Şimdi Ara

Nokia Lumia 930 resmi olarak lanse edildi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
2
Favori
14.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • IPS kullanırdı Nokia genelde buna neden OLED koydu ki ? Dışarı çıksan öğle vakti ekranı görmek için kırk takla atman gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

Lumia 930'un Temmuz ayı içerisinde 1600-2000 lira bandında ülkemizde satışa sunulması bekleniyor.

1800 den yukarıya piyasaya girmez diyorum eğer dövizde anormal değişiklikler olmazsa.
  • katılıyorum gerçi farkı gorecegiz artık, ips in yeri başka gerçten ips ekranı tek geçerim
  • Basteryus kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • belki maliyeti düşürmek için ips kullanmamış olabilir dicem ama kullansa maliyet ne kadar artardı ki.
  • IPS yerine OLED kullanmalarının temel sebebi günlük kullanımda bir miktar daha fazla pil ömrü sunabilmesi içindir.
  • Yav tam wp dusunuyorum ama sonra vazgecmek zorunda kaliyorum. Cunku kiminin bataryasi one cikiyor, kiminin kamerasi, kiminin ekrani, kiminin kasasi falan. Hepsini getir bir araya. Koy 5 inc full hd ips panel, koy adam gibi batarya (3000mah ustu), koy adam gibi donanim ve 3gb ram, kasayi adam gibi yap, koy en guclu kamerani. Istersen sat 3000'den. Almazsam adam degilim. Boyle olmaz bu.

• Haklısın bu özelliklerde bir telefon 3.000 lira olur ve seninle beraber ancak üç kişi alır. Şaka bir yana pazarlama stratejileri gereği üreticiler her zaman bir sonra çıkacak modellerin de özelliklerini hesap etmek zorunda. Ama bir telefona amiral gemisi diyorsan da telefonda göze batan eksiklikler olmaması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademsin

Haklısın bu özelliklerde bir telefon 3.000 lira olur ve seninle beraber ancak üç kişi alır. Şaka bir yana pazarlama stratejileri gereği üreticiler her zaman bir sonra çıkacak modellerin de özelliklerini hesap etmek zorunda. Ama bir telefona amiral gemisi diyorsan da telefonda göze batan eksiklikler olmaması gerekiyor.

geçen gün canlı röportajda Nokia Türkiye müdürü, Lumia 630 ve Lumia 930'u orta sınıf olarak telaffuz etti. Yanlışlıkla söylemiş olabilir belki ya da daha üst sınıf bi cihaz hazırlığındadırlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar bence nokia akıllı telefona geçişte yavaş kalmasının ceremesini çekiyor,microsofta satılma gibi ağır işlerle uğraşmak sıkıntılı tabi nokia için ve farkındaysanız sürekli telefonlar çıkıyor piyasaya kendisini dahil edebilmek için fakat elle tutulur lumia modelleri bi elin parmağını geçmez,bunu da dediğim gibi bu akıma geç adapte olmasını bağlıyorum.. bu saatte sonra microsoftunda desteğiyle artık nokia da rakiplerini ezici hamlelerde bulunacaktır.. piyasa da oyun daha yeni başlıyor bence şöyleki sony'nin z2'si, lg g3 (s5'i saymıyorum zira bana göre samsung telefon üretmekten vazgeçmeli :) ) yakında iphone 6 ciddi değişimler getirecek hamleler olucaktır.. buna karşılık nokia ve microsofttan da birlikte büyük bir adım gelicektir,benim fikirlerim bu yönde.. bekleyelim görelim.. 930u amiral gemisi olarak görmek yanlış olur tabiki ayrıca 1520 de tablet phone gibi birşey diyebilirz onla karşılaştırmakda yanlış olacaktır 930'u.. fakat yine de 930'un windowsphone kullanımını yaygınlaştıracağını düşünüyorum..

• nokia adıyla çıkan son telefon olabilirmi acaba
  • Lumia 930 Almanya'da 600€ fiyatıyla ön siparişe açıldı.

Nokia Lumia 930 resmi olarak lanse edildi

http://www.noovi.de/handys/nokia/nokia-lumia-930-white.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eostre

IPS kullanırdı Nokia genelde buna neden OLED koydu ki ? Dışarı çıksan öğle vakti ekranı görmek için kırk takla atman gerekiyor

clear black teknolojisi var, bi cok cihazındada aynı şey var, mesela L1020 oled ekran var güneşte diğer cihazlarla bi karşılaştır nasıl bişey oldugunu anlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flexii_87 -- 3 Mayıs 2014; 12:38:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

quote:

Haklısın bu özelliklerde bir telefon 3.000 lira olur ve seninle beraber ancak üç kişi alır. Şaka bir yana pazarlama stratejileri gereği üreticiler her zaman bir sonra çıkacak modellerin de özelliklerini hesap etmek zorunda. Ama bir telefona amiral gemisi diyorsan da telefonda göze batan eksiklikler olmaması gerekiyor.

geçen gün canlı röportajda Nokia Türkiye müdürü, Lumia 630 ve Lumia 930'u orta sınıf olarak telaffuz etti. Yanlışlıkla söylemiş olabilir belki ya da daha üst sınıf bi cihaz hazırlığındadırlar

Benimde dikkatimi çekti neden orta sınıf dedi diye bence dili sürçtü :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Dogu-E

quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

quote:

Benimde dikkatimi çekti neden orta sınıf dedi diye bence dili sürçtü :)

630 için demiş olamazmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• En güzel tasarımlı telefon olabilir benim açımdan. Boyutunun 5 inç olması çok iyi olmuş 1520deki gibi 6inç aşırı büyük yahu.

• Güzel alınacak bir makine...

• Dogu-E kullanıcısına yanıt
    bir ara 1820 söylentisi çıkmıştı. 5.2" , 1440 x 2560 pks. ekran falan filan.. acaba:) ?
  • Yakında gelecek telefon.550 euro fiyatı varmış.G3 ile aynı fiyata gelir artık.
  • ben şarjın sorun olacağını düşünmüyorum, tasarım olarak harika duruyor.
    tabii hala windowsun telefon çıkarmak yerine işletim sistemiyle uğraşması gerektiğini düşünüyorum, elde çok güzel telefonları var zaten.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.