Şimdi Ara

Nokia Lumia 930 resmi olarak lanse edildi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
2
Favori
14.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1520 de inç başına 566Mah pil bunda ise led ekran olduğu için daha az elektrik tüketimi ile 1520 ile karşılaştırma da doğru çıkması için ekran boyutunu 4,7 sayarsak inç başına 514 mah denk geliyor.
    920 ve 925 te ise bu değer 444mah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orktas

Batarya o kadar da kötü değil.
    1520 de inç başına 566Mah pil bunda ise led ekran olduğu için daha az elektrik tüketimi ile 1520 ile karşılaştırma da doğru çıkması için ekran boyutunu 4,7 sayarsak inç başına 514 mah denk geliyor.
    920 ve 925 te ise bu değer 444mah

1 inç için arada 1000 mah fark var.930 yoğun kullanmazsan bir günü çıkarır ama 1520 gibi bir telefon varken 930 alınmaz.Gerek sd kart takılması gerek daha iyi batarya performansı , gerek daha büyük ekranı.
    Rakipleri daha ince telefona 2800-3200 koyuyor sen gidiyorsun 2400 koyuyorsun.Bunun hiçbir açıklaması , tesellisi olamaz.Batarya performansı rakiplerinin altında olacak bu kesin.Birde 3 ay sonra çıkacak 3 aya G3 çıkar İphone duyurulur.S5 düşer 1800'e , Lumia 1520 düşer 1800'e bu telefon gelir 1700'e.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 5 Nisan 2014; 21:55:12 >

• Orası öyle zaten de hani o kadar kötüledikleri kadar değil demekti benim amacım 920/5 ten iyidir demek istemiştim pil performansı.

• quote:

Orası öyle zaten de hani o kadar kötüledikleri kadar değil demekti benim amacım 920/5 ten iyidir demek istemiştim pil performansı.

9.8 mm kalınlığa 2420 mah batarya büyük başarı.Bataryası berbatken tasarımı çok hoşuma gidiyor.1 ay içinde gelecek olsa beklerdim.
  • Pil konusu senin için önemli gel sende 1520 al yüksek parlaklıkta bile ekran ful açık internette gezin günü çıkartıyor

• Bu pentile olayina da amma takildiniz. 925 kullaniyorum; nornal kullanim mesafesinden herhangi bir sey farketmek imkansiz. Gozunu dibine sokarsan beyaz renkte pentile oldugu anlasiliyor. Gozunu dibine sokarak telefob kullanan var mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Pil konusu senin için önemli gel sende 1520 al yüksek parlaklıkta bile ekran ful açık internette gezin günü çıkartıyor

Zaten arada kaldım ne alsam karar veremiyorum aklımı çelme.
    Gsmarena'nın S5 incelemesini bekliyorum.Telefon güzel olursa gidip yerinde inceleyip birisini alacağım.Ya Lumia 1520 ya da Galaxy S5.
    S5'in altın rengi geleydi ülkemize kesin alırdım herhalde en güzeli o duruyor 1520 ile kıyasladığımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 5 Nisan 2014; 23:54:29 >
  • Çok bomba bir telefon olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

Pil konusu senin için önemli gel sende 1520 al yüksek parlaklıkta bile ekran ful açık internette gezin günü çıkartıyor

Gsmarena'nın S5 incelemesini bekliyorum.Telefon güzel olursa gidip yerinde inceleyip birisini alacağım.Ya Lumia 1520 ya da Galaxy S5.
    S5'in altın rengi geleydi ülkemize kesin alırdım herhalde en güzeli o duruyor 1520 ile kıyasladığımda.

S5 alacağınıza bence yeni one veya z2 alın touch wiz den dolayı telefon çok kasıyor veya tam stabil olan 1520, android ilk günler güzel ama sonra çok yavaşlıyor.

Renklere karışılmaz ama bence şu karşılaştırmaya göre siyah daha iyi Nokia Lumia 930 resmi olarak lanse edildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orktas -- 6 Nisan 2014; 0:02:04 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

S5 alacağınıza bence yeni one veya z2 alın touch wiz den dolayı telefon çok kasıyor veya tam stabil olan 1520, android ilk günler güzel ama sonra çok yavaşlıyor.

Renklere karışılmaz ama bence şu karşılaştırmaya göre siyah daha iyi Nokia Lumia 930 resmi olarak lanse edildi

Bence Touchwiz'den tırsıyorum yoksa direk alacağım.
    Malzeme kalitesini bilemem ama altın rengi benim boşuma gitti.Siyah beyazdan sıkıldım.Lumia 1520'nin renkleride çok sırıtıyor diye düşünüyorum.O yüzden S5'in altın şarap rengi çok hoşuma gitti.Ama ilk partide siyah ile beyaz gelecekmiş.O yüzden S5 alsam bile altın rengini alacağım için yine bekleyeceğim.Lanet olsun böyle hayat lanet olsun böyle sevgi.
    http://www.androidcentral.com/sites/androidcentral.com/files/styles/large_wm_brw/public/article_images/2014/03/galaxy-s5-colors-3_0.jpg?itok=GXSUbv5J

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 6 Nisan 2014; 0:59:57 >

• 1500 bile zor. 1400-1450 gibi bir fiyattan gelirse düşünülebilir.

• windows phone telefon alınmaz ios yada android olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jexon17

windows phone telefon alınmaz ios yada android olacak

tamam
  • Tasarımı çok hoş.
  • tasarım harika,kamera mükemmel,32 gb + 7 gb saklama alanı yeterde artar bile ? ayrıca pil konusuna gelince 2400 mah yeterli olacaktır,gece yatarken tak şarja sabah çıkar şarjdan yapıyoruz çoğumuz doğal olarak sorun olacağını sanmıyorum ( sonuçta laptopunuzla bile ful şarjda 3-4 saat kullanım süresini zor alıyorsunuz,bende isterim tabi 3-5 gün şarja takmayayım ama bu mümkün değil çağımızın kronik hastalığı şarj sorunu :) )elin oğlu daha menüler arası geçişte bile kasılan plastik telefon yapıyo 2100 tl fiyat veriyor,buna 1700-1800 çekmişler çok mu?
  • o batarya 8.1 Stable Final sürümde artacaktır bıle... :)

• Tasarımı mükemmel, işletim sistemi de iyi ama mağazası ve mevcut uygulama kalitesi kötü. Bu ikisi düzelince şahane olacak ama bakalım ne zaman düzelecek.
  • 3G üzerinden görüntülü görüşme varmı acaba ?
    yoksa da Microsoft ,Apple gibi niye inat ediyor ? belki çok önemli değil diyeceksiniz
    ama ben oğlum başka şehirde okuduğu için konuşmalarımı sürekli görüntülü yapıyorum
    bu telefonla aramdaki tek engel şimdilik bu ,androidden çok sıkıldım ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutismail

3G üzerinden görüntülü görüşme varmı acaba ?
    yoksa da Microsoft ,Apple gibi niye inat ediyor ? belki çok önemli değil diyeceksiniz
    ama ben oğlum başka şehirde okuduğu için konuşmalarımı sürekli görüntülü yapıyorum
    bu telefonla aramdaki tek engel şimdilik bu ,androidden çok sıkıldım ...

şebeke üzerinden görüntülü görüşme maalesef yok şu an, alternatif olarak internet erişiminiz varsa skype üzerinden görüşebilirsiniz

Edit: az önce bi röportajda NOKİA nın yeni müdürü ön kamerası olan modellerde mümkün olacağını belirtmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 29 Nisan 2014; 13:50:05 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Lumia 930'un Temmuz ayı içerisinde 1600-2000 lira bandında ülkemizde satışa sunulması bekleniyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.