güzel cihaz gelirse kesin alıyorum

• Arkadaşlar.. Bundan önce L920 kullanıcısıydım 15.08.2014 tarihinden itibaren 930 kullanıcısyım..
    Öncelikle diğer kullanıcılara sorum olacak.. Gezinme tuşlarının ışığı sizde de yok mu yoksa problem benim telefonumda mı:)
    Neyse özelliklere gelelim.. Teknik özellikler ortada zaten.. Onun dışında Kamerası gece çekiminde oldukça iyi..
    Ama fotoğraf çekiminden anlayana şöyle söyleyeyim ki ISO değeri çok yüksek olduğu için gece çekimlerinde kalite düşüyor.. 20mp lik bir kalite beklemeyin..
    Ama gündüz çekimleri ve videoları muazzam.. Ennn önemli soru Şarja gelelim.. Telefon %50 şarjla geldi ve ben o şarjı bitirmek için çok uğraştım..
    920 den yedekleri fotoğrafları kişileri kopyaladım.. Hesaplarımı ayarlarımı kaydettim.. Programları tek tek indirdim kurdum.. Şarj bitsin diye 2-3 oyun indirdim uğraştım bitiremedim.. 4-5 saat
    sonra artık işim çıktığı için telefonu evde bıraktım (wi-fi,bluethoot herşey açık) eve geldiğimde hala pil tasarrufu bölümüne gelmemişti bile.. (pil tasarrufu sürekli açık) Gece de birkaç oyunla uğraştım
    ve en son bitirdim.. Şarja taktım gece 1 gibi sabah 11 de telefonu şarjdan söktüm %100 de ve güne başladım.. Gün içerisinde aralıklı aralıklı toplam yarım saat telefon görüşmesi,2-3 saat whatsapp,7-8 kere facebook,
    bir o kadar instagram a baktım.. Bir kaç oyun indirdim.. 15-20 dakika gt racing felan oynadım(oyun oynarken çok ısınıyor).. Yine bir kaç program indirdim denedim.. 30-40 dakika internetten video izledim.. Ve eve geldiğimde
    saat 01.00 gibi %36 şarj vardı.. Sormak istediğiniz soruları alabilirim.. Ama geç cevap verebilirim :/

• quote:

Orijinalden alıntı: brkyozgms

Arkadaşlar.. Bundan önce L920 kullanıcısıydım 15.08.2014 tarihinden itibaren 930 kullanıcısyım..
    Öncelikle diğer kullanıcılara sorum olacak.. Gezinme tuşlarının ışığı sizde de yok mu yoksa problem benim telefonumda mı:)
    Neyse özelliklere gelelim.. Teknik özellikler ortada zaten.. Onun dışında Kamerası gece çekiminde oldukça iyi..
    Ama fotoğraf çekiminden anlayana şöyle söyleyeyim ki ISO değeri çok yüksek olduğu için gece çekimlerinde kalite düşüyor.. 20mp lik bir kalite beklemeyin..
    Ama gündüz çekimleri ve videoları muazzam.. Ennn önemli soru Şarja gelelim.. Telefon %50 şarjla geldi ve ben o şarjı bitirmek için çok uğraştım..
    920 den yedekleri fotoğrafları kişileri kopyaladım.. Hesaplarımı ayarlarımı kaydettim.. Programları tek tek indirdim kurdum.. Şarj bitsin diye 2-3 oyun indirdim uğraştım bitiremedim.. 4-5 saat
    sonra artık işim çıktığı için telefonu evde bıraktım (wi-fi,bluethoot herşey açık) eve geldiğimde hala pil tasarrufu bölümüne gelmemişti bile.. (pil tasarrufu sürekli açık) Gece de birkaç oyunla uğraştım
    ve en son bitirdim.. Şarja taktım gece 1 gibi sabah 11 de telefonu şarjdan söktüm %100 de ve güne başladım.. Gün içerisinde aralıklı aralıklı toplam yarım saat telefon görüşmesi,2-3 saat whatsapp,7-8 kere facebook,
    bir o kadar instagram a baktım.. Bir kaç oyun indirdim.. 15-20 dakika gt racing felan oynadım(oyun oynarken çok ısınıyor).. Yine bir kaç program indirdim denedim.. 30-40 dakika internetten video izledim.. Ve eve geldiğimde
    saat 01.00 gibi %36 şarj vardı.. Sormak istediğiniz soruları alabilirim.. Ama geç cevap verebilirim :/

Tuş ışıkları pil tasarrufunda yanmıyor diye biliyorum.

• Ne yaptın o telefon o kadar dayandı

Ben 1520 ile bile 2-3 hafta da bir o değere çıkıyorum sen 930 ile çıkmışşsın 1520'nin pili olsa sen de 4 gün gider o zaman

• Tuş ışıkları pil tasarrufundayken yanmıyor doğru ama normal de de yanmıyorsa bikaç işlem yapılması gerekiyodu. Eğer normalde yanmıyorsa aynı sorun @mesutismail 'de de vardı. Hatta bende ışık olduğunu soyleyince yapmıştı bunu, "az önce nokia nın sitesinden nokia software recovery tools yükleyip bastım formatı çok şükür düzeldi . şu anda içimde tatlı bi huzur var." demişti. Umarım işine yarar
  • merin kullanıcısına yanıt

• hocam eğer o şekildeyse şarjı çok iyi valla içime git gide daha çok ısınıyor valla ne diyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last_Stand

quote:

Hocam nasıl kulladınız telefonu biraz anlatır mısınız ?

Normal parmaklarımla kullandım.

Nasıl kullandım anlatayım.

- Hiç oyun oynamadım
    - 3G ve Wi-Fi hep kapalı değildi günde en az 1 saat açık bıraktım ve web de gezindim, whatssapp da chat yaptım
    - Telefon görüşmesi günde 10 sefer den 5 dk yaptım
    - Resim ve video günde iki kere çektim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Orijinalden alıntı: eP_362

Tuş ışıkları pil tasarrufunda yanmıyor diye biliyorum.

Pil tasarrufundan çıkardığımda da aynı.. 920 de pil tasarrufundayken de yanıyor. Çözebilmiş değilm.. Bazı Lumia modellerinde
    gezinti tuşu aydınlatması yokmuş. Belki buna da koymamışlardır..
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.