Şimdi Ara

Nokia Lumia Tüketici Hakem Heyeti Başvurusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Hizlial.com dan nokia lumia 820 aldım. Ekran arızalandı aldığım firmayı arayarak nereye göndereceğimi öğrendim. Ürünü Teleservice maltepe şubesine gönderdim. Yedek parça bekliyoruz diye 40 gün oyaladılar. 3 4 gündür değişim cihazı bekliyoruz diye oyalıyorlar. Ben Tüketici hakem heyetine ürün bedelinin iadesi için başvuruda bulunmak istiyorum. Sorum şu hakem heyetine ürünü aldığım yerimi yoksa teleservice'yi mi şikayet edeceğim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ürünü aldığın yeri şikayet edeceksin , tüketici kanuna göre ürünü satan sorumlu.
    Saçmalık servis cihazı bozuk bırakıyor sorumlu satan firma.

Kanun özetle bu.

• Teşekkür ederim yarın gerekli belgelerle gidiyorum hakem heyetine. Telefonun bedelini geri alabilir miyim yoksa yenisi mi verilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cll.eksi

Teşekkür ederim yarın gerekli belgelerle gidiyorum hakem heyetine. Telefonun bedelini geri alabilir miyim yoksa yenisi mi verilir ?

Telefon bedeli geri isteyin ,servis fişi,fatura fotokopi ile başvuracaksınız ayrıca telefon yapıldı gelin alın dediklerinde almayın hakkınızı kaybedersiniz.

• Kamera camı çizildiğinde servis ücretsiz değiştirir mi? Ekranında leke bile yok. L735

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.