Şimdi Ara

♦ NOKIA Lumia 930 Kullananlar Kulübü - ANA KONU ♦ (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.803
Cevap
21
Favori
109.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkürler hocam deneyeyim b dediklerinizi umarım çözerim sağolun
  • bu arada gittiğim avea operatörlerinde lumia 930 vardı yeni gelmiş, almayı düşünenler varsa bakabilirler
  • O değilde, bu telefon bulunduğum yerdeki büyük perakendeci firmalara ve operatörlere gelene kadar üzerine birkaç model daha çıkacak, sonra bu 930 arada kaynayıp gidecek ve 'satılamadan eskiyen telefon' olarak tarihe geçecek

Bi telefon düşünün ki, piyasaya çıkmasının üstünden neredeyse 5 ay geçmiş olsun ve halen çoğu yerde bulunamasın.
    Bu telefon sınırlı sayıda üretildi de bizim haberimiz mi yok acaba?
    Operatörlerde satışı yasaklandı da biz mi duymadık?

Hadi aradan zaman geçti ve telefonu bi şekilde alabildik, sonra nolcak? Sonrası şu; güncelleme yayınlandığında güncellemenin 930'a gelmesini bekleyecez.
    Telefonu ayrı bekleyecez, güncellemesini ayrı bekleyecez...

Ama olsun, sonuçta NOKIA 'CONNECTING PEOPLE' öyle değil mi.

Gerçi Nokia'sı da kalmadı ya gari. Ağız alışkanlığı işte...

• quote:

Orijinalden alıntı: Last_Stand

Nokia operatörlere ayrı bir ilgi göstermesi lazım. Bu gidişle operatörlere gelmeyecek cihaz. Kayserideyim aradım buradaki hiç bir teknomarkette bulamadım. Almak isteyenler bile alamıyor.

Aynen öyle. İstanbuldaki teknomarketlerde dahi sayılı yerde var, hele teşhirde bi bakayım kanlı canlı diyorsanız işiniz daha da zor, her yerde teşhir ürünüde yok.işin operator tarafı daha sa vahim, aynı haltın benzeri lumia 1020 dede var. Turkcelldeki cihaz vodafone da yok, ne saçma iştir anlamadım. Kaldıki bir çok vodafone merkezinde 1520 dışında lumia cihaz dahi yok... nokia veya ms zaten berbat olan satış imajını düzeltmek için zerre uğraşmıyor belliki. Satıcılardan en çok duyduğum cümle "nokiaya bulaşma be abi"..
    nisanda alma planları yaptığım cihazı daha bu gün bulup inceleyebildim, almak istesem hala alamıyorum ama, çünkü operatorlerde yok. Ürünün satılması için uğraşmayan firma, satış sonrası destekte nasıldır düşünmek bile istemiyorum. Ben şahsen bu gün cihazıda kanlı canlı gördükten sonra almaktan vazgeçtim büyük ölçüde. Birazda iphone6 için beklemeye karar verdim. Nasıl olsa en kısa zamanda tüm operatorler piyasaya sürecek iphonu. Güncelleme derdi, bulamama derdi, servis derdi ( nokia yı zamanında tüketici hakem heyetine verip kazanmışlığım var ) olmadan en az 2 sene kullanırım telefonu, başım ağrımaz.
    bu nedir ya, telefon değil sanki pırlanta.. arasan bulamıyosun, bulsan alamıyorsun...adamların türkiyede telefon satmak gibi dertleri yok, ben bunu anladım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Belli ki herkes çok dertlenmiş

• Nokia 1520 , HTC one m8 kullanıyorum 930 u denedim ve diğerlerine göre ısınmasında fark var ayrıca ilk başlarda tuşların ışığı yanmıyordu 1-2 saat kurcaladıktan sonra yanmaya başladı

• labraxx kullanıcısına yanıt
    Fark var derken biraz daha fazla mı hocam lumia 930 un ısınması ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de ekleyebilirsniz... Yaklaşık 1,aydır kullanıyorum gorunus olarak iyi güzel bana internet baglantısı cok yavaş geldi ve telefon az denilmeyecek kadar çok ısınıyor ekranın parlaklıgı kendiliğinden acılıp kapanıyor bunun dışında pek can sıkıcı bir şeyi yok

Şarj konusunda. Beni çok memnun etti diyebilirim internek konum sdervidleri acık hırsat buldukca royal revolt2 sms konuşma sabah 7 de çıkarttım bu saatte %28

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pr3v10u5 -- 21 Ağustos 2014; 22:01:15 >
  • pr3v10u5 P kullanıcısına yanıt
    İnternet bağlantısı şebekeyle ilgili bişey değil midir? Mesela avea bulunduğum yerden çekmiyor çok fazla ama vodafone çok akıcı bi şekilde çalışıyor. Ekran parlaklığını otomatiğe ayarlayınca maalesef oyle bir sorun var ama duşuk, orta, yukseğe ayarlayınca bu sorun da ortadan kalkıveriyor

• Gerek şebeke olsun gerek wifi olsun bana çok yavaş geldi
    930dan önce iphone4 kullanıyordum cihazın tek kotu yani ios7 di

Hocam telefon ne gibi durumlarda ısınıyor. Bi önce ki tekefonunuzla kıyaslarsanız ısınma durumu ona göre nasıl ?

• Kıyaslama istemişsin hocam ama bunda internete girmem veya oyun acmam yetiyor iphone4,de ısınma diye birsey görmedim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pr3v10u5 -- 21 Ağustos 2014; 22:24:52 >
    Yani aşırı Bi sıcaklık mı oluyor hocam telefonda ?

• Kurcalarken diğerlerine göre biraz fazla ısınıyor. Şimdi şarj ediyorum özellikle sağ alt köşede bariz bir ısınma var.inşallah benim telefona has değildir.bu değerlendirmelerim m8 ve 1520 ile kıyaslanmıştır.

• Last_Stand L kullanıcısına yanıt
    Çok abartılacak bir sıcaklık değildir belki bilemiyorum ama telefon ısınıyor ..

• labraxx kullanıcısına yanıt
    Şarj ederken ısınmayan telefon yoktur herhalde . Arkadaşım note3 kullanıyor şarjdayken elime alıp kurcalayamıyorum diyor

• Yanlış anlaşılmasını amacım telefonu kötülemek değil sadece farklılıklarını ve olabilecek kusurlarını belirtiyorum kendimce.

Ben 1520 yerine bunu kullanacağım boyut olarak çok iyi birde android artık sıkmaya başladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: evgireli

O değilde, bu telefon bulunduğum yerdeki büyük perakendeci firmalara ve operatörlere gelene kadar üzerine birkaç model daha çıkacak, sonra bu 930 arada kaynayıp gidecek ve 'satılamadan eskiyen telefon' olarak tarihe geçecek

Bi telefon düşünün ki, piyasaya çıkmasının üstünden neredeyse 5 ay geçmiş olsun ve halen çoğu yerde bulunamasın.
    Bu telefon sınırlı sayıda üretildi de bizim haberimiz mi yok acaba?
    Operatörlerde satışı yasaklandı da biz mi duymadık?

Hadi aradan zaman geçti ve telefonu bi şekilde alabildik, sonra nolcak? Sonrası şu; güncelleme yayınlandığında güncellemenin 930'a gelmesini bekleyecez.
    Telefonu ayrı bekleyecez, güncellemesini ayrı bekleyecez...

Ama olsun, sonuçta NOKIA 'CONNECTING PEOPLE' öyle değil mi.

Gerçi Nokia'sı da kalmadı ya gari. Ağız alışkanlığı işte...

5 ay oldu mu ya ? peki z2 g3 piyasaya ne zaman cıktı bir bilgin var mı ?

• 5S ile 930 arasında kararsızım.. Memnunmusunuz arkadaşlar genel olarak 930'dan?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bosmesguliyet

5S ile 930 arasında kararsızım.. Memnunmusunuz arkadaşlar genel olarak 930'dan?

ben memnunum, tasarımı falan çok hoşuma gitti yani genel olarak pek anlamam telefondan ama güzel bence
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.