Şimdi Ara

Nokia Lumia 930 VS SONY XPERİA Z3

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İKİ TELEFONDA ÇOK İYİ TELEFONLAR AMA HANGİSİ DAHA İYİDİR ?

• Telefondan beklentilerine göre değişebilir ama lumia modellere hep bir sempatim olmuştur.ben olsam 930 alırdım heralde
  • Aynen bende öyle düşünüyorum ztn windows phone androide göre daha iyi tabi android xpera da olunca kasılmadan çalışabiliyor ama bencede lumia 930
  • Hocam ben şu anda wp kullanıyorum. Takılma falan olmuyor oldukça akıcı bir sistem. Ancak çok uygulama kullanan biriyseniz pek tavsiye etmiyorum. Zira uygulamalar en son wp ye çıkar (belki hiç çıkmaz), uygulamaların çoğu hala tam anlamıyla stabil değil. Özellikle oyun oynuyorsanız hiç bulaşmayın derim. Eğer bunlar sizin için sıkıntı değilse çok memnun kalırsınız. Çünkü 400tl lik telefonu ile 2000tl lik telefonu aynı stabilitede çalışıyor. Ben bu güne kadar kasma ya da takılma görmedim.
  • Aynen bende sizin fikrinizdeyim zaten pek oyunla aram yoktur hayatımda işime yarayacak uygulamaları indirim eğlence için bir oyun indirmem androide ztn kasmalar oluyo.
  • O zaman gönül rahatlığıyla lumia alabilirsiniz diyorum.Zaten popüler uygulamalar mevcut.Sıkıntıya düşeceğinizi sanmam.Aldığınız zamanda izlenimlerinizi buraya yazarsanız diğer arkadaşlarda bilgi almış olur
  • ertan654 E kullanıcısına yanıt
    Android kasıyor falan diyenlere inanmayın öyle genelleme yapmak doğru olmaz.Performans sorunu olan amiral gemi cihazlar var ama Z3'ün öyle sorunu yok.Android mi Windows Phone mu kullanmak istediğinize karar vermelisiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben L930 alırdım çok güzel bir cihaz.
  • Daha stabil daha akıcı daha az buglı cihaz istiyorsan 930, artı olarak daha iyi kamera ve video kaydı. Önceliklerin kamera ve yazılım ise her türlü 930.
  • Tabi ki Z3 daha iyi. L930 almayın. Üst segmentte WP alınmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ertan654 E kullanıcısına yanıt
    Ama bana göre Windows Phone a o kadar para vermek gereksiz. Ben ucuz yollu stabil telefon arıyordum o nedenle almıştım. Sonuçta kamera dışında pek bir farklılık olmuyor. Hepsi aynı stabilitede. Ama tabi ki sizin bileceğiniz iş. Zevkler ve renkler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

Tabi ki Z3 daha iyi. L930 almayın. Üst segmentte WP alınmaz.

Aynen hocam.Lumia'yı 1000 lira altında almak uygun olur.1000 lira altında sağlam androidler olsa gene lumia alınmaz ama o fiyata android kötü oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

Tabi ki Z3 daha iyi. L930 almayın. Üst segmentte WP alınmaz.

Aynen hocam.Lumia'yı 1000 lira altında almak uygun olur.1000 lira altında sağlam androidler olsa gene lumia alınmaz ama o fiyata android kötü oluyor.

Zamanında 629TL'ye satılan Moto G , 999TL'ye satılan S4 Black Edition, 899TL'ye satılan S4 fiyatını hak eden telefonlardı. Şu anda da 900TL'ye satılan Ascend G7 alınabilir cihaz.
  • Z3 tabiki,4ay katlandim lumiaya bir daha dusman basina

• quote:

Orijinalden alıntı: superwera

Z3 tabiki,4ay katlandim lumiaya bir daha dusman basina

Hocam neden öyle diyorsunuz.Lumia'nın ne sıkıntısını gördünüz?
  • Z3 tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

quote:

Orijinalden alıntı: superwera

Z3 tabiki,4ay katlandim lumiaya bir daha dusman basina

Hocam neden öyle diyorsunuz.Lumia'nın ne sıkıntısını gördünüz?

En.buyuk avantasi stabillik olarak gozukuyordu ama hic ole olmadi bende gunde uc defa pil çıkartıp takiyordum,market desen ona keza rame gore oyun seciodu,whatsappta kalkmisti o ara sattim hicbi telefoncuda almak istemiyor.fp iyi kamera cok iyi ama diğer yonlerden ben begenmedim lumia dunyasini.

• Daha çok sizin cihazdan ne beklediğinizde bağli ben de sizin gibi ikisi arasında kalmıstım fakat sonrasında gerek kamera kalitesi gerek başka nedenlerden dolayı 930 seçtim ve pişman değilim

• Windows phone 920-1520 sonrası benim için bitmiştir...tam bir hayal kırıklığı...app'ler tarih öncesinden kalma ve güncellenmez! Birçok uygulamayı bulamazsın
  • Kiyaslamam bile,Z3 tabiki.

Z3 belkide 3 senekullanirsin,ama lumiayi 3aya satmaya calisirsin yada acaba almasamiydim dersin.Kesinlikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crauls -- 28 Nisan 2015; 18:18:25 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.